Volkswagen и нова политика спрямо Porsche
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
мене пък си ме кефи панамера-та
а и димитров си каза-2016 ще сме на електричарки,който може си го позволи де
а и димитров си каза-2016 ще сме на електричарки,който може си го позволи де

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Много ми харесаха всички мнения по темата
И аз се дразня от кайен ,който е много далеч от марката със своята концепция която за мен в паралел с емблемата на Порше е крайно смотана
Всякакви гъзари дето се тежкареят с екземпляр от марката а са с ръце в гъ*овете като става въпрос за прецизно,спортно или както искате го наричайте шофиране се качили на някакви недомислици и са много велики ... ма на двама такива по Предела им се видя много мъчно да следват зеленото старо комби та даже го губеха на спускане по завоите а много тежко го даваха наред
, просто ми трябват още едни 70-ина коня и така както се появя и мина покрай тях няма и да ме виждат повече без значение къде и кога, на какво разстояние ...
Това са анти Поршета ,това са недоразумения на Фолксваген , радвам се защото Порше заслужават само истински спортни машини по своите автосалони
За Панамерата мисля също ,че не е тяхния автомобил
По-добре като цяло да им ги спрат от ВАГ отколкото да пуснат дизелови 911, Бокстер , Кайман Комби ТДИ и прочие
Е*ати , много я мразя тая компания и тоя Пийх ,много са ми противни с плоските си творения
Георги Пенчев

И аз се дразня от кайен ,който е много далеч от марката със своята концепция която за мен в паралел с емблемата на Порше е крайно смотана

За Панамерата мисля също ,че не е тяхния автомобил

По-добре като цяло да им ги спрат от ВАГ отколкото да пуснат дизелови 911, Бокстер , Кайман Комби ТДИ и прочие

Е*ати , много я мразя тая компания и тоя Пийх ,много са ми противни с плоските си творения

Георги Пенчев
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Браво за Панамера, жалко за Кайена и ЕВАЛА за куража да го направят! Жалко че БМВ няма да спре 5 Series GT, 3 Series GT и други подобни същества 

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
То хубава ще правят само спортни коли, ама нещо и там тръгват на 4Х4, фул електроника и пр.Да колата става по-бърза, но абсолютната скорост и стабилност на пътя може ли да замени тръпката от мощния, необуздан двигател и класическото задно предаване?
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
ivan1590 написа:То хубава ще правят само спортни коли, ама нещо и там тръгват на 4Х4, фул електроника и пр.Да колата става по-бърза, но абсолютната скорост и стабилност на пътя може ли да замени тръпката от мощния, необуздан двигател и класическото задно предаване?
http://www.youtube.com/watch?v=R5uniReXED4
Прав си....
///peter написа:ivan1590 написа:То хубава ще правят само спортни коли, ама нещо и там тръгват на 4Х4, фул електроника и пр.Да колата става по-бърза, но абсолютната скорост и стабилност на пътя може ли да замени тръпката от мощния, необуздан двигател и класическото задно предаване?
Прав си....
едит

тука ако имаше ко-пилот гаранция ше дрисне яко
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
///peter написа:ivan1590 написа:То хубава ще правят само спортни коли, ама нещо и там тръгват на 4Х4, фул електроника и пр.Да колата става по-бърза, но абсолютната скорост и стабилност на пътя може ли да замени тръпката от мощния, необуздан двигател и класическото задно предаване?
Прав си....
Баси само с гледане ми се вдигна адреналина...
Панамерата - не харесвам!
Кайен - Не харесвам! (с едно изключение, което ще спомена малко по-доло), но определено това им беше спасителния финансов пояс. Возил съм се, не ми допадна, докато след возенето в карера4с неможех да си взема въздух при потегляне, спиране и завиване - много ме впечетли.
А ето го и изключението. НЕ смятам, че е необходимо да пиша нещо повече след снимката...

E34, E38
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
alx написа:Leon написа:Ми сега к'во ш'а пра'ят турбо-гъзарите?
разбора ти е верен. само ще добавя че ако това стане фв си осигуряват "обезоръжено" порше което в бъдеще ако фв затъне да не може порша да се опита да го купи обратно... кайен беше основния доходоносен модел на порше и без него порше никога няма да могат да съберат достатъчно пари да са опасни за фв независимо колко нещата са срещу фв.
Да, беззъбо Порше е удобен вариант, че от ВАГ има да си спомнят последните 3 г много дълго време...
alx написа: за турбо гъзарите- ще карат х6м. чух че миналата седмица стив динан поканил няколко мамуни да карат х6м само с рефлаш на еку-то и да пишат в една дебела тетрадка отзиви... имало и кайен турбо с за сравнение. бмв-то било 470 коня на гумите - с 20% загуби смятай че на вала е над 600... до 100 км било 1 икарус пред поршето, след това просто отлитало... на 2 минутна писта било 6 секунди пред порша...
между другото х6м е първия камион които съм чул че по-скоро ще го обърнат от колкото да го накарат да недозавива... геометрията отпред била... от друга планета...
Ех, тез маймуни, дето ти донасят такива новини

Never mistake motion for action...
Бахти изрода е този дето кара!

Ама с това дърто Porsche 911, като гледам, някъде от средата на 1980-те...
По онези времена 911 не е можело да се кара от случайни хора.

Конкретно по темата, и аз не съм особено очарован от Cayenne и Panamera, но е факт, че първото спаси Porsche.

BTW, вчера на Яворов, на светофара на телевизионната кула един "играч" с Cayenne, при това даже не Turbo, се опита да се задържи зад едно Ferrari 599, aма нещо не му мина номера.

Онова червеното като изрева и стана страшно!

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
600 кс V12-ка... остава и да му мине номера на онзи, дето си мисли, че кара Порше... 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Feanor написа:600 кс V12-ка... остава и да му мине номера на онзи, дето си мисли, че кара Порше...
Решил е да се пробва

Si non confectus, non reficiat.
ivan1590 написа:Е, Ферари май са последния мохикан, който прави истински коли.Жалко, че са толкова скъпи
Maй така излиза, Porsche, Aston Martin, че даже и Lamborghini вече направиха четириврати седани...

П.П.
Всъщност, Lambo имат джип доста отдавна де, ама то е по-скоро някакво изключение или поне беше, през онези години.

35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3