.......
Модератор: Общи модератори
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
и да са записали номера след седмица изкарваи колата ще ти забравят номера и колата те помнят колко маймунките
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- sannikolaus
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E46 320d 150к.с. M47N
BMW E61 530xi 272к.с. N53 LCI
Тези куки вече много започнаха да дразнят. Колега, дано да не са ти записали номера и да нямаш проблеми, но очаквай сега да те нахранят съфорумците ни!!! Тук почти всички са примерни шофиори и не правят такива лоши неща като нас двамата

- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
Ко напраи бе братле,ще си бягал ? Аз утре ще звънна на един познат полицаи и ще го подпитам тактично и принципно какво може да следва при такива случаи. 

- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
ако се похвалиш още на две три места може по телефона да ти звъннат
пък не е верно че не помнят патрулите - като слонове са, най много запомнят кой дава пари,че да го спират по често
ако те търсят, ще те намерят

пък не е верно че не помнят патрулите - като слонове са, най много запомнят кой дава пари,че да го спират по често
ако те търсят, ще те намерят
Последна промяна terziev на 02 Сеп 2009, 1:03, променена общо 2 пъти
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
земи махни тошко от галерия щото наще приятели гуспуин полицаите може да следят форумчетата
кат ги знам кфи са доуни ...

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- ludiqdancho
- младши ентусиаст
-
Re: Тошко е под издирване
Shondy написа:Момци едни селяни се опитаха да ми пишат акт тази вечер, успях да си взема документите и драснах с мойта 1.6 е30 на метан, подгониха ме сериозно и съм си скрил колата, дали ще има последствия според Вас?
1. Пиши на някой админ да делне веднага темата.
2. Мълчи си и не я изкарвай извесно време.
3. Подготви някой дядо /или някой близък който има книжка но не кара/ да каже че той е бил с колата тогава. /това помага гарантирам/
4. Повече не прави така.

p0wEr написа:земи махни тошко от галерия щото наще приятели гуспуин полицаите може да следят форумчетатакат ги знам кфи са доуни ...
не вярвам да са толкова долни, а относно колегата дето му е писнало от тея теми, да си вземе отпуск от форума и да пише в флир4е.бг и да не ме занимава с неговата лична драма. Дано няма последствия, утре ще сложа на колата едни номера от британско м3 и ще и давам пълната газ. Ако се опитат да ме спрат пак ще си имаме проблем, но надявам се да успея с малко тактика като тая вечер да се измъкна

- ludiqdancho
- младши ентусиаст
-
Shondy написа: но надявам се да успея с малко тактика като тая вечер да се измъкна
Прибери я рано сабаХлям смъкни номерата и се обади че са ти ги откраднали ... заварил си я без номера като си излизал от вас.

Ай успех с прибирането

попринцип, ако колата с която си бягал от лошите е на твое име и живееш на адреса който е посочен, би трябвало сутринта около 7:30 да те събуди звънеца ...
слагай другия номер и бъди по-велик от всякога!