Лятото си отива .................

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Лятото си отива .................

Мнение от Vasko » 01 Сеп 2009, 20:57

Колеги, днес е 1-ви септември .Старите хора казват,че дойдат ли дни с буквичката ''р'',лятото си е заминало.... И наистина май е така..Днес по плажа обикалях - толкова пусто изглежда...Тук-там се мяркат няколко човека,който се радват на последните слънчеви дни .... На морето винаги е така - сезона започва изведнъж и също така изведнъж завършва... Хубаво е когато започва сезона - емоции, настроението е на макс, защото всеки идва тук оставил грижите и проблемите си в къщи.Тук иска да се отпусне, всеки очаква нещо готино и ново да се случи, диво... Гадно е когато завършва сезона - цялата дандания , хората сякаш изведнъж изчезват от плажа, от заведенията ....Някак си става много тъжно и пусто :(((...
Винаги го мразя точно този период - края на лятото,когато минавайки по пустият плаж на същите тези места,по който до преди няколко дена е царяло оживление -нощни къпания, запивки, щури купони до зори,а сега само слушаш шума на морето и целият плаж е пуст... Дискотеките, които допреди няколко дена дъниха яко по брега, сега вече са потънали в нощната тишина , заградени с мрежи , заведенията затворени и зазимени за следващото лято, като всеки се надява,че ще е по-добро от тазгодишното ...На мен ми се струва, че това лято беше твърде кратко и твърде бързо отмина и колкото повече наближава 15 септември -края на сезона , толкова по не искам да идва този ден ...
Темата е пуснах,защото днеска ме обзе една такава носталгия като видях празният плаж - гледка нормална за този период на сезона и все пак може би тази година твърде рано ..Спомням си други години до 15-20 септември се мяркаха туристи, а сега още на 1-ви септември и всичко е умряло..Края на лятото е и време за равносметка - управителите на завдения за това колко са изкарали от сезона, туристите пък - за това дали са си изкарали хубаво и дали почивката им е оправдала очакванията . Видях много туристи заминавайки си от Приморско да плачат...Плачат затова,че си тръгват отнасяйки със себе си спомените от красивите вечери край морето,който са им помогнали да се разтоварят да се откъснат поне за миг от ежедневието си ..И ето сега отново са принудени да се върнат към обичайните си занимания и задължения -ставане сутрин от сън , ходене на работа, печелене на пари ....
Колеги, на Вас лично как ви действа края на лятото ? Споделете ...
Нека темата бъде за най-готиното преживяване, за най-хубавото нещо,което Ви се е случило това лято - било на морето или някъде другаде...

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 01 Сеп 2009, 21:09

Първо гадже може би 8) . В родния ми град, който е посочен по Кара.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 01 Сеп 2009, 21:09

аз мисля, че септември винаги е било най-хубавото време за морето.

ама аз си падам малко робинзон та... може да не съм типичен.

носталгия, самотност, пустота.. такива чувства не са негативни за мене.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 01 Сеп 2009, 21:20

Знам че не е по темата,ама аз честно казано си падам повече по зимата.
Вече нямам търпение да дойде зимата,искам да застудее вече,да падне първия сняг и така. ;)
:driving: :dunno: :driving:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320 96g.

Мнение от betona » 01 Сеп 2009, 21:38

мен пък ме подтиска като гледам как се събират лястовичките и щъркелите и се готвят да заминат...а ние оставаме....
Човек когато е късметлия, по гърба да му го плъзнеш, в гъза ще му влезе !!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 01 Сеп 2009, 21:39

Ех момчета,да съм на вашите годии. :( Върнахте ме доста назад в спомените,гаджета ,хубави компании ,спомени.Няма го вече това,са като се прибера от морето този поглед го виждам в очите на децата.Иначе септември си е най готения месец за море,от другата седмица още 7-8 дена на Тасос и приключваме сезона.Няма навалица,няма търпана ,плажа е празен,абе красота.
Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 01 Сеп 2009, 21:59

Време и за по- нормални температури. За това харесвам пролетта и есента- първата свежо зелена, другата- жълта, оранжева, до огнено червена. Зимата е особено красива с бялата си снежна тишината. Лятото- с жегите и оживлението, и глъчката край морето. Всеки сезон си има своето очарование и макари малко да е ни липсва, когато си отива, идващият го замества с нещо ново. Единственото, което не ми харесва в този кръговрат е това, че времето отлита неусетно. В което има много оптимизъм :winky:
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 01 Сеп 2009, 22:02

Чак пък толкова мрачно не е ....
Лятото си отива , но идва зимата - зимни курорти, сняг , празници и т.н.
Всеки сезон си има чара ;)
После идва пак пролетта - отново големите лъскави джанти и ниски гуми, спираме парното в колите и т.н.... после пак лятото ....
Само живи и здрави да сме ;)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: ше Е30, ся го возят
Мечтае да кара: E39,ама от онези бързите..М5 ли как бяха?

Мнение от BumTrqs » 01 Сеп 2009, 22:04

На същото мнение съм като Kriso85 :yes:

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 01 Сеп 2009, 22:04

Стига де, без такива сдухващи теми, много е гадно...
Иначе приятно преживяване тва лято може би почивката на Златни пясъци, с рускини, полякини...нищо особено, но трябва да има още много!
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 01 Сеп 2009, 22:05

Крайно време беше, писна ми от тия жеги. Зимата си е супер. :twisted: :twisted:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 01 Сеп 2009, 22:15

септември е най прекрасното време за почивка по морето...само да взема новата кола до ден два и паля с 300 натам :winky:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 540i

Мнение от kobrata_levski » 01 Сеп 2009, 22:21

Доста подтискащо е . . . но както са казали колегите по-горе всеки сезон си има своя чар :) Поздрави
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 01 Сеп 2009, 22:23

Ми...въобще спомените...и то хубавите...винаги ми е някакво гадно, като тръгна да мисля за тях. Били те през лятото или пролетта. Аз се радвам, че ги има, че съм си прекарала добре, че е останало нещо, което ме е впечатлило. Така че и това лято си замина, остана много красиви спомени за мен....и чакам с нетърпение следващото :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 01 Сеп 2009, 23:25

Явор написа:...само да взема новата кола до ден два и паля с 300 натам :winky:

Каква кола пак ще взимаш????Пак ще е някое лудо Е30 ми се струва ;)
:driving: :dunno: :driving:

Следваща

Назад към Извън Темата