усилвател
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- milen_marinov
- Потребител
-
усилвател
здравйте,значи аз имам проблем с "осилователя" за музиката,понеже ми е изгорял извода за задните тонколони,ми ги вързаха заедно на едно място с предните,но от 3-4 дни започна да ми прекъсва звука(включва се и се изключва когато си поиска) и майстора ми каза,че и този извод(на предните тонколони) започва да "здава багажа" и каза да си търся друг усилвател,но да е същия от Е-39,защото в него са вградени,тунера(за телевизията не съм сигурен) и много др неща.Та моя въпрос е,някой от вас знае ли къде мога да намеря такъв усилвател(по възможност втора употреба) и каква е приблизителната му цена.
мерси предварително
мерси предварително
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
ако става въпрос за DSPто с 2 ръка най-безболезнено ще се разминеш, има един колега който има DSP и не беше го монтирал....
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
LUCIFER'S написа:ако става въпрос за DSPто с 2 ръка най-безболезнено ще се разминеш, има един колега който има DSP и не беше го монтирал....
Той го продаде ДСП-то остана само обикновенния .
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
Твоя с колко букси е с 2 или 3 ? Този дето е с 3-те букси си е истински късмет ако го намериш,а този с 2-те е лесна работа.Веднага мога да те свържа с един такъв 

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: усилвател
milen_marinov написа:здравйте,значи аз имам проблем с "осилователя" за музиката,понеже ми е изгорял извода за задните тонколони,ми ги вързаха заедно на едно място с предните,но от 3-4 дни започна да ми прекъсва звука(включва се и се изключва когато си поиска) и майстора ми каза,че и този извод(на предните тонколони) започва да "здава багажа" и каза да си търся друг усилвател,но да е същия от Е-39,защото в него са вградени,тунера(за телевизията не съм сигурен) и много др неща.Та моя въпрос е,някой от вас знае ли къде мога да намеря такъв усилвател(по възможност втора употреба) и каква е приблизителната му цена.
мерси предварително
Тези простотии, ако наистина ти ги е казал майстор, му кажи да си намери друга работа вместо да троши баварци

Толкова глупости на едно място наистина не бях чувал отдавна, да не говорим пък за ТV тунера в усилвателя.
Проблемът щеше да си цъфне веднага, ако някой ти беше закачил колата на INPA.
Сега след тези побългарявания, едва ли ще може някой да ти помогне.
Да не говорим, че най-вероятно нямаш усилвател, а имаш радио тунер, но това ще можем да ти го кажем със сигурност, когато дадеш една снимка на модулите в багажника

- milen_marinov
- Потребител
-
mad_presley написа:milen_marinov написа:здравйте,значи аз имам проблем с "осилователя" за музиката,понеже ми е изгорял извода за задните тонколони,ми ги вързаха заедно на едно място с предните,но от 3-4 дни започна да ми прекъсва звука(включва се и се изключва когато си поиска) и майстора ми каза,че и този извод(на предните тонколони) започва да "здава багажа" и каза да си търся друг усилвател,но да е същия от Е-39,защото в него са вградени,тунера(за телевизията не съм сигурен) и много др неща.Та моя въпрос е,някой от вас знае ли къде мога да намеря такъв усилвател(по възможност втора употреба) и каква е приблизителната му цена.
мерси предварително
Тези простотии, ако наистина ти ги е казал майстор, му кажи да си намери друга работа вместо да троши баварци![]()
Толкова глупости на едно място наистина не бях чувал отдавна, да не говорим пък за ТV тунера в усилвателя.
Да не говорим, че най-вероятно нямаш усилвател, а имаш радио тунер, но това ще можем да ти го кажем със сигурност, когато дадеш една снимка на модулите в багажника
- milen_marinov
- Потребител
-
mad_presley написа:milen_marinov написа:здравйте,значи аз имам проблем с "осилователя" за музиката,понеже ми е изгорял извода за задните тонколони,ми ги вързаха заедно на едно място с предните,но от 3-4 дни започна да ми прекъсва звука(включва се и се изключва когато си поиска) и майстора ми каза,че и този извод(на предните тонколони) започва да "здава багажа" и каза да си търся друг усилвател,но да е същия от Е-39,защото в него са вградени,тунера(за телевизията не съм сигурен) и много др неща.Та моя въпрос е,някой от вас знае ли къде мога да намеря такъв усилвател(по възможност втора употреба) и каква е приблизителната му цена.
мерси предварително
Тези простотии, ако наистина ти ги е казал майстор, му кажи да си намери друга работа вместо да троши баварци![]()
- milen_marinov
- Потребител
-
колеги,аз ли съм толкова "тъп" незнам,неуспявам да кача снимките,които показват усилвателя,като кликна на отметката "добави" ме прехварля в друг саит(picbg.net),който ми иска регистрация,правя я,а качва снимките в този сайт не тук кадето ми трябва
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
13 мнения
• Страница 1 от 1