усилвател

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

усилвател

Мнение от milen_marinov » 01 Сеп 2009, 13:35

здравйте,значи аз имам проблем с "осилователя" за музиката,понеже ми е изгорял извода за задните тонколони,ми ги вързаха заедно на едно място с предните,но от 3-4 дни започна да ми прекъсва звука(включва се и се изключва когато си поиска) и майстора ми каза,че и този извод(на предните тонколони) започва да "здава багажа" и каза да си търся друг усилвател,но да е същия от Е-39,защото в него са вградени,тунера(за телевизията не съм сигурен) и много др неща.Та моя въпрос е,някой от вас знае ли къде мога да намеря такъв усилвател(по възможност втора употреба) и каква е приблизителната му цена.

мерси предварително

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 '02 530d

Мнение от LUCIFER'S » 01 Сеп 2009, 13:53

ако става въпрос за DSPто с 2 ръка най-безболезнено ще се разминеш, има един колега който има DSP и не беше го монтирал....

Потребител
Аватар

Мнение от milen_marinov » 01 Сеп 2009, 14:17

как да го намеря?

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 01 Сеп 2009, 14:20

LUCIFER'S написа:ако става въпрос за DSPто с 2 ръка най-безболезнено ще се разминеш, има един колега който има DSP и не беше го монтирал....

Той го продаде ДСП-то остана само обикновенния .

Потребител
Аватар

Мнение от milen_marinov » 01 Сеп 2009, 18:17

да разбирам ли че това е трудна работа :confused:

некъв ентусиаст
Аватар

Мнение от Ilko Ivanov » 01 Сеп 2009, 20:45

Твоя с колко букси е с 2 или 3 ? Този дето е с 3-те букси си е истински късмет ако го намериш,а този с 2-те е лесна работа.Веднага мога да те свържа с един такъв ;)

Потребител
Аватар

Мнение от milen_marinov » 01 Сеп 2009, 22:38

аз виждам две букси,другите жици влизат "директно" в усилвателя

некъв ентусиаст
Аватар

Мнение от Ilko Ivanov » 01 Сеп 2009, 22:45

какъв е на цвят усилователя ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Re: усилвател

Мнение от mad_presley » 01 Сеп 2009, 22:53

milen_marinov написа:здравйте,значи аз имам проблем с "осилователя" за музиката,понеже ми е изгорял извода за задните тонколони,ми ги вързаха заедно на едно място с предните,но от 3-4 дни започна да ми прекъсва звука(включва се и се изключва когато си поиска) и майстора ми каза,че и този извод(на предните тонколони) започва да "здава багажа" и каза да си търся друг усилвател,но да е същия от Е-39,защото в него са вградени,тунера(за телевизията не съм сигурен) и много др неща.Та моя въпрос е,някой от вас знае ли къде мога да намеря такъв усилвател(по възможност втора употреба) и каква е приблизителната му цена.

мерси предварително

Тези простотии, ако наистина ти ги е казал майстор, му кажи да си намери друга работа вместо да троши баварци :evil:
Толкова глупости на едно място наистина не бях чувал отдавна, да не говорим пък за ТV тунера в усилвателя.

Проблемът щеше да си цъфне веднага, ако някой ти беше закачил колата на INPA.
Сега след тези побългарявания, едва ли ще може някой да ти помогне.

Да не говорим, че най-вероятно нямаш усилвател, а имаш радио тунер, но това ще можем да ти го кажем със сигурност, когато дадеш една снимка на модулите в багажника ;)

Потребител
Аватар

Мнение от milen_marinov » 01 Сеп 2009, 23:32

mad_presley написа:
milen_marinov написа:здравйте,значи аз имам проблем с "осилователя" за музиката,понеже ми е изгорял извода за задните тонколони,ми ги вързаха заедно на едно място с предните,но от 3-4 дни започна да ми прекъсва звука(включва се и се изключва когато си поиска) и майстора ми каза,че и този извод(на предните тонколони) започва да "здава багажа" и каза да си търся друг усилвател,но да е същия от Е-39,защото в него са вградени,тунера(за телевизията не съм сигурен) и много др неща.Та моя въпрос е,някой от вас знае ли къде мога да намеря такъв усилвател(по възможност втора употреба) и каква е приблизителната му цена.

мерси предварително

Тези простотии, ако наистина ти ги е казал майстор, му кажи да си намери друга работа вместо да троши баварци :evil:
Толкова глупости на едно място наистина не бях чувал отдавна, да не говорим пък за ТV тунера в усилвателя.

Да не говорим, че най-вероятно нямаш усилвател, а имаш радио тунер, но това ще можем да ти го кажем със сигурност, когато дадеш една снимка на модулите в багажника ;)

Потребител
Аватар

Мнение от milen_marinov » 01 Сеп 2009, 23:34

mad_presley написа:

мерси предварително

Потребител
Аватар

Мнение от milen_marinov » 02 Сеп 2009, 9:56

колеги,аз ли съм толкова "тъп" незнам,неуспявам да кача снимките,които показват усилвателя,като кликна на отметката "добави" ме прехварля в друг саит(picbg.net),който ми иска регистрация,правя я,а качва снимките в този сайт не тук кадето ми трябва

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 02 Сеп 2009, 9:58

Copy->Paste на линковете, които излизат като качиш снимката на picbg.net.

Назад към E39