проблем със светлините
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
проблем със светлините
Колеги, колата ми е 324 д с четерите фара. Проблема ми е 4е не стига ток до десния дълъг. Някои може ли да ми даде някаква схема на бушоните или поне да ми каже кои бушон е за светлините
Благодаря предварително

Благодаря предварително

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
http://bmw.ctcms.net/BMW/E-Books/E30/BMW%20E30%20-%20Fuses.pdf
http://bmw.ctcms.net/BMW/E-Books/E30/E30%20Relay.jpg
http://bmw.ctcms.net/BMW/E-Books/E30/E30%20Relay.jpg
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
дел, моля 

Последна промяна ivantchoG на 06 Сеп 2009, 18:12, променена общо 1 път
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881

- cargo22
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 316 84г. м10б18
- Мечтае да кара: на рали съзтезание :)
Ако всичко ти е наред при бушоните провери си добре буксите на фаровете или ключа на таблото.Аз се бех вкарал в голям филм всичко ми е наред обаче нямах десен и се оказа че е клеасала първата букса.Но не проверявай буксите на крушките , а преди това тройката дали достига до там ток.Прочем това стана след голямата глупост да измия моторния отсек и то СЕЛСКАТА

- Rumburak
- младши ентусиаст
-
- Кара: съмтаймс сайдуейс по пистити :D
- Мечтае да кара: е30 м3
- Детайли за колата: e30 sedan m44b19
coyota написа:открих проблема но е малко странен......в смисал такав че.....проблема идва от липсата на един от бушоните но пък до сега как светеше след като аз така сам я взел и там не сам пипал незнам
на един мой познат беше същия проблема(не беше с е30 де...

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
На нормално излезлите от завода трябва да са така. На афтърмаркетните - божа работа...

- Стаевски
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 318i
- Мечтае да кара: Комби
...виж кои са ти предпазителите /с изпробване/и си сложи необходимите,пък схемата ти да е каквато ще.Провери и тези на габаритите,че там са по-тънки проводниците и си топят много лесно,и мирише и пуши и много 

10 мнения
• Страница 1 от 1