Баласти за оригинални фарове Хела Фейслифт.

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от twistermpm » 28 Авг 2009, 0:12

Баластите дойдоха ама май ще имам проблем при инсталацията. Ето снимка на единия Изображение
въпросите ми са:
1. който е с оригинални баласти, дали клемите които се свързват към крушката са такива (закривени надолу) или са хоризонтални, защото тези като се опитам да ги свържа към крушката, кабела се набива на вътре и мачка гуменото уплътнение;
2. за какво е тази пластмаса (оградената)
3. какво напрежение им трябва (във волтове) за да ги подкарам, защото имам само фаровете (без колата) и мисля да ги свържа към някое токоизправителче, да проверя дали светят, че да ги връщам ако не работят.
Мерси на всички отзовали се.

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 28 Авг 2009, 10:29

Колега,не знам дали си забелязал,но тези баласти са за Ауди :mhihi: Не че няма да станат и за БМВ ама....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 '02 530d

Мнение от LUCIFER'S » 28 Авг 2009, 15:42

ivanov 530d написа:Колега,не знам дали си забелязал,но тези баласти са за Ауди :mhihi: ....

eeee и на г*з* имаш очи :mhihi: :mhihi: :mhihi: чудя се аз какъв е тоя кабел, накрайник и онова в средата, а то кой да поогледа баласта

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от twistermpm » 28 Авг 2009, 18:27

LUCIFER'S написа:
ivanov 530d написа:Колега,не знам дали си забелязал,но тези баласти са за Ауди :mhihi: ....

eeee и на г*з* имаш очи :mhihi: :mhihi: :mhihi: чудя се аз какъв е тоя кабел, накрайник и онова в средата, а то кой да поогледа баласта
Е той може и на Г*з* да има, ама аз нямам май и на главата, това вярно не е за БМВ, ама дали ще стане на моите фарове или не?

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 28 Авг 2009, 21:26

Ще станат колега,не се притеснявай :mhihi:

Предишна

Назад към E39