Приятно пътуване с колега - София - Слънчев бряг - Е36 и Е46

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 26 Авг 2009, 19:19

ferdy написа:Да бе, то и аз като направих една година стаж и си мислех, че съм безсмъртна и още си се чудя как може да съм била толкова глупава. И ти ще се чудиш някой ден.

Интерестното, е че минах през няколко такива случай и коли .. тааа чудил съм се и аз.. ама и това минава :) :mhihi: Иначе нищо против нямам колежке, побъбрихме си поне и ти със здраве :ok: :)
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tokata2 » 08 Сеп 2009, 17:42

Важни са километрите , не годините :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 09 Сеп 2009, 1:25

tokata2 написа:Важни са километрите , не годините :)

Това го мелят само взелите наскоро книжки. :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 09 Сеп 2009, 1:31

ти може имаш 300к пък пак да си си джигит ;)
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 530dA E39 M-pack
Мечтае да кара: E30 S50 на широко

Мнение от Bullet_1 » 09 Сеп 2009, 8:07

Карането или ти е в кръвта или го нема тва е за кви км ми говорите за къв стаж :?: или познаваш техниката с която се движиш и знаеш рисковете или не :!: Всеки сам преценява дали да пази живота си и този на останалите но вза съжаление в бг има много егоисти :confused:
И аз миналата седмица ходих до благоевград и на връщане за софето си карам аз и по едно време един много готин черен Х5 ме резга от лево веднаа си казах иаааа чакаи чакаи да те по огледам и с него си карахме до софия доста бързичко си доидохме :mhihi: . Но карането беше много яко щото ги изпреварвахме като тролеи виждаха само неговите фарове и моите стопове докато цвета прелива от черно в синьо ехххх красота :uups:
После в софия спрях до него на светофара да му направя евала за доброто шофиране ма той не пожела да ме погледне даже явно го бях обидил с моита Е36 нещо незнам но си прекарах мноо яко :D
Който се стиска после яко писка

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Opel
Мечтае да кара: BMW 525

Re: Приятно пътуване с колега - София - Слънчев бряг - Е36 и Е46

Мнение от VNM » 29 Окт 2009, 23:29

ма той човека с Х5 се е чудил как таз 3-ка върви толкоз много.Та той нали е с над 200 коня а ти с него и го е хванало яд,ти си дал 4 хил лева за кола а той е дал 60 или повече ако е от магазина са към 80,90 май хилките.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 30 Окт 2009, 11:20

Ало тая тема е на 2 месеца няма ли кои ти сложи 1 наказание на тебе .... :dummy: :dummy: :OT:
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 05 Ное 2009, 13:23

p0wEr написа:Ало тая тема е на 2 месеца няма ли кои ти сложи 1 наказание на тебе .... :dummy: :dummy: :OT:

А на теб??? Стига сте се правили на модове и админи!! .. седете си мирно на задниците!
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от !!ChavO!! » 08 Ное 2009, 13:32

наистина колко е малка България :mrgreen: :ok:

Потребител
Аватар
Кара: E36 325TD

Мнение от Yourdeath » 15 Ное 2009, 19:48

Вчера ми се случи нещо подобно, самоче на много по малко разстояние ..... Бургас - Поморие. С една е36 купе кафява се заиграхме. Първо аз го минах, но намалих, че идваше завой, а аз съм все още неопитен и ме гони шубето, след като намалих той ме мина, после аз него и така до Поморие. Беше ми мн готино, а и ми е за първи път :yes: :lalala:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 15 Ное 2009, 20:51

И аз така се позабавлявах с една 330д Е46,пича явно си беше помислил,че съм с м-пакет и фалшива лепенка отзад,но буквално му стана широка усмивката,когато настъпах...карахме заедно почти целия път до София със около 120,но беше готино да се водим...
Но моля ви не вдигайте старите теми...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Re:

Мнение от стан » 19 Ное 2009, 10:59

ferdy написа:

Това го мелят само взелите наскоро книжки. :roll:

Важен е акъла, нито километрите, нито стажа, нито годините :!: Никога не съм се закачал за никой по магистралата, никога няма и да го направя. Само 1-2 пъти съм тествал колко вдига и това е :mhihi:

Предишна

Назад към Страхотни истории