До всички знаещи и незнаещи...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
Колеги знам че темата е от преди няколко години но нещо ме дразни и реших да споделя и ако има някой ако може да хелпне.Преди да си отремонтирам помпата (хроата казаха че няма язви няма нищо колата си спираше добре педала си беше перфе...а напоследък опитвам се да не обръщам внимание но педала е някак си супер твърд и трябва да му скоча с двата крака за да може да спре някак си ,не изпуска педала.течността е смененас нова .системата е обезвъдушена.
Някой ако има идея от какво може да е
или другия вариант с друга помпа дасе пробва....
Какъв е варианта за по добра помпа ,да речем от е32 дали ще стане без преправяне. или ако някой има помпа работеща да пише става дума за е30 324 тд
ето такава е помпата
Някой ако има идея от какво може да е
или другия вариант с друга помпа дасе пробва....
Какъв е варианта за по добра помпа ,да речем от е32 дали ще стане без преправяне. или ако някой има помпа работеща да пише става дума за е30 324 тд
ето такава е помпата

- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...
Колега,ти май не си случил на спирачки,а?!
Успех!

Успех!
Life is Better SIDEWAYS!

bigmurzi написа:малко танкче
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
NeedHead написа:Колега,ти май не си случил на спирачки,а?!![]()
![]()
![]()
Успех!
Ем не струва ли ми се незнам може и аз да си въобразявам,но все пак помпа от е32 или е36 ще пасне без преправяне.
- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...
Чувал съм,че от Е36 е перфе,а и по-голям дебит има,ама питай някой да не те объркам! 

Life is Better SIDEWAYS!

bigmurzi написа:малко танкче
- dancenation
- младши ентусиаст
-
Колега това на снимката ли е което се вижда номер 13 и от него ли може да ги прави тези проблеми....Значи или серво или помпа или от този клапан баси ужаса.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Пробвай първо това което ти писа porostorm , като я за гасиш след време преди да запалиш педала трябва да е мек няколко натискания, ще си отговориш на част от въпросите.
- dancenation
- младши ентусиаст
-
Пробвах я преди да я запаля точно две натискания и на третото става кокал ,а докато карам като реша да спра все едно е запушена системата така твърд става педала ...този клапан който е еднопосочен него ли да сменя.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
внимавай с тез поръчки,че в повечето случаи..боли ..а в тая криза,боли още повече

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- dancenation
- младши ентусиаст
-
Е дано не боли , вярвам че ще е от него и ще се реши проблема ,като преди това вместо да я закарам на някой който разбира се правих на майстов и сивикам абе то помпата рециклирана,,,туй кръгло извънземно (сервото ) какво може да му се развали то само мембрани вътре,,,и давай прасс всичко по спирачките.,,,и ся пак същия *й ...Ама се оказа че като се помпи на място педала и се чува съскане значело че мембраните на сервото не задържат въздух(не правят налягане към помпата) и с една дума съм спирал директно на спирачна помпа..
- Bullet_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530dA E39 M-pack
- Мечтае да кара: E30 S50 на широко
Да малко късно се включвам ама със сигорност летящата чиния има вина за твърдия педал ако е клапана на вакома педала ще е твърд само след запалване на автомобила пьрвите 1-2 пъти после всичко ще е нормално Врянт 2 е вакумпомпата да е здала ама това е рядкост и обикновенно не здава така от веднъж а постепенно се бъгва 

Който се стиска после яко писка
- dancenation
- младши ентусиаст
-
Здравейте Колеги да споделя докато я докарах ,,,днес след работа запретнах да сменям сервото и чудващо за мене за по млако от 40 мин старото беше вън и новото беше на негово място и всичко наново навързано.....има разлика преди -сега....сега с леко чукване предните колела забиват яко....с предното все едно натискам помпата на ръка и колата докато е запалена и педала си е в нормално състояние се чува всеки път кат натискам педала сссс сссс едно съскане все едно излиза от него въздух ,,,това според вас нормално ли е ...един механик ми каза че не трябва да издава такива звуци....и че пак си се преебал вика със сервото...другото което е държат само предните колела задните дори си мисля че се търкалят защото последния път като тествахме спирачките мой приятел ми каза че колелала задните се въртят а не се влачат...има ли нкякаво устройство за регулиране на спирачното усилие и ако може някой да ми каже каде се намира и дали ще е удачно да се сложи тройник или нещо..благодаря предварително....
а до сервото ако някой не е сменял .....развива се спирачната помпа,,,,маха се настрани за хидравликата ,,,малк повече се натискат месинговите или там медните тръбички ама няма проблем за да може по късно да се извади летяшото устройство...
слд което от БМВ са умници и за предвидили сичко за да може да взлезе удължител до всички гайки 4 на брой и да се махне сервото след което педала се разкача има една законтряща пластина маха се и нея и воала сервото е вън и всичко по обратния ред...
а до сервото ако някой не е сменял .....развива се спирачната помпа,,,,маха се настрани за хидравликата ,,,малк повече се натискат месинговите или там медните тръбички ама няма проблем за да може по късно да се извади летяшото устройство...
слд което от БМВ са умници и за предвидили сичко за да може да взлезе удължител до всички гайки 4 на брой и да се махне сервото след което педала се разкача има една законтряща пластина маха се и нея и воала сервото е вън и всичко по обратния ред...
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4