компресор?!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- monogamnia
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 525 TDSA
- Мечтае да кара: E39 M5
компресор?!
колеги даите съвет помагаите проблема е върти перката но не изстудява има фреон да удавя някой и не иска да вкара студен въздух вътре ?! казаха ми че компресора работел но не правел достатъчно налягане и ми казаха 400 лв за втора рака компресор ?!?
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: компресор?!
monogamnia написа:колеги даите съвет помагаите проблема е върти перката но не изстудява има фреон да удавя някой и не иска да вкара студен въздух вътре ?! казаха ми че компресора работел но не правел достатъчно налягане и ми казаха 400 лв за втора рака компресор ?!?
Имам компресор за 150лв, работи перфектно

Иначе, провериха ли да не е задръстен с боклуци кондензатора (радиатора отпред)?
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
mad_presley написа:Имам компресор за 150лв, работи перфектно![]()
E такава оферта няма никъде

- monogamnia
- младши ентусиаст
-
.
мисля че не е проверяван дали е задръстен, каде е този кондензатор и аз с моито просто око мога ли да го оправя почистя ?
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Кондензатора това е радиатора на климатика. Ако не ти работи компресора ниското и високото налягане не са в стойности. Там където пълнят климатици като я закачат и манометрите ще си покажа какво, що и т.н.
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Сугурен ли си ,че за дизел и бензин са еднакви?mad_presley написа:Имам компресор за 150лв, работи перфектно![]()
Иначе, провериха ли да не е задръстен с боклуци кондензатора (радиатора отпред)?
обичам BMW
- monogamnia
- младши ентусиаст
-
.
трябва ми за дизел, междо другото продавам оригинален теглич 250 лв му е цената
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
monogamnia написа:колеги даите съвет помагаите проблема е върти перката но не изстудява има фреон да удавя някой и не иска да вкара студен въздух вътре ?! казаха ми че компресора работел но не правел достатъчно налягане и ми казаха 400 лв за втора рака компресор ?!?
Като ти мереха налягането гледа ли манометрите. Ако наистина не прави налягане значи си за компресор.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
Re: .
monogamnia написа:трябва ми за дизел...
Някой ти е казал, че има разлика м/у компресор за климатик за дизел и бензин ли!?!?!?
Няма абсолютно никаква разлика, дали е за бензин, дизел, метан, газ или електромобил, компресора за Е39 си е един и същт

P.S От тегличи никой не се интересува, с 143к.с или 150к.с едва лиможеш да теглиш ремарке или каквото и да било

- monogamnia
- младши ентусиаст
-
mad_presley написа:monogamnia написа:трябва ми за дизел...
P.S От тегличи никой не се интересува, с 143к.с или 150к.с едва лиможеш да теглиш ремарке или каквото и да било![]()
![]()
нали знаеш че от 143 до 143 hp има доста разлика и мога да кажа че моита са и живи всичките кончета а не починали.....като на 99,9% от тдс-ките е България ...
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
monogamnia написа:нали знаеш че от 143 до 143 hp има доста разлика и мога да кажа че моита са и живи всичките кончета а не починали.....като на 99,9% от тдс-ките е България ...
Мисълта ми беше, че ти се предлага компресор за 150лв, в който има къде къде повече чарколяк и върши къде къде повече работа, а ти си тръгнал в същата тема да предлагаш едно желязо, което никога няма да се ползва по предназначение за 250лв

По твоята логика, няма какво да се оплакваш, че ти искат 400лв за компресор

- monogamnia
- младши ентусиаст
-
.
така е прав си, но просто го казвам ако някои се заинтересува да може да се свърши някаква работа
- harko77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Мотопед :)
- Мечтае да кара: колело
- Детайли за колата: супер е
13 мнения
• Страница 1 от 1