Как се троши БМВ 745i E65
Модератори: mitaka7, Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
кво значи с нашийник ли да ги вържат? тва става посред нощ явно ако родителите са упражнявали системен конрол върху децата си те дори нямаше и да си помислят да излязат по това време камо ли да трошат кола
аз като бях на таз възраст май на 13 бях беше много модерно да къртим емблеми на Мерцедеси, един път ме гепаха айде в районното после звъним на наще да ме земат. Баща ми кат разбра як бой и не ми е минавало през акъла повече да правя такива глупусти
ся вече като по голям ми е ясно ква глупуст съм напрайл
тей че сичко се свежда до родителския контрол 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
според мен е повече до самосъзнание,ама... 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
lowshow написа:колега какво самосъзнание на 14 годишно дете
Колега, аз на 14 не съм си и помислял да троша коли и да къртя емблеми

Si non confectus, non reficiat.
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
еми да ти кажа аз съм от тази порода дето са уж най-проблемните еми не крада емблеми не дупча гуми не дера коли а си карам колеленцето атв-то и хода по състезания(дрифт,тайм атак) и се кефя на колите (бмв) а има такива дето се кефят на колите и крадат емблеми

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- Macros
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Абе и аз като се замисля определено бях от проблемните хлапета, ама никога не съм мислел да издевателствам над кола- някак си винаги си представях ако на нашата и се случи нещо колко щеше да ми е гадно (
)
. А иначе мисля че самосъзнанието се изгражда от тва което запомняш от вкъщи като маниер на поведение още преди да го осъзнаеш
. Иначе евала на колегата за постъпката 

- Bogat-Beden
-
-
Те на 13 вече се разпукват от кекс,пиене и бонбони,ти за деца говориш...lowshow написа:колега какво самосъзнание на 14 годишно дете

Дет се вика набор 93,ама запазена

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
aee лапешка му работа
аз ако набарам някое такова да ми ебе колата или колата на някой съсед ши го смачкам от бой и после евентуално ши извикам съседа ако той е пострадал и той да го смачка от бой и ши го пусна да си ходи пък ако иска да вика баща си да го видя и него що лапето му преебава чуждите коли

Скоро пред блока бяха надрали колата. След няколко дни разбирам кои е бил, отивам, лапе, по-малко от мен 3 години. Почвам го с бързите шутове, след малко идва баща му, някаф военен, ма мн отворен, започва със заплахите, аз нищо не казвам, след малко слизат от входа мой роднини( двама, с общо тегло около 250 кг. ) и след това на колата не се гледа като на нещо, което може да се драска безнаказано. За тези, който ще кажат: Ма ти си голем пич, да биеш деца!; Ето още една нинджа! и т.н. - Като се случи на вас, тогава говорете!lowshow написа:aee лапешка му работа![]()
аз ако набарам някое такова да ми ебе колата или колата на някой съсед ши го смачкам от бой и после евентуално ши извикам съседа ако той е пострадал и той да го смачка от бой и ши го пусна да си ходи пък ако иска да вика баща си да го видя и него що лапето му преебава чуждите коли
![]()
![]()
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Тя темата не е за надраното Е65, а за 2-3 поколения, които израстнаха изоставени от родители, училище и общество. Направо не ми се мисли какви възрастни индивиди ще излязат от тези изгубени поколения на прехода. Проблема е основно вкъщи, в родителите. За съжаление тези родители дори не осъзнават какво причиняват на децата си. И като гледам какво се случва всеки ден около мен, със сигурност ще направя всичко възможно моето дете да не живее в България. Отново за съжаление.
Never mistake motion for action...
- voobs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36...
- Мечтае да кара: first of all - black M5
Leon написа:Тя темата не е за надраното Е65, а за 2-3 поколения, които израстнаха изоставени от родители, училище и общество. Направо не ми се мисли какви възрастни индивиди ще излязат от тези изгубени поколения на прехода. Проблема е основно вкъщи, в родителите. За съжаление тези родители дори не осъзнават какво причиняват на децата си. И като гледам какво се случва всеки ден около мен, със сигурност ще направя всичко възможно моето дете да не живее в България. Отново за съжаление.
за съжаление, много точно и пълно с истина мнение

Да не говорим, че има един друг момент още по неприятен.. Всеки знае за многото напоследък навъдили се "новобогаташи". Е аз няколко такива синчета съм виждал.. за кво възпитание става въпрос предполагам и сами може да си представите.. а родителското тяло в същия момент заема важни постове има влияние и връзки.. и тия келешчета като пораснат кво става с тая наща "шуробадженащина" ... нищо чудно и премиер да стане някой от тях

После роди си дете отглеждай си го в БГ прати го на училище да се социализира ...

- Bogat-Beden
-
-
Тя ВЕЧЕ е ..disela написа:Не бих си оставил родината, ако ще да стане най-пропадналата дупка

- Ivo_stz
- кандидат ентусиаст
-
И аз мисля че е до съзнанието на човек и давам пример значи бяхме на рожден ден и слизаме пред блока на рожденника да чакаме такси и един приятел доста почерпен решава че през времето в което ще чака такси трябва да седне някъде и къде къде тръгна към едно бмв ис-ка м-пакет нали наточена личи си че е поддържана и човека с я гледа.И му викам кво прайш бе и той ми нищо бе . . . Не разбирам смисъла от това да чупиш нещо чуждо, със завист ли се обясняват тия действия с какво ? ? А и някъв дядка се развика най - накрая . . аз съм с блуза М-power той на мене вика че съм щял да чупя бмв-то върви се обяснявай че си заклет фен . . .
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3