Как се троши БМВ 745i E65

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: passat b5
Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира

Мнение от lowshow » 22 Авг 2009, 18:25

кво значи с нашийник ли да ги вържат? тва става посред нощ явно ако родителите са упражнявали системен конрол върху децата си те дори нямаше и да си помислят да излязат по това време камо ли да трошат кола :winky: аз като бях на таз възраст май на 13 бях беше много модерно да къртим емблеми на Мерцедеси, един път ме гепаха айде в районното после звъним на наще да ме земат. Баща ми кат разбра як бой и не ми е минавало през акъла повече да правя такива глупусти :mhihi: ся вече като по голям ми е ясно ква глупуст съм напрайл :) тей че сичко се свежда до родителския контрол :winky:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 22 Авг 2009, 18:36

според мен е повече до самосъзнание,ама... :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lowshow » 22 Авг 2009, 19:34

колега какво самосъзнание на 14 годишно дете :roll:

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 22 Авг 2009, 19:41

lowshow написа:колега какво самосъзнание на 14 годишно дете :roll:

Колега, аз на 14 не съм си и помислял да троша коли и да къртя емблеми ;) сети се защо.
Si non confectus, non reficiat.

Потребител
Аватар

Мнение от vankata01 » 22 Авг 2009, 20:04

Зависи си и от децата не само от родителите! Ако детето си е пустиняк то родителя да го спука от бой то пак ще си е инат и ще направи пак некоя щуротия.Така, че от такива "деца" измъкване нема.От малко трябва да се учи на дисцплина вече като стане на 13+ няма да има смисъл...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 22 Авг 2009, 20:18

еми да ти кажа аз съм от тази порода дето са уж най-проблемните еми не крада емблеми не дупча гуми не дера коли а си карам колеленцето атв-то и хода по състезания(дрифт,тайм атак) и се кефя на колите (бмв) а има такива дето се кефят на колите и крадат емблеми :mhihi: :mhihi: :help:
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от Macros » 22 Авг 2009, 21:32

Абе и аз като се замисля определено бях от проблемните хлапета, ама никога не съм мислел да издевателствам над кола- някак си винаги си представях ако на нашата и се случи нещо колко щеше да ми е гадно ( :confused: ) :mhihi: . А иначе мисля че самосъзнанието се изгражда от тва което запомняш от вкъщи като маниер на поведение още преди да го осъзнаеш :roll: . Иначе евала на колегата за постъпката :clap:

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 22 Авг 2009, 23:02

lowshow написа:колега какво самосъзнание на 14 годишно дете :roll:
Те на 13 вече се разпукват от кекс,пиене и бонбони,ти за деца говориш... :mhihi: :mhihi:
Дет се вика набор 93,ама запазена :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lowshow » 22 Авг 2009, 23:22

aee лапешка му работа :mhihi: :mhihi: аз ако набарам някое такова да ми ебе колата или колата на някой съсед ши го смачкам от бой и после евентуално ши извикам съседа ако той е пострадал и той да го смачка от бой и ши го пусна да си ходи пък ако иска да вика баща си да го видя и него що лапето му преебава чуждите коли :twisted: :twisted: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 23 Авг 2009, 13:54

lowshow написа:aee лапешка му работа :mhihi: :mhihi: аз ако набарам някое такова да ми ебе колата или колата на някой съсед ши го смачкам от бой и после евентуално ши извикам съседа ако той е пострадал и той да го смачка от бой и ши го пусна да си ходи пък ако иска да вика баща си да го видя и него що лапето му преебава чуждите коли :twisted: :twisted: :mhihi:
Скоро пред блока бяха надрали колата. След няколко дни разбирам кои е бил, отивам, лапе, по-малко от мен 3 години. Почвам го с бързите шутове, след малко идва баща му, някаф военен, ма мн отворен, започва със заплахите, аз нищо не казвам, след малко слизат от входа мой роднини( двама, с общо тегло около 250 кг. ) и след това на колата не се гледа като на нещо, което може да се драска безнаказано. За тези, който ще кажат: Ма ти си голем пич, да биеш деца!; Ето още една нинджа! и т.н. - Като се случи на вас, тогава говорете!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 24 Авг 2009, 9:22

Тя темата не е за надраното Е65, а за 2-3 поколения, които израстнаха изоставени от родители, училище и общество. Направо не ми се мисли какви възрастни индивиди ще излязат от тези изгубени поколения на прехода. Проблема е основно вкъщи, в родителите. За съжаление тези родители дори не осъзнават какво причиняват на децата си. И като гледам какво се случва всеки ден около мен, със сигурност ще направя всичко възможно моето дете да не живее в България. Отново за съжаление.
Never mistake motion for action...

Потребител
Аватар

Мнение от disela » 24 Авг 2009, 9:38

Не бих си оставил родината, ако ще да стане най-пропадналата дупка

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36...
Мечтае да кара: first of all - black M5

Мнение от voobs » 24 Авг 2009, 9:46

Leon написа:Тя темата не е за надраното Е65, а за 2-3 поколения, които израстнаха изоставени от родители, училище и общество. Направо не ми се мисли какви възрастни индивиди ще излязат от тези изгубени поколения на прехода. Проблема е основно вкъщи, в родителите. За съжаление тези родители дори не осъзнават какво причиняват на децата си. И като гледам какво се случва всеки ден около мен, със сигурност ще направя всичко възможно моето дете да не живее в България. Отново за съжаление.

за съжаление, много точно и пълно с истина мнение :( аз сега като ги гледам какви са по народното събрание и ТН.. просто немога да си представя след време като пораснат тия келеши и почнат да работят и тн с тяхните липсващи първи не 7 а 18 години...
Да не говорим, че има един друг момент още по неприятен.. Всеки знае за многото напоследък навъдили се "новобогаташи". Е аз няколко такива синчета съм виждал.. за кво възпитание става въпрос предполагам и сами може да си представите.. а родителското тяло в същия момент заема важни постове има влияние и връзки.. и тия келешчета като пораснат кво става с тая наща "шуробадженащина" ... нищо чудно и премиер да стане някой от тях :help:
После роди си дете отглеждай си го в БГ прати го на училище да се социализира ... :( малко песимистично ама.. фактите говорят

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 24 Авг 2009, 13:42

disela написа:Не бих си оставил родината, ако ще да стане най-пропадналата дупка
Тя ВЕЧЕ е .. :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_stz » 24 Авг 2009, 16:20

И аз мисля че е до съзнанието на човек и давам пример значи бяхме на рожден ден и слизаме пред блока на рожденника да чакаме такси и един приятел доста почерпен решава че през времето в което ще чака такси трябва да седне някъде и къде къде тръгна към едно бмв ис-ка м-пакет нали наточена личи си че е поддържана и човека с я гледа.И му викам кво прайш бе и той ми нищо бе . . . Не разбирам смисъла от това да чупиш нещо чуждо, със завист ли се обясняват тия действия с какво ? ? А и някъв дядка се развика най - накрая . . аз съм с блуза М-power той на мене вика че съм щял да чупя бмв-то върви се обяснявай че си заклет фен . . .

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории