Въпрос за Парфюми ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Въпрос за Парфюми ?

Мнение от ditko1 » 18 Авг 2009, 21:07

Как се познават истинските парфюми от пълнените ? Пред 1г. си купих черният XS от мола за 100лв. а гледам тук във Интернет ги има по 69-72лв. Как да ги позная дали са пълнени. Също ми предлагах и за 40лв. но по самият целофан се позна, че е менте и по мириса. За 100лм. говоря. Полезна тема ще стане и за напред ако може да отбягваме ментетата.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 18 Авг 2009, 21:10

Моето скромно мнение е -от белия свят да си купуваш-ако ти лично не можеш-с познат...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 18 Авг 2009, 21:27

Bogat-Beden написа:Моето скромно мнение е -от белия свят да си купуваш-ако ти лично не можеш-с познат...

:ok: за съжаление в БГ нема друг начин освен горепосочения

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 18 Авг 2009, 21:32

Това в интернет са тестери, 50,60 лева са и не са лоши,има и парфюми но са по скъпи.Има турско производсто ,които са на цена 20,30 лева и са много нетрайни.
От тук може да си купиш,имат големи намаления и
http://oth.strawberrynet.com/perfume/?t ... zAodrTXNjA
много хора са доволни.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 18 Авг 2009, 21:38

CONAN написа:Това в интернет са тестери, 50,60 лева са и не са лоши,има и парфюми но са по скъпи.Има турско производсто ,които са на цена 20,30 лева и са много нетрайни.
От тук може да си купиш
http://oth.strawberrynet.com/perfume/?t ... zAodrTXNjA
много хора са доволни.

да, и аз само от там пазаруват. Пращат ги от Хонг Конг и за около седмица и нещо пристигат ;) ако хванеш и нещо на промоция си е джакпот от тотото. (последно си зех оригиналния 50мл Guess за някъде $20, при нормална цена $56)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 325 ТД

Мнение от matros » 18 Авг 2009, 21:53

малки разфасовки.Големите от 100мл са много по често срещани при ментетата

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Авг 2009, 22:05

Strawberry- то излиза малко по-дебело от сайтовете тук, но със сигурност са оргиналдъ и не си струва да спестиш 10- тина лв и после да тънеш в съмнения дали не си се минал :mrgreen:
Ако решиш от там да поръчваш имам 7.5% отстъпка ;)
Изображение

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 18 Авг 2009, 22:10

ПарфЮмерийна електронна търговия НЯМА.Всичко що е поръчано от нета е със съмнителен произход,камо ли пък да ми идва от Хонг Конг,или някъде си от там.
Всички оригинални парфЮми са със щампа на производство само във Франция.Ако пише друга страна--имаме менте.
Начинът за набавяне на оригинален наистина парфЮм е само от реномиран магазин в чужбина чрез познат.Колкото по на запад--по-добре.

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 18 Авг 2009, 22:32

jordanpar написа:Всички оригинални парфЮми са със щампа на производство само във Франция.Ако пише друга страна--имаме менте..
Ами ако пише Италия или Англия? :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Авг 2009, 22:55

jordanpar написа:ПарфЮмерийна електронна търговия НЯМА.Всичко що е поръчано от нета е със съмнителен произход,камо ли пък да ми идва от Хонг Конг,или някъде си от там.
Всички оригинални парфЮми са със щампа на производство само във Франция.Ако пише друга страна--имаме менте.
Начинът за набавяне на оригинален наистина парфЮм е само от реномиран магазин в чужбина чрез познат.Колкото по на запад--по-добре.

Брее, ти ни изкара съвсем балъци, дето си пазарим от сайтчетата, а?
Маде ин Франсе, единия от магазин, другия от сайт ;) Разлика не виждам.
ИзображениеИзображениеИзображение

Некви мазила и те така
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Тва хамериканско ама фирмата е такава, сигурно не им е далавера да го правят чак при френчетата.
Изображение
С други думи има сайтове и сайтове, а недоверието в електронната търговия явно е просто въпрос на манталитет ;)
Изображение

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 18 Авг 2009, 22:59

Bogat-Beden написа:
jordanpar написа:Всички оригинални парфЮми са със щампа на производство само във Франция.Ако пише друга страна--имаме менте..

Аз имам BVLGARI което е купувано от фирмения им магазин в Англия и пише ,че е произведено в Италия.Това какво означава ,че е менте ли?

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 18 Авг 2009, 23:03

CONAN написа:
Bogat-Beden написа:

Аз имам BVLGARI което е купувано от фирмения им магазин в Англия и пише ,че е произведено в Италия.Това какво означава ,че е менте ли?
Не,естествено...
Тойота се произвежда и в Турция-не вярвам да е менте :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 18 Авг 2009, 23:16

Абе пичове,време е да свикнете с интернет търговията! Светът се развива! Този начин на пазаруване в нашия забързан свят ще навлиза все повече и повече. Аз съм си пазарувал от международни и български сайтове и съм бил доволен! Относно раликата в цените. Ами в МОЛчетата едно наемче е над 2000лв + заплатки за киселите продавачки. Е как няма да не се продава по-скъпо? Требва да се избива,трябва и бълъци-да купуват! А нашите търговци надуват яко! Ама ние тъпи ли сме? Купувал съм от МОЛа ПУМА тениска за 55лв -избеля за 2 пранета! Купувал съм от Хонг Конг АДИДАС за 20 $ още не е мръднала.
Всеки сам си преценява! Но аз съм твърдо за онлайн търговията. Спестява време и пари. Но не винаги е на 100% сигура ,че нема да гризнем дръвцето.

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 18 Авг 2009, 23:47

Абе всеки да се спасява както намери за добре .
Докато има начин да си набавям парфЮми от реномирани магазини в западна европа,ще го правя.После ще му мислим.
Нещата горе долу са като mp3-ките,всичко можеш да си изтеглиш от българските торенти,но не е като да си купиш оригиналния компактдиск,но все пак е без пари.
Та и онлайн търговията на парфЮми е същата---там привлекателното са цените.Дали е оригинал---пука ли ви щом е по-евтинко????
А,и марковите неща си имат една и съща цена,разликите на цените на един и същ парфЮм в магазини в европата е 1-2-5 евро.Както може да бъде проверена в сайта на конкретната марка.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 18 Авг 2009, 23:49

един съвет и да знаете ментето винаги мерише по дълготраино от оригинала с по силна миризма е и е по спиртосано и оригинал повече от 75 наи много 100 мл. не копуваите :winky:
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

Следваща

Назад към Извън Темата