Ехх.. пак интриги... какво искат жените?
Модератор: Общи модератори
amd написа:E именно, не, че нещо, ама като че ли бях попаднал на една, която беше доволна, обаче иска да опита и с други партньори и така. Добре, че поне ме предупредиМакар да беше доста странно да го чуя това нещо.
Да не си попаднал на нимфоманка. Че там си ебало капаците. Ако не можеш да й смогнеш налита на други.
Бе общо взето на една жена трябва да и е интересно. Стане ли и скучно и почва да си намира разни работи да прави. Всички разправят че искат свестен и тих мъж бля бля бля. Обаче на 2-рата седмица почва да им се иска нещо различно. И ако не можеш да го предложиш гориш. Всяка иска лошо момче ( в границите на разумното разбира се ). Ако и вървиш след гъза лошо. Трябва да я накараш тя да върви след твоя.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
- Fenka85
- младши ентусиаст
-
Re: Ехх.. пак интриги... какво искат жените?
flame написа:acer написа:Вярна ли е легендата, че като заобичаш момата и тя си обръща главата?!
НеМного зависи обаче как я обичаш
...и как тя те обича

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
Преди време се засмях на един френд как е хлътнал по една, а тя го въртеше на малкото си пръстче - вчера го разбрах за момент...
Много небивалици има изписани, но вие просто не сте запознати с обстановката. Тия лични драми и темата ми е напълна излишна, но при доста уравновесеният ми характер за първи път през живота си вчера бях буквално изивън контрол заради факта, че бях излъган - по-скоро бих заложил извънземни да ме отвлекат, отколкото да бъда излъган от нея..! Това е разочарованието
В тая връзка няма нито влюбени нито загубени, както някой тръгна да ми обеснява (не съм прочел всички мнения ), тя знае няколко езика, може да има всеки мъж, който си пожелае, учи специалност, в която приемат 5 човека годишно.. Аз ставам... на 21, отварям 2-ро еоод, уча мио и имам желание за 3-ти чужд език, имам манекенски размери и ОГРОМНО доверие на себе си(сори за надутото звучение, но това са фактите) Никога не съм ревнувал през живота си за жена, никога не сам й правил никви проблеми или да съм й търсил сметки, за каквото и да е било. Не съм такъв и филмовия спомен в главата ми как баща казва на малкия си син страдащ за момиче "Не тъжи, има още милион рибки в морето
" винаги ме е карал да гледам напред, второ, защото знам, че ревността отблъсква жените на 100% и никога не съм допускал такова чувсто в мен. При тая либералност от моя страна, имам правото да знам що за човек имам до мен.. На пича, който му звъннах му обясних с доста спокоен тон, че мен тяхните взаимоштношения (преди 8 месеца) не ме вълнуват и просто искам да разбера дали моята приятелка ме лъже, той се оказа пич - сподели като от мъж на мъж, че нищо не е имало, говорили си за икономика и че приятелката ми е уникална и да съм си я пазил (само как си го знам тва...
) Цялата криворазбрана цивилизация се получи от това, че тя ме излъга неволно с цел да не съм си помислил, че има нещо м/ж тях, защото аз лично съм й казвал - ПРОСТО приятелство между мъже и жени няма! И така беше станала какафонията, но всеки би простил, който види съжаляващо истиннски маце с подпухнали очи от доста часове рев - бе, вижда се кога един човек е искрен...
Не исках да пиша тоя пост, изобщо цялата тема е излишна, ама да не я оставям отворена... Добре се развиха нещата, сега няма и да си помисли да ме лъже или поне, ако не ме иска ще разбера без маймунски номера, НО общо взето съм ОГРОМЕН идиот, та тя на мен не ми пускаше 2 месеца dancing.gif А, аз се права на луд...

Много небивалици има изписани, но вие просто не сте запознати с обстановката. Тия лични драми и темата ми е напълна излишна, но при доста уравновесеният ми характер за първи път през живота си вчера бях буквално изивън контрол заради факта, че бях излъган - по-скоро бих заложил извънземни да ме отвлекат, отколкото да бъда излъган от нея..! Това е разочарованието
В тая връзка няма нито влюбени нито загубени, както някой тръгна да ми обеснява (не съм прочел всички мнения ), тя знае няколко езика, може да има всеки мъж, който си пожелае, учи специалност, в която приемат 5 човека годишно.. Аз ставам... на 21, отварям 2-ро еоод, уча мио и имам желание за 3-ти чужд език, имам манекенски размери и ОГРОМНО доверие на себе си(сори за надутото звучение, но това са фактите) Никога не съм ревнувал през живота си за жена, никога не сам й правил никви проблеми или да съм й търсил сметки, за каквото и да е било. Не съм такъв и филмовия спомен в главата ми как баща казва на малкия си син страдащ за момиче "Не тъжи, има още милион рибки в морето

Не исках да пиша тоя пост, изобщо цялата тема е излишна, ама да не я оставям отворена... Добре се развиха нещата, сега няма и да си помисли да ме лъже или поне, ако не ме иска ще разбера без маймунски номера, НО общо взето съм ОГРОМЕН идиот, та тя на мен не ми пускаше 2 месеца dancing.gif А, аз се права на луд...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ще ме извиняваш ама кому уя дири по срещички, докато е с теб като толкова те обича? Говорили си били за икономика.. утре с някой друг ("супер свястно момче от чата")ще си поговорят за география и в други ден, когато си я нервирал за някоя простотия поредния "супер свестен от чата" ще я надене.. А тва колко месеца не ти е давала не е никъв критерий. Съжалявам за скептицизма, казвам ти го, щото съм 10- тина години по-голям от теб и съм го ял и тва дърво и други са го яли същото от мен и така.. 

Тоя, с който се е видяла е на 33+ и се познават отпреди, учи в чужбина и си е бил дошъл за малко и просто кафенце./. Това момиче има доста себеуважение, дори не влиза по някви такива тъпи сайтове за запознанства. Тая издънка е била преди 8 месеца, а ние ходихме от 3...Давам й втори шанс защото има качества, които доста жени нямат... И най-вече защото виждам, че съжалява истински - ходи като болно умиращо зомби, а то не е станало нищо, просто 1 кафенце - нали погледнах логовете в следващите месеци, сваляча я сваля няколко пъти - тя го реже постоянно, включват и се в скайп някви и тях без никви увъртания ги разкарва. Просто си е заслужила 2-ят шанс, изобщо няма да й правя някви проверки... пък, ако съм се излъгал пак, вече веднъж претръпнах и съм имунизиран
Някой нейни смс-си -> "Slan4ice, ti si nai-hubavoto ne6to v jivota mi. obi4am te i ako te zagubq ste umra, molq te prosti mi. 6te naprawq i nevazmojnoto da si varna doverieto ti. Obi4am te. prosti mi."
-> Stra6no mnogo ti blagodarq za 6ansa obestavam 4e ste go opravdaq i vsi4ko ste e kakto predi. a za tova dali te obi4am izobsto ne se i samnqvai. Stra6no mnogo mi lipsvash i ste umra ot muka 4e ti pri4inih vsi4ko tova. Obi4am te"
-> Znam 4e si zaslujavam vsi4kite ne6ta koito 4uh i pro4etoh, no ti obestavam 4e ste si vurno doverieto ti. Znam 4e otnoshenieto ti kum men nikoga ve4e nqma da e kakto predi, no ste izturpq kakvoto sam zaslujila.
Направих ебати сапунката

Някой нейни смс-си -> "Slan4ice, ti si nai-hubavoto ne6to v jivota mi. obi4am te i ako te zagubq ste umra, molq te prosti mi. 6te naprawq i nevazmojnoto da si varna doverieto ti. Obi4am te. prosti mi."
-> Stra6no mnogo ti blagodarq za 6ansa obestavam 4e ste go opravdaq i vsi4ko ste e kakto predi. a za tova dali te obi4am izobsto ne se i samnqvai. Stra6no mnogo mi lipsvash i ste umra ot muka 4e ti pri4inih vsi4ko tova. Obi4am te"
-> Znam 4e si zaslujavam vsi4kite ne6ta koito 4uh i pro4etoh, no ti obestavam 4e ste si vurno doverieto ti. Znam 4e otnoshenieto ti kum men nikoga ve4e nqma da e kakto predi, no ste izturpq kakvoto sam zaslujila.
Направих ебати сапунката

- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
толкова лични СМС-и,може да ги спестиш!
как би се почувствала тя, ако ги прочете тук!
малко си нетактичен! бъркаш...
как би се почувствала тя, ако ги прочете тук!
малко си нетактичен! бъркаш...
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Ех, къде остана моета темичка за това дали е възможно приятелство между мъжа и жената и ,че винаги единият от двамата си мисли за нещо повече... Жените ако им тичаш след тях те въртят на малкото си пръстче,а ако си загадъчен и се държиш на положение са способни да се влюбят в теб .Никога една жена не трябва да разбира, че си хлътнал по нея,защото в крайна сметка се оказва,че абсолютно заради никоя не си струва да правиш някакви жертви . В крайна сметка винаги се разочароваш и за да не останеш прецаканият , винаги когато излизаш с нея се дръж на положение и не и позволявай да ти се качи на главата. Ако само за миг и позволиш да се почуства важна, ще ти се качи на главата , ще започне да те задушава и въобще няма отърване
(( Затова пипай със желязна ръка, но облечена в кадифена ръкавица
)

Нарочно ги написах, ако се наложи някога ще й покажа темата да може да разбере как третират леките, но тя знае... и ако не греша... времето ще покаже... ако си остане със същите разбирания и същият човек... мисля че някой щаслив ден ще се оженя за нея
Повече не искам да отговарям, не ме правокирайте плс. С такива неща не обичам да товаря приятели, но тука определено ми олекна и се радвам, че си дадохте мненията - благодаря
и ще помоля, ако може модераторите да заключат темата искам това да е последният пост в темата, благодаря!, изписа се достатъчно и искам да си остане в вози вид

Повече не искам да отговарям, не ме правокирайте плс. С такива неща не обичам да товаря приятели, но тука определено ми олекна и се радвам, че си дадохте мненията - благодаря

и ще помоля, ако може модераторите да заключат темата искам това да е последният пост в темата, благодаря!, изписа се достатъчно и искам да си остане в вози вид
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
acer написа:[color=red]и ще помоля, ако може модераторите да заключат темата искам това да е последният пост в темата, благодаря!, изписа се достатъчно и искам да си остане в вози вид
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!