9,58 на 100м спринт!!! нечовек е тоя Юсейн Болт!!!
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а бе принципа явно е : дай да отречеме сичко! ние не можем, ма и те не го правят честно!
като го хванат и го уличат , и го накажта за взимане на допинг-тогава ше призная! не го ли хванат -начи е в рамките на закона! и понеже на световно няма по-неравни от най-равните/ нали не искате да ми кажете ,че ямайка е по-напред с парите и химията от щатите/ начи сички са равнопоставени на пистата и печели най-добрия! тва е положението! преди 40г не знам какво са зобели и кво са правели ,ма рекордите ,дето би фелбс бяха някои от времето на марк шпиц и през тоа период от време не е имало никой да зоби ли ,как е било! ма никой не направи 8 титли! така че пак казвам-сигурно има зоб,той явно е разрешен или е достатъчно качествен ,за да не пречи ,но ако няма таланта и гена и не тренира ако ще с педесе кила зоб да го назобат -пак нема да ги избяга тия 100м за време.....
като го хванат и го уличат , и го накажта за взимане на допинг-тогава ше призная! не го ли хванат -начи е в рамките на закона! и понеже на световно няма по-неравни от най-равните/ нали не искате да ми кажете ,че ямайка е по-напред с парите и химията от щатите/ начи сички са равнопоставени на пистата и печели най-добрия! тва е положението! преди 40г не знам какво са зобели и кво са правели ,ма рекордите ,дето би фелбс бяха някои от времето на марк шпиц и през тоа период от време не е имало никой да зоби ли ,как е било! ма никой не направи 8 титли! така че пак казвам-сигурно има зоб,той явно е разрешен или е достатъчно качествен ,за да не пречи ,но ако няма таланта и гена и не тренира ако ще с педесе кила зоб да го назобат -пак нема да ги избяга тия 100м за време.....
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Еми точно, няма човек на тия състезания без да са взели доста зоб, но въпроса е, че само със зоб не става. Както каза някой по-рано, всички до Болт са били назобени, но рекорда го направи само той и тепърва ще смъква още рекорди, но да се твърди, че ги е направил тия неща без зоб е леко казано смешно
Tux0 Ca !

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
аз пък съм сигурен, че през живота си тоя не е изпил дори и едно хапче аналгин, камо ли нещо друго ... вижте го къв е черен! 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
vicho написа:аз пък съм сигурен, че през живота си тоя не е изпил дори и едно хапче аналгин, камо ли нещо друго ... вижте го къв е черен!
викаш като е бил малък е бягал 130км. до съседното село за вода и после 130км. наобратно

4 8 15 16 23 42
По няколко пъти на ден, защото водата я е взимал с кошница|`oTuH написа:vicho написа:аз пък съм сигурен, че през живота си тоя не е изпил дори и едно хапче аналгин, камо ли нещо друго ... вижте го къв е черен!
викаш като е бил малък е бягал 130км. до съседното село за вода и после 130км. наобратно

ПС: В такава среда съм, че много хора около мен зобят, обаче един е шампион. Не е много вярно, че зоба прави спортиста.
- |`oTuH
- ентусиаст
-
Ryapoff написа:По няколко пъти на ден, защото водата я е взимал с кошница|`oTuH написа:vicho написа:аз пък съм сигурен, че през живота си тоя не е изпил дори и едно хапче аналгин, камо ли нещо друго ... вижте го къв е черен!
ПС: В такава среда съм, че много хора около мен зобят, обаче един е шампион. Не е много вярно, че зоба прави спортиста.
аз ти давам гаранция, че е абсолютно невярно!
работата е 60% гений и 40% постоянство, тренировки и лишения

4 8 15 16 23 42
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
|`oTuH написа:Ryapoff написа:По няколко пъти на ден, защото водата я е взимал с кошница|`oTuH написа:vicho написа:аз пък съм сигурен, че през живота си тоя не е изпил дори и едно хапче аналгин, камо ли нещо друго ... вижте го къв е черен!
аз ти давам гаранция, че е абсолютно невярно!
работата е 60% гений и 40% постоянство, тренировки и лишения
Колега в спорта няма гений

- |`oTuH
- ентусиаст
-
така си мислиш... 7 години съм тренирал гребане, имам 20 медала, 10 златни от републикански, бронзови от балканяди и от къде ли не... едно от момчетата което винаги ме биеше беше най-големия олигофрен който можеш да си представиш... не тренира колкото мен, пие, пуши, дискотеки... аз не съм близвал да не говорим за цигари... и ме тупаше...
4 8 15 16 23 42
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
бе в обратния вариант по-бих се съгласил! 20% яко трениране и 75% даденост от природата! и турете там 5% за цвят за зоба....! да ни се нервират алхимиците... 

40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3