велосепедист на капака

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW_E36 318is
Мечтае да кара: M3 G_POWER
Детайли за колата: Мрази да носи обувки ;)

велосепедист на капака

Мнение от bmwpredator » 17 Авг 2009, 16:24

Прибирам се от работа аз днеска и пресичам едно крастовище оглеждам се аз и си трагвам бавно и по едно време ко да гледам един чичка с едно колело набивам спирачки преди да стигна бялата лента и ония се вряза в предницата през фаровете. аджебе ко прай посредата на патя товае в пиковият час в Бургас прелетя през капака и падна и чевръсто се исправи преминах спрях слязах отивм при него и му каде караш той малчи гледам тече му кръв от веждата малко се цепнала викам му аи те карам на лекар и като ми каза не не нищо ми няма ми стана ясно тои нашия омагиосан дранкал някаде ракии де да разбере каде кара един човек му вика да те закара момчето до болницата да те видят той пак не помолих го още няколко пати непожела и си тръгнах. А уж се огледах. :( Слава на Бога нищо му няма само с една драскотина.
гумите свършват бързо ко да напрайм

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 17 Авг 2009, 17:00

кофти случка, но важното е че се е разминала добре. почерпи се една ракийка за късмета си тая вечер!
4 8 15 16 23 42

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 17 Авг 2009, 17:48

Не само шофъорите трябва да ни пазите, и ние колоездачите трябва да се пазим сами малко от малко!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
Мечтае да кара: E90 335d

Мнение от BAI_DOBRI » 17 Авг 2009, 18:17

На мен ми се е случвало докато си карам велосипедист да кара моята лента и то срещу движението така, просто няма какво да се коментира. При колегата наистина е добре че всичко се е разминало добре, ама ако велосипедиста беше се потрошил .... наистина ако сами не се пазят няма как да се получат нещата
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: passat b5
Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира

Мнение от lowshow » 17 Авг 2009, 18:28

BAI_DOBRI написа:На мен ми се е случвало докато си карам велосипедист да кара моята лента и то срещу движението така, просто няма какво да се коментира. При колегата наистина е добре че всичко се е разминало добре, ама ако велосипедиста беше се потрошил .... наистина ако сами не се пазят няма как да се получат нещата

ама плътно прибран към бордюра нали :winky: тфа са прай за да виждаш като те подминават колите. Щото като си караш в нормалната лента и профучи някой със 80-100 близко покрай тебе не го очакваш и са паткясваш и има опасност да паднеш на платното и тогаа ти са е*ба майката :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 17 Авг 2009, 20:52

Приятел, внимавай с такива, понеже има бая мишоци, дето ти разправят, че им няма нищо и като си тръгнеш, се обаждат в полицията и казват, че си ги блъснал и си избягал.
Ако не можеш да го накараш да стои на едно място, обади се или отиди до полицията и кажи какво е станало, да не излезеш после ти кривия и пияния.Имай си едно на ум винаги.

Потребител
Аватар
Кара: BMW_E36 318is
Мечтае да кара: M3 G_POWER
Детайли за колата: Мрази да носи обувки ;)

Мнение от bmwpredator » 17 Авг 2009, 21:06

Cobb написа:Приятел, внимавай с такива, понеже има бая мишоци, дето ти разправят, че им няма нищо и като си тръгнеш, се обаждат в полицията и казват, че си ги блъснал и си избягал.
Ако не можеш да го накараш да стои на едно място, обади се или отиди до полицията и кажи какво е станало, да не излезеш после ти кривия и пияния.Имай си едно на ум винаги.
пази Боже
гумите свършват бързо ко да напрайм

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
Мечтае да кара: E90 335d

Мнение от BAI_DOBRI » 18 Авг 2009, 8:03

lowshow написа:
BAI_DOBRI написа:На мен ми се е случвало докато си карам велосипедист да кара моята лента и то срещу движението така, просто няма какво да се коментира. При колегата наистина е добре че всичко се е разминало добре, ама ако велосипедиста беше се потрошил .... наистина ако сами не се пазят няма как да се получат нещата

ама плътно прибран към бордюра нали :winky: тфа са прай за да виждаш като те подминават колите. Щото като си караш в нормалната лента и профучи някой със 80-100 близко покрай тебе не го очакваш и са паткясваш и има опасност да паднеш на платното и тогаа ти са е*ба майката :)

Не проблема е, че не в конкретния случай не беше никак прибран велосипедиста и си караше на зик зак все едно е сам на пътя.
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Авг 2009, 15:58

+1 миналага седмица малко след Ловеч в двупосочното с мантинела и някъв храсталак, дето пречи да се вижда след завоя един джефри си кара велосупеда на завой в насрещното, а аз изпреварвам, как не го целнах не знам.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: passat b5
Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира

Мнение от lowshow » 18 Авг 2009, 16:27

BAI_DOBRI написа:
lowshow написа:

Не проблема е, че не в конкретния случай не беше никак прибран велосипедиста и си караше на зик зак все едно е сам на пътя.

може да е бил пиян :?: съмнява ме да е бил "начинаещ" .. бегло помня времето когато почнах да карам и не съм ходил на зиг заг по улиците пък ддз. явно има доста самоубийствени индивиди ..

Назад към Страхотни истории