CD Changer с настроение ?!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
NAPSTERS написа:това е доста интересно.... по-принцип казват за един модел , че в края на годината от производството му са изчистени доста от дефектите които са се проявили в началото му. явно не е така щом чеинджър 97-ма работи по добре от 02-ра все пак са 5 години разлика което не е никак малко
И аз така знам, но в случая явно не е така

При един чейджър може да е случайност, но при 2 с много близка дата на производство и абсолютно идентични бъгове, според мен не е случайност.
М/у другото, по едно време бях установил, че ако винтчетата на кутията на чейнджъра са силно затегнати, този проблем е като постоянен.След разхлабване на винтчетата, както и тези, които държат самия чейнджър за стойката, нещата се оправят до някаква степен (поне не забива при всяка смяна на дисковете, а един път на 5 смени).
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
mad_presley написа:М/у другото, по едно време бях установил, че ако винтчетата на кутията на чейнджъра са силно затегнати, този проблем е като постоянен.След разхлабване на винтчетата, както и тези, които държат самия чейнджър за стойката, нещата се оправят до някаква степен (поне не забива при всяка смяна на дисковете, а един път на 5 смени).
"Ефекта на затворения капак"

- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
- ham
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW-E60
- Мечтае да кара: Simson
- Детайли за колата: син металик,всички екстри без кожа
За да ти снимам тримера,то трябва да размонтирам моя от колата или този ,който имам за продаване .Разглобяването на чеънджъра няма нищо ама нищо общо с eдно авто CD.To са болтчета,пружинки,4 тампона/мехчета,та платка/и и какво ли не още.Ако съм знаел то да съм снимал и други.Скоро правих профилактика на един KENWOOD-MP3 10-CD,а може би му сменях оптиката и да съм снимал ама..не обещавам ама утре ще извадя /имам доста оптики/и ще ви снимам различни модели за да се орентирате.
Все пак ви съветвам,ако няма те поне 1/2 познания НЕ се захващайте.Много тънка и щчокотлива работа.Въртиш една идея и ПРОБВАШ/не забравяйте,че радиото/BUSINEES RDS/ви е в колата,ако не сте го свалили на работното място и захранели с +12 V/малко вероятно/и от там в разглобено състояние проба,после пак леко врътване и проба.Може /и това е правено ако имате добро зрение/в разглобено състояние ,присъединено с захр.и интерфейсен кабел да "му са бае" в багажника.Абе ебана работа.Беднотията до там води.Не казвам за вас ами и за мен се отнася.
Живот и здраве до утре.
Христо
Все пак ви съветвам,ако няма те поне 1/2 познания НЕ се захващайте.Много тънка и щчокотлива работа.Въртиш една идея и ПРОБВАШ/не забравяйте,че радиото/BUSINEES RDS/ви е в колата,ако не сте го свалили на работното място и захранели с +12 V/малко вероятно/и от там в разглобено състояние проба,после пак леко врътване и проба.Може /и това е правено ако имате добро зрение/в разглобено състояние ,присъединено с захр.и интерфейсен кабел да "му са бае" в багажника.Абе ебана работа.Беднотията до там води.Не казвам за вас ами и за мен се отнася.
Живот и здраве до утре.
Христо
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
ham написа:За да ти снимам тримера,то трябва да размонтирам моя от колата или този ,който имам за продаване .Разглобяването на чеънджъра няма нищо ама нищо общо с eдно авто CD.To са болтчета,пружинки,4 тампона/мехчета,та платка/и и какво ли не още.Ако съм знаел то да съм снимал и други.Скоро правих профилактика на един KENWOOD-MP3 10-CD,а може би му сменях оптиката и да съм снимал ама..не обещавам ама утре ще извадя /имам доста оптики/и ще ви снимам различни модели за да се орентирате.
Живот и здраве до утре.
Христо

пак казвам които не го е правил или не е виждал как ства да не се залавя щото ще го уморите тотално

- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
аз си нямам и на представа за какво става въпрос в тоя чейнджър такаче няма да го захващам но ме дразни адски много няма ли някой пичага който да се занимава с тия работи и може да подаде ръка на човек в нужда 

- ham
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW-E60
- Мечтае да кара: Simson
- Детайли за колата: син металик,всички екстри без кожа
Винаги мога да ти помогна ,но съм от Плевен.Е идвали са от различни градове да и монтирам фабрични,но с тези цени на горивото.Ето снимки на въпросният тример.Не са с добро качество ,но се добива представа.То тази тема си е за подфорум CAR AUDIO,че стана много досадна.
Успех!
Христо 0898/378824,0878/378824,0884/514626

Успех!
Христо 0898/378824,0878/378824,0884/514626
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
obi_fix написа:аз си нямам и на представа за какво става въпрос в тоя чейнджър такаче няма да го захващам но ме дразни адски много няма ли някой пичага който да се занимава с тия работи и може да подаде ръка на човек в нужда
ами по горе бях писал , че мога да помогна ...........
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2