Наркоманчетата стават Нагли - София Илинден Красна Поляна

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Наркоманчетата стават Нагли - София Илинден Красна Поляна

Мнение от Burningparis » 18 Авг 2009, 12:57

Почвам вече много яко да се изнервям и мисля, че накрая ще ми писне и някой ще изгори, не ми дреме кой ги пази, за кого разнасят и не ме интересува колко малко акъл имат в главите.
Не стига, че като си оставя колата през 5 мин съм с поглед към нея, не стига, че всеки месец трябва да давам пари за платени паркинги ами вече и пеш спокойно не може да се ходи, като примерът е от снощи.
4-ма младежи седнали на Пицария Жиков да си допиват, като не е ясно дали са почнали през работното време на заведението или след това но в 3ч сутринта баща ми се прибира от смяна и минава покрай тях. Те почнали да викат по него и да го карат да ходи при тях. Естествено той им отказал без да се заяжда. Тогава 2-ма стават и тръгват след него. Единият русоляв сресан назад го удря по главата а другият му скача с крака и го събаря на земята. В последствие всичко става твърде явно, все пак бият човек на 62 години и изчезват.
За 10 мин се събрахме 4 въоражени, някой от които полици + патрул но терикатчетата бяха избягали и не бяха в радиус от няколко пресечки, което ме навежда на мисълта, че са местни. От разни хора разбрах, че русолявия е наркоман и редовно се изявява.
Това е 3-ти случай! Преди време набиха и ограбиха 80 годишната баба на мой приятел, след това съседката ми отгоре.
Търпението ми се изчерпва и ще дойде видов ден, когато аз ще съм с 4-ма и като ми падне говедото ще съжали, че жалната му майка го е родила.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от CheFs » 18 Авг 2009, 13:03

Колега , навсякъде е така.. не е единичен случай . Съжелявам за баща ти .. Грозно е , но уви това е живота.На какви ли не екземпляри съм се нагледал. От мъртво друсани , до някви ядосани пъпчиви тийнове.България няма се оправи ,това е ясно.Събери тумба и се разходете , не че ще им дойде акала в главата , но поне малко облекчение да имаш.

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 18 Авг 2009, 13:20

пожелавам ти да го намериш, да го смачкаш, след тва да му забиеш някакво дърво в гъза, да те помни цял живот! нещастници мръсни... дано на баща ти нищо му няма...
4 8 15 16 23 42

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 18 Авг 2009, 13:38

Тия хора (дето са ти казали, че русия е наркоман) ги питай къде можеш да го намериш... после си знаеш :twisted:
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06

Мнение от chegevara1 » 18 Авг 2009, 13:47

колега ако ги намериш (пожелавам ти го от все сърце )
моляте да ги снимаш да си ги имаме във форума.
даже предлагам да отвориме такава тема като - Запподозряни Крадци
или Наркомани от квартал еди кои си
за да може при евентуална поразия първо тях да посетиме
Дано баща ти да е добре и Успех.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 18 Авг 2009, 13:51

ако събираш хора пиши ми едно ЛС да ти дам телефон ми. По-голям кеф от това да счупа ръка на наркоман май няма за мен - тази група хора са ми приоритет.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e60 & ML320CDI

Мнение от Transporter.e60 » 18 Авг 2009, 13:57

Съжалявам за баща ти !

О-о-о-о да колега... ако събираш хора драсни едно ЛС с удоволствие ще дойда да набия поне 2 :D
burnout

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на баба си фърчилото
Мечтае да кара: Нимбус 2000

Мнение от Pupinator » 18 Авг 2009, 14:22

Надявам се да не е нищо сериозно и баща ти скоро да се оправи.

Ако ти трябват хора знаеш как да ме намериш ;)
With all the money in the world you can't buy my respect !!!

www.shahovservices.com - Най-добрите в компютърния бранш!

Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 18 Авг 2009, 14:22

Бате, гадно за баща ти, дано да е добре...
Сега винаги като имаш време обикаляй квартала с няколко приятелчета...все ще ги видите...и БОЙ колкото може, че и малко след това.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 18 Авг 2009, 14:31

Колега , намираш ги тея тарикатчета , взимаш една тръба и 1 бодлива тел , тръбата в гъза , вкарваш телта и вадиш тръбата после да му я вадят тая тел както си иска. Аман от мръсни гадове.
It`s party time !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: passat b5
Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира

Мнение от lowshow » 18 Авг 2009, 14:41

много кофти за баща ти дано да се оправи :(

а пък кат го набараш тоя (дано) директно тръгваш към него острани теи че страничната част на крака му да е към тебе засилваш са малко и скачаш с 2та крака острани на коляното ако не го осакатиш за цял живот поне ще му прецакаш крака/та поне за 2 години :winky:

успех с намирането им .. аман от лъвски сърца дето си показват мъжеството върху възрастни хора :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 1987 e30

Мнение от nabora » 18 Авг 2009, 14:50

Evelin Cotsev написа:Колега , намираш ги тея тарикатчета , взимаш една тръба и 1 бодлива тел , тръбата в гъза , вкарваш телта и вадиш тръбата после да му я вадят тая тел както си иска. Аман от мръсни гадове.

Брутално :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Nicco » 18 Авг 2009, 15:00

брат съжалявам, дано баща ти е добре :roll: Дееба и копеленцата мръсни, ако трябва нещо, знаеш къде да ме намериш
Ако караш твърде бързо, ще те носят много бавно.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mnh » 18 Авг 2009, 15:01

nabora написа:
Evelin Cotsev написа:Колега , намираш ги тея тарикатчета , взимаш една тръба и 1 бодлива тел , тръбата в гъза , вкарваш телта и вадиш тръбата после да му я вадят тая тел както си иска. Аман от мръсни гадове.

Брутално :twisted:
ама си е прав колегата.
Бой се забравя,е*ане НЕ :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Helix » 18 Авг 2009, 15:01

Поредната такава тема със същото развитие като другите - всички сте големи нинджи пред компютъра и само се заканвате и давате съвети и после нищо :mhihi: Ми много ясно че ще ви газат като сте мишоци! :evil:

Следваща

Назад към Извън Темата