Наркоманчетата стават Нагли - София Илинден Красна Поляна
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Наркоманчетата стават Нагли - София Илинден Красна Поляна
Почвам вече много яко да се изнервям и мисля, че накрая ще ми писне и някой ще изгори, не ми дреме кой ги пази, за кого разнасят и не ме интересува колко малко акъл имат в главите.
Не стига, че като си оставя колата през 5 мин съм с поглед към нея, не стига, че всеки месец трябва да давам пари за платени паркинги ами вече и пеш спокойно не може да се ходи, като примерът е от снощи.
4-ма младежи седнали на Пицария Жиков да си допиват, като не е ясно дали са почнали през работното време на заведението или след това но в 3ч сутринта баща ми се прибира от смяна и минава покрай тях. Те почнали да викат по него и да го карат да ходи при тях. Естествено той им отказал без да се заяжда. Тогава 2-ма стават и тръгват след него. Единият русоляв сресан назад го удря по главата а другият му скача с крака и го събаря на земята. В последствие всичко става твърде явно, все пак бият човек на 62 години и изчезват.
За 10 мин се събрахме 4 въоражени, някой от които полици + патрул но терикатчетата бяха избягали и не бяха в радиус от няколко пресечки, което ме навежда на мисълта, че са местни. От разни хора разбрах, че русолявия е наркоман и редовно се изявява.
Това е 3-ти случай! Преди време набиха и ограбиха 80 годишната баба на мой приятел, след това съседката ми отгоре.
Търпението ми се изчерпва и ще дойде видов ден, когато аз ще съм с 4-ма и като ми падне говедото ще съжали, че жалната му майка го е родила.
Не стига, че като си оставя колата през 5 мин съм с поглед към нея, не стига, че всеки месец трябва да давам пари за платени паркинги ами вече и пеш спокойно не може да се ходи, като примерът е от снощи.
4-ма младежи седнали на Пицария Жиков да си допиват, като не е ясно дали са почнали през работното време на заведението или след това но в 3ч сутринта баща ми се прибира от смяна и минава покрай тях. Те почнали да викат по него и да го карат да ходи при тях. Естествено той им отказал без да се заяжда. Тогава 2-ма стават и тръгват след него. Единият русоляв сресан назад го удря по главата а другият му скача с крака и го събаря на земята. В последствие всичко става твърде явно, все пак бият човек на 62 години и изчезват.
За 10 мин се събрахме 4 въоражени, някой от които полици + патрул но терикатчетата бяха избягали и не бяха в радиус от няколко пресечки, което ме навежда на мисълта, че са местни. От разни хора разбрах, че русолявия е наркоман и редовно се изявява.
Това е 3-ти случай! Преди време набиха и ограбиха 80 годишната баба на мой приятел, след това съседката ми отгоре.
Търпението ми се изчерпва и ще дойде видов ден, когато аз ще съм с 4-ма и като ми падне говедото ще съжали, че жалната му майка го е родила.
- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
Колега , навсякъде е така.. не е единичен случай . Съжелявам за баща ти .. Грозно е , но уви това е живота.На какви ли не екземпляри съм се нагледал. От мъртво друсани , до някви ядосани пъпчиви тийнове.България няма се оправи ,това е ясно.Събери тумба и се разходете , не че ще им дойде акала в главата , но поне малко облекчение да имаш.
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
пожелавам ти да го намериш, да го смачкаш, след тва да му забиеш някакво дърво в гъза, да те помни цял живот! нещастници мръсни... дано на баща ти нищо му няма...
4 8 15 16 23 42
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Тия хора (дето са ти казали, че русия е наркоман) ги питай къде можеш да го намериш... после си знаеш 

Si non confectus, non reficiat.
- chegevara1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06
колега ако ги намериш (пожелавам ти го от все сърце )
моляте да ги снимаш да си ги имаме във форума.
даже предлагам да отвориме такава тема като - Запподозряни Крадци
или Наркомани от квартал еди кои си
за да може при евентуална поразия първо тях да посетиме
Дано баща ти да е добре и Успех.
моляте да ги снимаш да си ги имаме във форума.
даже предлагам да отвориме такава тема като - Запподозряни Крадци
или Наркомани от квартал еди кои си
за да може при евентуална поразия първо тях да посетиме
Дано баща ти да е добре и Успех.
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
ако събираш хора пиши ми едно ЛС да ти дам телефон ми. По-голям кеф от това да счупа ръка на наркоман май няма за мен - тази група хора са ми приоритет.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Transporter.e60
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 & ML320CDI
Съжалявам за баща ти !
О-о-о-о да колега... ако събираш хора драсни едно ЛС с удоволствие ще дойда да набия поне 2
О-о-о-о да колега... ако събираш хора драсни едно ЛС с удоволствие ще дойда да набия поне 2

burnout
- Pupinator
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на баба си фърчилото
- Мечтае да кара: Нимбус 2000
Надявам се да не е нищо сериозно и баща ти скоро да се оправи.
Ако ти трябват хора знаеш как да ме намериш
Ако ти трябват хора знаеш как да ме намериш

With all the money in the world you can't buy my respect !!!
www.shahovservices.com - Най-добрите в компютърния бранш!

www.shahovservices.com - Най-добрите в компютърния бранш!

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Бате, гадно за баща ти, дано да е добре...
Сега винаги като имаш време обикаляй квартала с няколко приятелчета...все ще ги видите...и БОЙ колкото може, че и малко след това.
Сега винаги като имаш време обикаляй квартала с няколко приятелчета...все ще ги видите...и БОЙ колкото може, че и малко след това.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Колега , намираш ги тея тарикатчета , взимаш една тръба и 1 бодлива тел , тръбата в гъза , вкарваш телта и вадиш тръбата после да му я вадят тая тел както си иска. Аман от мръсни гадове.
It`s party time !
- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
много кофти за баща ти дано да се оправи
а пък кат го набараш тоя (дано) директно тръгваш към него острани теи че страничната част на крака му да е към тебе засилваш са малко и скачаш с 2та крака острани на коляното ако не го осакатиш за цял живот поне ще му прецакаш крака/та поне за 2 години
успех с намирането им .. аман от лъвски сърца дето си показват мъжеството върху възрастни хора

а пък кат го набараш тоя (дано) директно тръгваш към него острани теи че страничната част на крака му да е към тебе засилваш са малко и скачаш с 2та крака острани на коляното ако не го осакатиш за цял живот поне ще му прецакаш крака/та поне за 2 години

успех с намирането им .. аман от лъвски сърца дето си показват мъжеството върху възрастни хора

- nabora
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1987 e30
Evelin Cotsev написа:Колега , намираш ги тея тарикатчета , взимаш една тръба и 1 бодлива тел , тръбата в гъза , вкарваш телта и вадиш тръбата после да му я вадят тая тел както си иска. Аман от мръсни гадове.
Брутално

- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Поредната такава тема със същото развитие като другите - всички сте големи нинджи пред компютъра и само се заканвате и давате съвети и после нищо
Ми много ясно че ще ви газат като сте мишоци! 

36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3