9,58 на 100м спринт!!! нечовек е тоя Юсейн Болт!!!
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ай некой ,дето знае много за зоба да зобне и да изплува като фелбс или да пребяга като болд ...!!! зобенето си е зобене,но нема ли го гена и тренировките моа си зобите колкото си искате и па ше е същото...!!
не отричам ,че има някакъв зоб в спорта ,ма си има позволени нива. и контрола е строг- фанат ли некой -гори!!!
така че за мен тва си е реален рекорд и му се кефя много на пича...
не отричам ,че има някакъв зоб в спорта ,ма си има позволени нива. и контрола е строг- фанат ли некой -гори!!!
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
SKISA написа:ай некой ,дето знае много за зоба да зобне и да изплува като фелбс или да пребяга като болд ...!!! зобенето си е зобене,но нема ли го гена и тренировките моа си зобите колкото си искате и па ше е същото...!!
'Начи, чиче, кат' толкова ги уважаваш, поне им пиши имената правилно и с главни букви ...

А иначе, аз не твърдя, че не е най-бързия ДНЕС и рекорда се дължи изцяло на н-те на брой шприца, дето си набива годишно, изобщо не отричам труда му и всичко останало, но никога няма да кажа, че е по-голям спортист, от тоя дето е държал рекорда преди 40 години, примерно. Просто защото условията не са едни и същи.
In Ban We Trust!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
начи,дребен не ми давай акъл кое как да пиша! както ми се пише -така пиша...
преди 40г не е имало допинг-тестове, но допинг е имало-даже много по-некачествен от сегашният.
ма нали сте големи разбирачи -разбирайте!
ганьо знае само лошото. то за тва вестниците се пълни с убити и пребити ,не с тва -некой напраил нещо убаво!
преди 40г не е имало допинг-тестове, но допинг е имало-даже много по-некачествен от сегашният.
ма нали сте големи разбирачи -разбирайте!
ганьо знае само лошото. то за тва вестниците се пълни с убити и пребити ,не с тва -некой напраил нещо убаво!
E, ти сам казваш, че преди 40 години допинга е бил много по-некачествен, благодаря, че си възприел тезата ми
Ако прогреса в дадена дисциплина се раздели на части, до каква степен се дължи на по-добрата генетика на конкретния атлет, до каква степен се дължи на по-добрата тренировъчна методика, до каква степен на разрешените и забранени "жокери", според теб коя от трите е най-определяща за прогреса в постиженията на атлетите спрямо 40 години по-рано ... И не става въпрос за един конкретен атлет, а за масата, като цяло...

Ако прогреса в дадена дисциплина се раздели на части, до каква степен се дължи на по-добрата генетика на конкретния атлет, до каква степен се дължи на по-добрата тренировъчна методика, до каква степен на разрешените и забранени "жокери", според теб коя от трите е най-определяща за прогреса в постиженията на атлетите спрямо 40 години по-рано ... И не става въпрос за един конкретен атлет, а за масата, като цяло...
In Ban We Trust!
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
SKISA написа:...зобенето си е зобене,но нема ли го гена и тренировките моа си зобите колкото си искате и па ше е същото...!!
А ако са само тренировките и го няма зобенето, какво ще бъде? Сигурно ще тичат още по-бързо.

А оня Фелпс каза, че чупел рекорди, щото се тъпчел със спагети

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
99.99% от спортистите на световни първенства използват допинг, но постижението на Болт е извън човешките възможности... или поне беше до сега...
който какъвто допинг вземе, дори не може да си помисле за такова време...
4 8 15 16 23 42
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Явно зоба на Ямайския отбор е някакъв спешъл извънземен и другите не го знаят или не знаят точната комбинация.
И жените станаха 1 и 2 на 100м.

И жените станаха 1 и 2 на 100м.

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Абе вече няма спорт без зоб, но Тайсън Гей според мен няма шанс до Болт. Само като ги гледах как тичат, двамата са като крачун и малчо - докато Болт прави една крачка, Гей през това време ситни зад него, и е направил вече две 

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
допинг
нормална практика в много швейцарски фармацефтични компании, а и не само те да разработват препарати неуловими от съществуващите допинг агенти, препаратите се правят понякога и по поръчка, година и нещо след употребата същата компания продава на федерацията по атлетика препарата са установяване на допинга, дотогава който си го е поръчвал ( обикновено избрана група от елитни състезатели ) се е изчистил....
това не означава че няма състезание, защото може да сте сигурни че на финала всички са били напомпани здраво с нещо което не може да се хване, но все пак само един направи рекорд...

това не означава че няма състезание, защото може да сте сигурни че на финала всички са били напомпани здраво с нещо което не може да се хване, но все пак само един направи рекорд...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
|`oTuH написа:99.99% от спортистите на световни първенства използват допинг, но постижението на Болт е извън човешките възможности... или поне беше до сега...
За мен прогреса от последните години се дължи 10% на подобряване на тренировачната методика , 10% на новите харанителни добавки и 80% на напредъка на химията . Едно просто сравнение на културист от 70те и такъв днес , показва за какво става на въпрос . А довода всички зобят , не е много правилен , защото за някой хора работят цели лаборатории а за други положението далеч не е такова ....
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3