Ехх.. пак интриги... какво искат жените?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Мнение от GEORGIEV » 17 Авг 2009, 19:56

абе.......вие и с жени ли се занимавате :roll:

по темата ,тва че крие и най-малките неща може да е от твоята постоянна ревност и съмнения, но бъди сигурен че и да има нещо винаги може да го направи така че ти изобщо да не разбереш,стига да има желание ;)
Изображение

Малката Базука
Аватар
Кара: e46 e30

Re: Ехх.. пак интриги... какво искат жените?

Мнение от bozukov_a » 17 Авг 2009, 20:04

bum_bum написа:
acer написа: Там, където е текло пак ще потече... .

Сам го каза

acer написа:... и си представете идеалната мацка, която не е капризна и прави разлика между 20 и 200лв... ..

Всяка една е идеалната.. докато накрая се осере.
Повечето се осират накрая.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Авг 2009, 20:14

А някои и в самото начало, въпрос на време :mrgreen:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 17 Авг 2009, 20:17

Да, да, лична свобода...нъцки :mhihi: Като видиш снимка на друг/а в телефона й/му....такава лична свобда ще заиграе, че ще ти е блян :mhihi:
Аз лично няма какво да крия - да чете скайпа...аз само с него си пиша :mhihi: ...да гледа обаждания....смс-ите се са от него....снимки на мечовци,коли и т.н Аз съм с чиста съвест :winky:

Ама въпреки че съм ревнива до костите на мозъка си....някак си...не мога да приема да почна да му чета скайпа, смс-и, обаждания....смисъл без негово знание. Мога да се скъсам от любопитство, ама....всяко нещо трябва да си има граници.
А и такова притисване със сигурност не е най-приятното нещо за другия.

А писанията на acer след тая случка...сигурно си загубил доверие в нея? Ако е така, това е нещо страшно....именно заради това губене на доверие се почва с глупостите! Така че наистина си поговорете, разребете се, ако всичко е наред - без повече простотии, ако не- който от къде е! :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: МБ W140 V8

Мнение от sharksfin » 17 Авг 2009, 20:28

колега, започни и ти да я лъжеш. Ще й станеш интересен - гаранция: ще има смяна на местата.
а ако ти кръшка, помни следното - най-доброто отмъщение за този, който ти открадне жената, е да му я оставиш.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 17 Авг 2009, 20:30

sharksfin написа:колега, започни и ти да я лъжеш. Ще й станеш интересен - гаранция: ще има смяна на местата.
а ако ти кръшка, помни следното - най-доброто отмъщение за този, който ти открадне жената, е да му я оставиш.

За това второто - It's not revenge, it's punishment :mhihi:
Ако започне и той да я лъже, ще стане още по-голяма касапница. На лошото се отговаря с добро :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 17 Авг 2009, 20:39

Абе,като ударите нещо чуждо се кефите ама, като набримчат жената или приятелката почвате да квичите. :D Както казва един приятел-Абе не може всички жени да са е..ви само нашите жени да не са,има нещо гнило. :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sharksfin » 17 Авг 2009, 20:40

M3 E92 написа:
sharksfin написа:колега, започни и ти да я лъжеш. Ще й станеш интересен - гаранция: ще има смяна на местата.

За това второто - It's not revenge, it's punishment :mhihi:
Ако започне и той да я лъже, ще стане още по-голяма касапница. На лошото се отговаря с добро :winky:

да да, и аз ги вярвах тея навремето. Доброто не е бумеранг, не се връща. По-скоро съм привърженик на мотото "каквото почукало, такова се обадило". Не можеш да ме убедиш, че тя заслужава по-добро отношение. (понеже и аз съм минал по тоя път, неведнъж). Колкото по-надалеч ги държиш, толкова си им по-интересен.

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 17 Авг 2009, 20:56

Какво искат жените лииии :roll: Всичкооооо :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Към колегата, автор на Темата: Абе мен, я отиди и се погледни в огледалото. И си кажи: Аз съм готин, забавен, умен, карам BMW и т.н...
Защото прекалената ревност, дебнене и пр. обикновено са вследствие на ниско самочувствие и увереност. Момичето не ти е казало нищо именно заради ревността ти. По-спокойно, и жените са хора и имат нужда от социален живот. Не се е случило нищо кой знае какво, просто й вярвай повече... И вярвай най-вече в себе си ;) :) И че за нея няма по-добър от ТЕБ :idea:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 318is
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от fxp » 17 Авг 2009, 21:10

Apassionata ... не кара BMW ама и така си му е добре... :mhihi:
До сега не си беше показвал рогцата (ревността) ... визирам "Момичето не ти е казало нищо именно заради ревността ти" .. но пред нея може и да е .. затова да не е споделила..

Почти съм сигурен че нещата ще се оправят ... той няма какво да губи ... мацки бол .. ако не е тя, ще е друга :D
Не вярвам на нищо което кърви по пет дни и не умира!

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Re: Ехх.. пак интриги... какво искат жените?

Мнение от xpl0d » 17 Авг 2009, 21:25

acer написа:Мацките предпочитат секс, бицепси, коли, пари или секс, бицепси, пари, коли?!?

Всъщност пари и големи пишки мен ако питаш.

acer написа:Вярна ли е легендата, че като заобичаш момата и тя си обръща главата?!

Не е легенда, а истина

acer написа:...цел нулева.

Дето се казва в едно популярно предаване - ньие сигурну

acer написа:На кафе що са ходили не знам, но ебань не е имало

А, викаш ти беше там и видя че не са се еб*ли

acer написа:...личи си по чата по-нататък интереса е само от негова страна

ньие сигурну

acer написа:а и му звъннах на пича, че ме гонеше параноята да потвърди - наистина беше така...

Сигурен си викаш? Я кажи ти ако беше на негово място и да предположим че си спал с чуждото момиче щеше ли да си признаеш? На мен ми се е случвало няколко пъти да съм с чужда мадама, но никога не съм си признавал пред никого - било то щото тя ме е помолила да си остане между нас си, било то щото аз не съм искал да се разбере с кого съм бил и т.н.

acer написа:и си представете идеалната мацка, която не е капризна и прави разлика между 20 и 200лв...

Те такова животно нема мой

acer написа:Там, където е текло пак ще потече... пак ще ме излъже

Че тоз път и други неща ще направи ако вече не го е направила

acer написа:а кво е ебано чувството да знаеш

Знам знам... бас хващам всеки знае

acer написа:Обидно ми е пичове, чувствам се като пълен идиот...

Ще си идиот ако позволиш тва да продължава.
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 17 Авг 2009, 21:33

GVT написа:Абе,като ударите нещо чуждо се кефите ама, като набримчат жената или приятелката почвате да квичите. :D Както казва един приятел-Абе не може всички жени да са е..ви само нашите жени да не са,има нещо гнило. :D
Колега да разбирам че ти си се примирил с това че женати или приятелката ти така или иначе ти кръшка?

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 17 Авг 2009, 21:36

Тва жената не е като човека.
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 17 Авг 2009, 23:00

Сега ме чака топла вана :mhihi: и нямам време да прочета всички коментари... единственото, нещо, коеот мога да кажа, е че наистина не бях на себе си... Всичко се оправи разбрахме се.. А относно доверието вишшата форма знаете е проверката, аз Никога не съм й правил проблем да ходи на дискотека с приятелки и го е правила милион пъти - правете си изводи за ревността ми.. просот проверка беше :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sharksfin » 17 Авг 2009, 23:07

acer написа:Сега ме чака топла вана :mhihi: и нямам време да прочета всички коментари... единственото, нещо, коеот мога да кажа, е че наистина не бях на себе си... Всичко се оправи разбрахме се.. А относно доверието вишшата форма знаете е проверката, аз Никога не съм й правил проблем да ходи на дискотека с приятелки и го е правила милион пъти - правете си изводи за ревността ми.. просот проверка беше :)

е, тя вече ще знае сама да си трие хисторито на скайпа.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата