9,58 на 100м спринт!!! нечовек е тоя Юсейн Болт!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 17 Авг 2009, 22:18

ай некой ,дето знае много за зоба да зобне и да изплува като фелбс или да пребяга като болд ...!!! зобенето си е зобене,но нема ли го гена и тренировките моа си зобите колкото си искате и па ше е същото...!!
не отричам ,че има някакъв зоб в спорта ,ма си има позволени нива. и контрола е строг- фанат ли некой -гори!!!
така че за мен тва си е реален рекорд и му се кефя много на пича...

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 17 Авг 2009, 22:27

Ще чакам с нетърпение да видим какви ще ги надроби на 200м.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Behchet » 17 Авг 2009, 23:07

Този човек е просто ВЕЛИК спортист според мен. Много се изкефих когато подобри рекорда си. Преди да почне състезанието, баща ми вика - Тоз пък кво се прави на палячо, нищо няма да направи. И аз му викам 100% ще счупи рекорда иииииии....... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Кога ще е 200м ?
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от European » 17 Авг 2009, 23:49

Уникално е момчето... Спор няма. Да се надяваме, че ще прави занапред и по-добри бягания. Интересно ми е докъде може да падне рекорда :uups:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 17 Авг 2009, 23:54

SKISA написа:ай некой ,дето знае много за зоба да зобне и да изплува като фелбс или да пребяга като болд ...!!! зобенето си е зобене,но нема ли го гена и тренировките моа си зобите колкото си искате и па ше е същото...!!
не отричам ,че има някакъв зоб в спорта ,ма си има позволени нива. и контрола е строг- фанат ли некой -гори!!!
така че за мен тва си е реален рекорд и му се кефя много на пича...

'Начи, чиче, кат' толкова ги уважаваш, поне им пиши имената правилно и с главни букви ...
:)

А иначе, аз не твърдя, че не е най-бързия ДНЕС и рекорда се дължи изцяло на н-те на брой шприца, дето си набива годишно, изобщо не отричам труда му и всичко останало, но никога няма да кажа, че е по-голям спортист, от тоя дето е държал рекорда преди 40 години, примерно. Просто защото условията не са едни и същи.
In Ban We Trust!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 17 Авг 2009, 23:59

начи,дребен не ми давай акъл кое как да пиша! както ми се пише -така пиша...
преди 40г не е имало допинг-тестове, но допинг е имало-даже много по-некачествен от сегашният.
ма нали сте големи разбирачи -разбирайте!
ганьо знае само лошото. то за тва вестниците се пълни с убити и пребити ,не с тва -некой напраил нещо убаво!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 18 Авг 2009, 0:05

E, ти сам казваш, че преди 40 години допинга е бил много по-некачествен, благодаря, че си възприел тезата ми :)

Ако прогреса в дадена дисциплина се раздели на части, до каква степен се дължи на по-добрата генетика на конкретния атлет, до каква степен се дължи на по-добрата тренировъчна методика, до каква степен на разрешените и забранени "жокери", според теб коя от трите е най-определяща за прогреса в постиженията на атлетите спрямо 40 години по-рано ... И не става въпрос за един конкретен атлет, а за масата, като цяло...
In Ban We Trust!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 18 Авг 2009, 0:09

Наистина е нечовек тоа - той е макак или по скоро шебек - де еба и мангустера :bang: :bang: :bang:
Изображение Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 18 Авг 2009, 2:50

При положение, че всички зобят, а той ги смазва.....ясно е че човека има и сериозни качества

В про спорта трябва да зобиш само и само да си наравно с другите......
а и така със зоб, спорта е по-атрактивен :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 18 Авг 2009, 5:44

SKISA написа:...зобенето си е зобене,но нема ли го гена и тренировките моа си зобите колкото си искате и па ше е същото...!!

А ако са само тренировките и го няма зобенето, какво ще бъде? Сигурно ще тичат още по-бързо. :mhihi: Марион Джоунс спомняш ли си я? И тя много тренираше и имаше ген, пък накрая заради зобенето влезна в затвора. Нито зобът е еднакъв, нито допинг-контролът е безпристрастен. Едни имат много пари, най-последен зоб и хич не ги проверяват. Други като нашите се тъпчат с боклуци щот нема пари и ги скъсват от проверки. И ние можеше да сме недостижими в щангите, ма не дават.

А оня Фелпс каза, че чупел рекорди, щото се тъпчел със спагети :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 18 Авг 2009, 8:31

99.99% от спортистите на световни първенства използват допинг, но постижението на Болт е извън човешките възможности... или поне беше до сега...

който какъвто допинг вземе, дори не може да си помисле за такова време...
4 8 15 16 23 42

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 18 Авг 2009, 8:53

Явно зоба на Ямайския отбор е някакъв спешъл извънземен и другите не го знаят или не знаят точната комбинация. :weed:
И жените станаха 1 и 2 на 100м.
:shock: :shock:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 18 Авг 2009, 12:42

Абе вече няма спорт без зоб, но Тайсън Гей според мен няма шанс до Болт. Само като ги гледах как тичат, двамата са като крачун и малчо - докато Болт прави една крачка, Гей през това време ситни зад него, и е направил вече две :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

допинг

Мнение от Любо Мегов » 18 Авг 2009, 12:54

нормална практика в много швейцарски фармацефтични компании, а и не само те да разработват препарати неуловими от съществуващите допинг агенти, препаратите се правят понякога и по поръчка, година и нещо след употребата същата компания продава на федерацията по атлетика препарата са установяване на допинга, дотогава който си го е поръчвал ( обикновено избрана група от елитни състезатели ) се е изчистил.... 8)

това не означава че няма състезание, защото може да сте сигурни че на финала всички са били напомпани здраво с нещо което не може да се хване, но все пак само един направи рекорд...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 18 Авг 2009, 13:40

|`oTuH написа:99.99% от спортистите на световни първенства използват допинг, но постижението на Болт е извън човешките възможности... или поне беше до сега...

който какъвто допинг вземе, дори не може да си помисле за такова време...

За мен прогреса от последните години се дължи 10% на подобряване на тренировачната методика , 10% на новите харанителни добавки и 80% на напредъка на химията . Едно просто сравнение на културист от 70те и такъв днес , показва за какво става на въпрос . А довода всички зобят , не е много правилен , защото за някой хора работят цели лаборатории а за други положението далеч не е такова ....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата