велосепедист на капака
Модератори: mitaka7, Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- bmwpredator
- Потребител
-
- Кара: BMW_E36 318is
- Мечтае да кара: M3 G_POWER
- Детайли за колата: Мрази да носи обувки ;)
велосепедист на капака
Прибирам се от работа аз днеска и пресичам едно крастовище оглеждам се аз и си трагвам бавно и по едно време ко да гледам един чичка с едно колело набивам спирачки преди да стигна бялата лента и ония се вряза в предницата през фаровете. аджебе ко прай посредата на патя товае в пиковият час в Бургас прелетя през капака и падна и чевръсто се исправи преминах спрях слязах отивм при него и му каде караш той малчи гледам тече му кръв от веждата малко се цепнала викам му аи те карам на лекар и като ми каза не не нищо ми няма ми стана ясно тои нашия омагиосан дранкал някаде ракии де да разбере каде кара един човек му вика да те закара момчето до болницата да те видят той пак не помолих го още няколко пати непожела и си тръгнах. А уж се огледах.
Слава на Бога нищо му няма само с една драскотина.

гумите свършват бързо ко да напрайм
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
кофти случка, но важното е че се е разминала добре. почерпи се една ракийка за късмета си тая вечер!
4 8 15 16 23 42
- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
- Мечтае да кара: E90 335d
На мен ми се е случвало докато си карам велосипедист да кара моята лента и то срещу движението така, просто няма какво да се коментира. При колегата наистина е добре че всичко се е разминало добре, ама ако велосипедиста беше се потрошил .... наистина ако сами не се пазят няма как да се получат нещата
- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
BAI_DOBRI написа:На мен ми се е случвало докато си карам велосипедист да кара моята лента и то срещу движението така, просто няма какво да се коментира. При колегата наистина е добре че всичко се е разминало добре, ама ако велосипедиста беше се потрошил .... наистина ако сами не се пазят няма как да се получат нещата
ама плътно прибран към бордюра нали

- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Приятел, внимавай с такива, понеже има бая мишоци, дето ти разправят, че им няма нищо и като си тръгнеш, се обаждат в полицията и казват, че си ги блъснал и си избягал.
Ако не можеш да го накараш да стои на едно място, обади се или отиди до полицията и кажи какво е станало, да не излезеш после ти кривия и пияния.Имай си едно на ум винаги.
Ако не можеш да го накараш да стои на едно място, обади се или отиди до полицията и кажи какво е станало, да не излезеш после ти кривия и пияния.Имай си едно на ум винаги.
- bmwpredator
- Потребител
-
- Кара: BMW_E36 318is
- Мечтае да кара: M3 G_POWER
- Детайли за колата: Мрази да носи обувки ;)
пази БожеCobb написа:Приятел, внимавай с такива, понеже има бая мишоци, дето ти разправят, че им няма нищо и като си тръгнеш, се обаждат в полицията и казват, че си ги блъснал и си избягал.
гумите свършват бързо ко да напрайм
- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
- Мечтае да кара: E90 335d
lowshow написа:BAI_DOBRI написа:На мен ми се е случвало докато си карам велосипедист да кара моята лента и то срещу движението така, просто няма какво да се коментира. При колегата наистина е добре че всичко се е разминало добре, ама ако велосипедиста беше се потрошил .... наистина ако сами не се пазят няма как да се получат нещата
ама плътно прибран към бордюра налитфа са прай за да виждаш като те подминават колите. Щото като си караш в нормалната лента и профучи някой със 80-100 близко покрай тебе не го очакваш и са паткясваш и има опасност да паднеш на платното и тогаа ти са е*ба майката
Не проблема е, че не в конкретния случай не беше никак прибран велосипедиста и си караше на зик зак все едно е сам на пътя.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
BAI_DOBRI написа:На мен ми се е случвало докато си карам велосипедист да кара моята лента и то срещу движението така, просто няма какво да се коментира. При колегата наистина е добре че всичко се е разминало добре, ама ако велосипедиста беше се потрошил .... наистина ако сами не се пазят няма как да се получат нещата
+1 миналага седмица малко след Ловеч в двупосочното с мантинела и някъв храсталак, дето пречи да се вижда след завоя един джефри си кара велосупеда на завой в насрещното, а аз изпреварвам, как не го целнах не знам.
- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
BAI_DOBRI написа:lowshow написа:BAI_DOBRI написа:На мен ми се е случвало докато си карам велосипедист да кара моята лента и то срещу движението така, просто няма какво да се коментира. При колегата наистина е добре че всичко се е разминало добре, ама ако велосипедиста беше се потрошил .... наистина ако сами не се пазят няма как да се получат нещата
ама плътно прибран към бордюра налитфа са прай за да виждаш като те подминават колите. Щото като си караш в нормалната лента и профучи някой със 80-100 близко покрай тебе не го очакваш и са паткясваш и има опасност да паднеш на платното и тогаа ти са е*ба майката
Не проблема е, че не в конкретния случай не беше никак прибран велосипедиста и си караше на зик зак все едно е сам на пътя.
може да е бил пиян

10 мнения
• Страница 1 от 1