свистене спирачки
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
свистене спирачки
търсих във форума но не открих и да ви питам някой има ли следния проблем. по време на движение без натиснати спирачки се чува яко скърцане от към колелата от вън. понякога спира после пак без видима причина. от различни колела по някога от повече от 1. накладки и дискове са сменяни скоро и не светят да са изтъркани бяха ми обяснили че имало някакви метални ламаринки предпазители върху накладките които се накланят и опират в диска и не било страшно но звучи адски зловещо и срамно
дали е така наистина, някой имал ли е подобен проблем и може ли да се оправи в "домашни условия" 

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Възможно е да ти задържат буталцата на спирачните апарати или имаш камъчета между предпазната ламарина... Карай някъде на път където изобщо да не натискаш спирачки, спираш само на инерция, и провери дали са загряти дисковете, ако са горещи буталцата задържат... Да не стържат лагерите от главините?
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
като се свали диска , зад него има една предпазна ламаринка която е нитована за едни планки и с времето се откъсва от нитовете и започва да опира във вътрешната част на диска. а звука е наистина зловешт 

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Някой чувал ли е за обслужване на спирачките?
... така и сви знаех.
С други думи, или накладките са лоши, но тогава сврирукат само при спиране, дори леко, или не са ти обслужени спирачките.
Имам човек за това, пиши ми ЛС да ти дам координати. Лека.
ПП. Заглавието на темата, както и началото на изречението започва винаги с главна буква.
Спазвайте тези прости правила, за да бъде на всички приятно разглеждането и четенето във Вашата тема.
... така и сви знаех.

С други думи, или накладките са лоши, но тогава сврирукат само при спиране, дори леко, или не са ти обслужени спирачките.
Имам човек за това, пиши ми ЛС да ти дам координати. Лека.

ПП. Заглавието на темата, както и началото на изречението започва винаги с главна буква.
Спазвайте тези прости правила, за да бъде на всички приятно разглеждането и четенето във Вашата тема.
Мерси за отговорите. Това с ламаринката значи най-вероятно е вярно просто исках потвърждение
Мда ще се пристъпи към обслужване на спирачки, но ще гледам да го оправя това някъде близо до вкъщи или работата, че иначе голямо разкарване за такъв проблем.
ПП. Съжалявам за главните букви, и с това се боря да оправя напоследък като пиша във форуми

ПП. Съжалявам за главните букви, и с това се боря да оправя напоследък като пиша във форуми

8 мнения
• Страница 1 от 1