E36 325 > 328 coupe turbo
Модератор: bum_bum
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: re
slavianko написа:Луд колектора изглежда доста маняшкиludiagsm написа:дам нов изпускателен колектор малко по-голяма турбина по-големи инжектори 750кубикови и KMS стендалоун електроника остава ми да подобря горивната система по-голяма помпа и маркучи с по-голям диаметър http://ludiagsm.snimka.bg/tuning/328-tu ... -hp.410916И аз на зима трябва да измисля някой по фешън че моят дизеловият ми е доста реструктивен май.
Я кажи тоя зеленият филтър на турбинката от ония топспиидските ли е ??? Че и аз все още съм с една карбонова мрежа само и се чудих тея дни дали да не взема един такъв че за друг просто няма място отпред.
филтъра е правен ползвал съм гъба от скъпите 100лв струва и малко 4асти от топспийдски филтър ,задната му част е правена от алуминий.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: re
Хм то гъба аз мога да взема от тия моторджийските дето ги ползват пак за филтри и май са същите. Луд можеш ли да дадеш малко инфо какво точно е правено от вътрешната страна че и аз направо съм в шах и мат с тоя филтър. А като гледам тея в проспиид кви пари са и направо настръхвамludiagsm написа:slavianko написа:Луд колектора изглежда доста маняшкиludiagsm написа:дам нов изпускателен колектор малко по-голяма турбина по-големи инжектори 750кубикови и KMS стендалоун електроника остава ми да подобря горивната система по-голяма помпа и маркучи с по-голям диаметър http://ludiagsm.snimka.bg/tuning/328-tu ... -hp.410916И аз на зима трябва да измисля някой по фешън че моят дизеловият ми е доста реструктивен май.
Я кажи тоя зеленият филтър на турбинката от ония топспиидските ли е ??? Че и аз все още съм с една карбонова мрежа само и се чудих тея дни дали да не взема един такъв че за друг просто няма място отпред.
филтъра е правен ползвал съм гъба от скъпите 100лв струва и малко 4асти от топспийдски филтър ,задната му част е правена от алуминий.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Re: E36 325 > 328 coupe turbo
малко снимки от в4ера

това е цялото албумче http://ludiagsm.snimka.bg/tuning/v-sled ... 413404.all, ще има яко подсилване аз почти съм решил какво ще го правим но ако имате идеи или сте видяли някуд еготово решение ще се радвам да споделите

това е цялото албумче http://ludiagsm.snimka.bg/tuning/v-sled ... 413404.all, ще има яко подсилване аз почти съм решил какво ще го правим но ако имате идеи или сте видяли някуд еготово решение ще се радвам да споделите

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
луд на е 46 се късат подобно купетата, аз направо поря ламрината от към багажника и вграждам г образен винекл вътре и като го подсилвате внимавайте да не изместите нещо ,защото ако е под напрежение пак ще се скъса и ако има скъсан тапони от ударите пак го къса.
Дай после снимки да видим какво е станало
0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер
+447733066030 англ. номер
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
BESSNIA написа:луд на е 46 се късат подобно купетата, аз направо поря ламрината от към багажника и вграждам г образен винекл вътре и като го подсилвате внимавайте да не изместите нещо ,защото ако е под напрежение пак ще се скъса и ако има скъсан тапони от ударите пак го къса.
emi bate его кво направихме ,мойто веднъж е правено щот там ламарината е 1мм дебела ебаси и дори и да няма сила колата пак къса ама както и да е сега го подсилихме доста по яко http://ludiagsm.snimka.bg/tuning/328-tu ... 429013.all взех идейки от тук: http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... e30&page=5 един колега от перформанс форума ми намери тая теми4ка може да ти даде некои идеи и на тебе за м-ката
Луд м Дару с епродават оригиналните подложки от М3, комплекта е към 170лв. Явно от завода са видяли този пропуск ина М3 са сложили отдолу още едни подложки от по-дебела ламарина, които си се заваряват за гредите и ни са късало вече. Ако на другите две коли не са се скъсали още, по-добре си вземи и ги направи преди да е станало късно. 

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
мерси бате ама на ис-а мн отдавна се беха скъсали можеби преди 6-7 години на 316-ката миналата година и нейния мост беше долуsonny написа:Луд м Дару с епродават оригиналните подложки от М3, комплекта е към 170лв. Явно от завода са видяли този пропуск ина М3 са сложили отдолу още едни подложки от по-дебела ламарина, които си се заваряват за гредите и ни са късало вече. Ако на другите две коли не са се скъсали още, по-добре си вземи и ги направи преди да е станало късно.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Те са си здрави ма никой не е мислел, че след 15 години някой ще ги турбинира 

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:Те са си здрави ма никой не е мислел, че след 15 години някой ще ги турбинира
Не са бе бате късат си се дори и да нямат турбо на 6и6ко се беха скъсали двете конзоли по диагонал, предна дясна и задна лява ,на ис-а се беха скъсали още преди да има турбо пак по същия на4ин по диагонал , на купето се скъсаха първия път още преди да има турбо беше само с 2,5 мотор идеята е 4е се късат при малко по-агресивно каране при рязко превключване с рязко отпускане на съединителя там в тея конзоли се създава голямо усилие предна дясна иска да взлиза навътре в купето а задна лява иска да излиза

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
На Е30 се късат ушите на преднич мост кадето са тампоните на двигателя.
вече 2-ра греда се ми се къса сега съм ч подсилил доста здраво дано изкара а мотора е смешен 2,4 тд
вече 2-ра греда се ми се къса сега съм ч подсилил доста здраво дано изкара а мотора е смешен 2,4 тд
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
то отдавана съм писал по тоз въпросZaho написа:На Е30 се късат ушите на преднич мост кадето са тампоните на двигателя.

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782