Свистене при подаване на газ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- twake
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
Не, те преди гледам, че го въртеха там но аз не знаех за какво е това жило и как трябва да седи а не че сега като свисти и са ръчкали него. Значи служи само и единствено да отнема газ като се включи ASC-то?
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
bmw_n00b написа:anzak написа:Това жило ти е жилото за АСЦ-то и не го барай въобще от това жило само ти отнема газта АСЦ-то ако вземе да буксува колата
Направо се чудя как не ти се е пръснала главата от толкова знание...
Ми пич малко по наясно съм от теб поне в темите в които пиша а ти нещо завиждаш ли не мога да разбера ..........
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Колеги и аз смених жилото на асц-то но с по дебело което сам си сложих, че имах такова под ръка и сега се чудя като е по дебело новото жило ще работи ли както трябва системата или трябва да е с оригиналния диаметър. Малко глупав въпрос ама все пак ако някой е превил подобно нешо може да знае. 

- twake
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
dbanchev написа:Колеги и аз смених жилото на асц-то но с по дебело което сам си сложих, че имах такова под ръка и сега се чудя като е по дебело новото жило ще работи ли както трябва системата или трябва да е с оригиналния диаметър. Малко глупав въпрос ама все пак ако някой е превил подобно нешо може да знае.
Ще си работи. Изръчкай я на някой завои то ще си покаже, усеща се като ти връща газта

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2