BMW POWER

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 16 Авг 2009, 20:38

Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 16 Авг 2009, 22:07

Е тея голфисти не разбраха, че всичко що е до 2.8 BMW е семейна кола, хората са си направили М-ки. Скъсали със голфа ИС и 2.0 и вече са най-бързите :mhihi:
Едно приятелче работи във сервиз на AUDI и няма такива кенефи, А8-цата на БОби Михайлов 1 седмица я кара 2 във сервиза, Също така и на Тони Стораро, вика само като дойде и трепери от цените който му казваме :mhihi: Просто няма такива кенефи със такава рекламация.

По голяма реклама от това за бмв няма. Постоянно да се сравняват Турбо моторите на AUDI и Компресорните на Мерцедес със АТМОСФЕРНИТЕ НА БМВ :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Просто БМВ си е БМВ.

Няма смисъл да говориме и за животът на двигателят, Атмосферният на БМВ или турбинираният на ауди :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 16 Авг 2009, 22:32

Човека се е надъхал ей от тва видео ве ко знайти вии :mhihi:
http://www.dailymotion.pl/video/x8164p_ ... song_music
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 16 Авг 2009, 22:44

Колеги, чета тук спора и не се сдържах да не се включа и аз . Аз пък не знам автомобил, който да му показва 455 000 км пробега и да може да си вдига не само вдига ами и поддържа 225 км. Колкото пъти ми се напъват разни Голф-ари по магистралата след 160 просто Бмв-то тръгва и заминава,а голф-а на следващата отбивка е с вдигнат капак и пушещ целият... Хайде да не изпадаме в безмислени спорове. На тези,който харесват ГОЛФ-а да си го карат със здраве ..Само още нещо ще спомена -цената на старо.Вижте коя кола се обезценява по-бързо,а и след толкова годишна употреба качеството на изработката какво е.Не може да сравнявате автомобили от различен клас ГОЛФ и БМВ. Нито са еднакви кг нито пък и имат еднаква мощност, а да не говорим и за вървене ......

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 16 Авг 2009, 23:05

Айде някой да затвори темата... Разбирам, че и модераторите душа носят, имат нужда да се посмеят на простотии хората :mhihi:

Голф... Какво е голф? Наистина недоразумение, особено първите 3-4 поколения, които, разбира се, се срещат най-често в България. Момчето от Перник или от където и да било като се качи на голф мисли, че кара самолет... Светофар-светофар той е цар-господар...
Да не говорим обаче за комфорт и удоволствие от шофиране. Тези две неща са по-присъщи за другите марки от типа на бмв разбира се, а и мерцедес.
Гоуфа разбива камъни в бъбреците със спортното си окачване. Обикновено върви с "ляти жанти", "спортно окачване", "тюнинк лйепенки" и кюнец отзад... Силната музика, обикновено чалга, е в плюс...

Не ми се иска да започвам да пиша за БМВ...много ще се проточи темата... Пожелавам на всеки собственик на тази имитация на кола Гоуф да покара някое БМВ. Модели много, може да си избере.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 16 Авг 2009, 23:18

GTI_16v написа:....

13. Ако сте фенове на друга автомобилна марка, имайте предвид, че това е BMW форум и постинги, свързани с други марки, може да не бъдат приети равнодушно. Не влизайте в конфликти или спорове на тема коя марка е по-добра. Помнете къде се намирате!

Довиждане ;)

SvetlyoSvetlyo написа:....

Колега, ще изчакам да ми обясниш на ЛС как така се получава, че с въпросният GTI_16v пишете от един и същи компютър.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата