BMW POWER
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
GTI_16v написа:TUZara` написа: Ако си убиден на някое бмв до което си ръмжал яростно на светофара докато си возел 15 годишното си гадже на училище,а "пауъра" те е оставил да чакаш следващото зелено - не си го изкарвай тук за да дразниш всички ни.
Кое да ме е оставил на сфетофара...150 к.с. шестаци или IS-ове...Изкарвайте вашите пауъри тогава...да ги видим...Да изпия дълго кафе със суха сметана и едно капи вишна,докато дигнете 100...
Ми баце вдигни си 100 и чакай 10 минути и едно дълго кафе докато стигнеш до 200

И после като слезеш пред диското в Перник от Голфа фенките да ти пляскат и да си царя на оряхово

Ние тука ще си караме скромните БМВ-та с 6 цилиндъра дето нямат поуър ма най-евтините струват колкото 3 голф-а като твоя

И скромно ще си правиме дрифтове а ти си карай направо 150 конйовата щайга дето вътре като влезеш и се едно са те наказали в карцера...
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Пък има едни голфове VR6 дето са много евтини и хич не вървят
http://vbox7.com/play:c7ce8d86

Никой не мое ма връне на селу!
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
аман от гОлфони.
ето тука един полезен линк за втората грешка в машиностроенето (първата е Голф 1, третата е талигата на автора на темата и така....)
http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%93% ... BB%D1%84_2
ето тука един полезен линк за втората грешка в машиностроенето (първата е Голф 1, третата е талигата на автора на темата и така....)
http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%93% ... BB%D1%84_2
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
saleen написа:Пък има едни голфове VR6 дето са много евтини и хич не вървятhttp://vbox7.com/play:c7ce8d86
И като спомена турбо + 6 цилиндъра...
http://vbox7.com/play:a8ac078f

E34, E38
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
яяяя влезнал раздразнен и гладен голфаджия да си го изкара във форума, щото някое тежко Е36 го е изненадало
П.С. Модераторите моля да не заключват темата, нека да се наяде момчето да не си оди гладен

П.С. Модераторите моля да не заключват темата, нека да се наяде момчето да не си оди гладен

- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
Както каза колегата отгоре да не те е изяло някое бмв Е36 и сега си го изкарваш тука , не си карал такава кола незнаеш какво е удоволствието от него не си усещал 6 цилиндара под капака и още много неща ! 

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
GTI_16v написа:TUZara` написа: Ако си убиден на някое бмв до което си ръмжал яростно на светофара докато си возел 15 годишното си гадже на училище,а "пауъра" те е оставил да чакаш следващото зелено - не си го изкарвай тук за да дразниш всички ни.
Кое да ме е оставил на сфетофара...150 к.с. шестаци или IS-ове...Изкарвайте вашите пауъри тогава...да ги видим...Да изпия дълго кафе със суха сметана и едно капи вишна,докато дигнете 100...
Такива като тебе с Ве Дублевета много ме кефат по светофарите.Гледате ми колата като бебе лампа.Аре само да не ме занимаваш...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
наказали са го или го е яд,че колата му отвътре наподобява социалистическо кухненско обзавеждане
....пластмасата му е сходна на тази на чашките за кафе, а седалките на голшарника са еднопосочен билет за КОСМОДИСК

....пластмасата му е сходна на тази на чашките за кафе, а седалките на голшарника са еднопосочен билет за КОСМОДИСК

66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5