-->от 525 към 535 или 540
Модератор: Технически модератори
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
A забравих да ви кажа че колата има още един бонус,регистриране е без номер на двгто! а и номера е 6655 

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
golov_bg написа:не е баш с много пари,а с ИЗКЛЮЧИТЕЛНО много пари
не толкова много ако знаеш какво правиш и не се надскачаш,дори и скромна кола с малък мотор може да ти достави удоволствие ако знаеш как да я направиш и как да я караш

- golov_bg
- ентусиаст
-
- kirililiev
- ентусиаст
-
golov_bg написа:за малка кола да но е34 не е малка такаче се иска бая парички
и двата квадрата ламарина повече с какво повлияват на цената??

- golov_bg
- ентусиаст
-
- kirililiev
- ентусиаст
-
golov_bg написа:не само 2та квадрата а надписа БМВ![]()
тва трябваше да звучи смешно,сигурно визираш някой опел със задно подходящ за спортни цели,или може би нещо по ефтино,я разясни да видим кое излиза по ефтино за спорт от 15год бмв

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
зимаи колата направи и ремонт,върни и някои друг кон на 5-6 септември скъсаи някои друг чифт гуми заварти се няколко пати и чак тогава мисли за турбиниране и други глупости....още повече че щом си имал форд си нямаш и представа от дрифт ,кеето е доста по различно от това да дърпаш ръчната
170 коня са достатачни да ти направят кефа а именно затова заради кефа го правим сички това 

- golov_bg
- ентусиаст
-
- BULL3T
- ентусиаст
-
Момчета аз имам опит с тази кола ,аз затова я купувам. Поне една година има откакто всеки път ,когато вали я взимам да се лъзгам.
Искам да я купя сега преди зимата за да се уча на снега.
Утре я карам на сервиз да ми кажат колко ще излезе ремонта на двг и ходова част,че заден амортисъор тропа!

Утре я карам на сервиз да ми кажат колко ще излезе ремонта на двг и ходова част,че заден амортисъор тропа!

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Закарай я при Архитекта (Кольо) и няма да сбъркаш. Ремонта ще ти бъде направен качествено и на нормални цени.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Zubcho написа:Закарай я при Архитекта (Кольо) и няма да сбъркаш. Ремонта ще ти бъде направен качествено и на нормални цени
подкрерям

- BULL3T
- ентусиаст
-
Re: -->от 525 към 535 или 540
Колеги здравейте.
Реших да пиша в старата ми тема да не правя нова.
Ще сменям мотора или с м30б35 или м60б44,въпроса е с кой? Има няколко точки които ме разколебават.
1.Разход- почти еднакъв м60-то е с малко по-висок,но е нищожно по-висок всравнение м30. А конете са с 80 повече.Тук е + за м60
2.Какъв мотор ще ми изпадне и от къде ще го намеря. За мен е много важно да е със скорости.Които да са ръчни задължително.(просто обичам ръчка) тук м30 печели защото по-лесно се намира ръчка за не от колкото за м60,които са повечето автомат.
3.Възможност за тунинг. Тук м30 печели,поне така са ми казвали,че е по-лесно и по евтино за тунинг,бил той атмосферен или турбо тунинг. Сега се замислям,че един компресор също е вариант.
Искам да чуя мнение на хора които са карали 2та мотора и знаят как се държат,а не коментари от типа на,аз карам 520 и няма по яко от т'ва или сложи си дизел.
Разход не ме интересува толкова, защото това ми е колата за събота и неделя,за дълъг път и примерно по-спортно шофиране,също така ще я карам и на писта.
Благодаря предварително.
Реших да пиша в старата ми тема да не правя нова.
Ще сменям мотора или с м30б35 или м60б44,въпроса е с кой? Има няколко точки които ме разколебават.
1.Разход- почти еднакъв м60-то е с малко по-висок,но е нищожно по-висок всравнение м30. А конете са с 80 повече.Тук е + за м60
2.Какъв мотор ще ми изпадне и от къде ще го намеря. За мен е много важно да е със скорости.Които да са ръчни задължително.(просто обичам ръчка) тук м30 печели защото по-лесно се намира ръчка за не от колкото за м60,които са повечето автомат.
3.Възможност за тунинг. Тук м30 печели,поне така са ми казвали,че е по-лесно и по евтино за тунинг,бил той атмосферен или турбо тунинг. Сега се замислям,че един компресор също е вариант.
Искам да чуя мнение на хора които са карали 2та мотора и знаят как се държат,а не коментари от типа на,аз карам 520 и няма по яко от т'ва или сложи си дизел.
Разход не ме интересува толкова, защото това ми е колата за събота и неделя,за дълъг път и примерно по-спортно шофиране,също така ще я карам и на писта.
Благодаря предварително.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: -->от 525 към 535 или 540
ако ще събираш части вчера мернах една ръчка да се подмята в един донор