колеги,гният ли много е30 ките
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- NIKI_TIPO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30 COUPE
- Мечтае да кара: Е30 COUPE
- Детайли за колата: M пакет
колеги,гният ли много е30 ките
колеги ходих да гледма една е30 ка добра визия имаше обаче имаше тук таме гнило,едното място е под акумолатора стоиката там бомбето,другото място беше под кутията с бушоните,и на крикоместата,под резервната гума сичко читаво беше,че въпроса ми е всички ли страдат от корозия или просто съм попаднал на "избоцано"

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
повечето са така това са слабите места на е30ските....оправя се лесно попринцип и нее е болка за умиране ! виж също мястото кадето са педалите от долната страна дали е изгнила и от пасажерската страна също...ако е изгнила с ръка ще си бръкнеш в купето....свали задните гуми и огледаи чашките за прожините там също гние !!
- NIKI_TIPO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30 COUPE
- Мечтае да кара: Е30 COUPE
- Детайли за колата: M пакет
///ivanE30 написа:повечето са така това са слабите места на е30ските....оправя се лесно попринцип и нее е болка за умиране ! виж също мястото кадето са педалите от долната страна дали е изгнила и от пасажерската страна също...ако е изгнила с ръка ще си бръкнеш в купето....свали задните гуми и огледаи чашките за прожините там също гние !!
гледах под резервната гума там е ок,отзаде бомбетата едното имаше мини дупка,под педалите не съм гледал,принципно малко имаше ама ме притеснява защото примерно фиата ми е 92 година и няма ниакде дупки...мисълта ми е дали всички други са така ..

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Имаш огромен късмет с ФИАТ-а, защото доста съм виждал направо без под. Е30-ките си ръждясват, да. Но има и много запазени откъм ламарина, зависи къде са попаднали (във влага или на сухо).
BMW only!
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
имах предвид да махнеш 2те задни гуми и там кадето лежат прожините да видиш дали се е изяло (няколко теми по надолу има снимки на една е30ска която я кърпят загледаи каде кърпят отзад) добре е че си погледнал задните бомбета, задалжително погледни от външната страна на шофиорската и пасажерската при педалите но щом казваш че стоиката на акумулатора и при бошоните е изгнило 100% и долу е изгнило (влиза вода от някаде ) Отиди утре и пипни мокета отдолу и виж дали е мокър ! .....това не са страшни места защото може лесно да се изкърпят без да се боядисват детаили и тн така че е бял кахър но може да падне от цената .
Успех
Успех
5 мнения
• Страница 1 от 1