едно запитване във връзка с фарове
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- animall
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Влака
едно запитване във връзка с фарове
Здравейте колеги. Значи въпроса ми е следния. Дали е възможно от оригинални фарове на БМВ е39 99-та година (със оригинален ксенон) да си прехвърля ксенона върху фарове от Феис лифта които са без ксенон.
Надявам се съм го написал разбираемо.
Благодаря!
Надявам се съм го написал разбираемо.
Благодаря!
По принцип не е трудно, и няма причина да не може, но разлика има(едни казват, че лупите не били за ксенон, други казват, че с този тип лупи, прегаряли самите лупи и пластмасите). Също така настройката за светене не е точно като при тези които са с оригинален ксенон. Има вероятност компютъра да отчете изгоряла крушка, а в действителност просто се бърка. Куп неща. Но нищо не ти пречи да го сложиш. Колко коли като се замисли човек са с присаден ксенон, а нищо им няма. Е някой заслепяват, ама всичко в името на тунинга.
Успех!
Вече за самато слагане. - тръбичката на крушката(кафявата) ЗАДЪЛЖИТЕЛНО надолу. И така
Успех!
Вече за самато слагане. - тръбичката на крушката(кафявата) ЗАДЪЛЖИТЕЛНО надолу. И така

Всеки ходи на почивка на море, бъди различен, иди под него!
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
оригиналния ксенон е д2с стандарт а на фейсовия фар без ксенон е Х7 малко трудно ще стане според мен
anzak написа:оригиналния ксенон е д2с стандарт а на фейсовия фар без ксенон е Х7 малко трудно ще стане според мен
Размера на H7 - D2S, D2R , D1R/S e еднакъв, просто трябва малко да си поиграе със захващането на крушката и съответно да направи нещо, което да защити от влага.
- anzak
- старши ентусиаст
-
абе мен как ще захване д2с на цокъл х7 замисли се малко колко силикон ще отиде и каква селяния ще стане
- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 7er
Колега може само едни преходници ти трябват за захващането на самите крушки, има мн такива теми, виж в търсачката. Ето в тая тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight= @MAD PRESLY е дал линк към преходниците
anzak написа:абе мен как ще захване д2с на цокъл х7 замисли се малко колко силикон ще отиде и каква селяния ще стане
НЯкъде да прочете нещо за силикон???
Казах ти само, че размера на ксеноновата крушка и H7 им е еднакъв диаметъра. Което само по себе си, означава, че двете крушки са еднакви и гнездата им също. Остава само да се сложат или преходници или да се пригодят контри за крушката (било то ламаринка с обтегач) или гумен накрайник, който се закопчва отдолу на рефлектора и минава през самата крушка.
- anzak
- старши ентусиаст
-

- animall
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Влака
ммм доста полезна информация получих също и линк. благодаря за което мисля че ми стана ясно за какво става на въпрос. ако тръгна да се занимавам ще пиша дали е имала успех операцията и какво е станало 

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Ква е тая лудница тука с ламаринки?! Тва да не е жигули колеги? Форум на БМВ ли чета или 

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
**Novobraneca написа:Ква е тая лудница тука с ламаринки?! Тва да не е жигули колеги? Форум на БМВ ли чета или
Да, едни такива метални, дето държат крушката да не мърда, може да е под формата на пластини или на спирала. Даже и за жигула ще стане. Извинете ме предварително, ама въображението ви е под нулата. Купете си оригинални фарове и не се мъчете да си чупите ноктите. Професори навсякъде.
- anzak
- старши ентусиаст
-
вместо оригинални фарове и преходници пластинки ламаринки и чук разбира се не може ли да си купи един китайски ксенон х7 има си и гаранция и всичко и да му е мирна главата
13 мнения
• Страница 1 от 1