Наемам Е38 - 250лева

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 13 Авг 2009, 20:36

uricatoli написа:
_65536_kb_sec_ написа:аз съм навит да услужа с мойта Е32-ка с-у 50-100 пари но при условието че шофирам аз :twisted:

Еми така де.. да предложи тези пари.. ще го закарам на морето.. обаче да ми плати нощувките.. храната.. пиенето.. и т.н.. служебни разходи бе.. като има да плаща за е38 ще има да плаща и за собственника му... (това е момента да се покажат собственничките на е38)

не бе във варна си имам къща и не ми пречи да отседна там
мерака е за самото пътуване не толкова за кинти и тн.
инак ако иска човека има предни задни ел седалки, бяла кожичка, нивоматче, климатрониче и шукариики...
Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 13 Авг 2009, 20:43

Чак ми стана гадно за автора на темата. Ама сам си е виновен, щото е абсурдно примерно аз да си дам колата, па макари за пари, па дори да са много. И моята не е такъв клас все пак. А 250 лв. са прекалено малко пари за тази "услуга". В списание "Автооказион" съм срещал под наем 725 ТДС срещу 50 евро, само че си има и условия. Тва е положението, друзя!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i

Мнение от seriozen » 13 Авг 2009, 20:57

Доколкото разбирам основно ви притеснява факта, че съм непознат. Трябва да призная , че въпреки че посещавам форума редовно от година и половина, все пак не познавам никой от колегите с е38ци. Ако познавах щях директо да се обърна към тях.
Което ме навежда на една добра идея. Време е да се запознаем с колегите дето карат е38ци. И може другия път като ми потрябва кола някой да ми услужи срещу скромната сума от 200-300лева.

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 13 Авг 2009, 20:59

seriozen написа:Доколкото разбирам основно ви притеснява факта, че съм непознат. Трябва да призная , че въпреки че посещавам форума редовно от година и половина, все пак не познавам никой от колегите с е38ци. Ако познавах щях директо да се обърна към тях.
Което ме навежда на една добра идея. Време е да се запознаем с колегите дето карат е38ци. И може другия път като ми потрябва кола някой да ми услужи срещу скромната сума от 200-300лева.

братле.. все едно нищо не каза... Трябва да ги събереш всичките на маса.. да хвърлиш едно 5-6000лева за ядене и пиене.. и тогава може би някой ще се замисли да ти даде колата си.. като на приятел.. ;)
Изображение

оптимист-неверник
Аватар

Мнение от ktv » 13 Авг 2009, 21:01

seriozen написа:Доколкото разбирам основно ви притеснява факта, че съм непознат. Трябва да призная , че въпреки че посещавам форума редовно от година и половина, все пак не познавам никой от колегите с е38ци. Ако познавах щях директо да се обърна към тях.

Почваш да се ориентираш, колега :D Ако си ми приятел и си на зор, бих ти дал кола и без пари. Стига с тия пари, бре!

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 13 Авг 2009, 21:09

ktv написа:

Почваш да се ориентираш, колега :D Ако си ми приятел и си на зор, бих ти дал кола и без пари. Стига с тия пари, бре!

да ама между приятелите и парите стои една думичка "доверие"
Изображение

оптимист-неверник
Аватар

Мнение от ktv » 13 Авг 2009, 21:31

uricatoli написа:
ktv написа:

да ама между приятелите и парите стои една думичка "доверие"

Тази думичка е в основата на приятелството и парите не могат да я заместят!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 13 Авг 2009, 23:01

acho.rs написа:
RSxRacer написа:
acho.rs написа:Реално погледнато не са моного пари за Е38 . Всъщност не са и 50 лева на ден а 250 лева за 5 дни , има разлика . Посоченото 730Д по-принцип си е скъпо . До колкото знам 725тдс са дооста по-евтини(около 3 пъти) и са рапространени , защо някой да не го отстъпи за 250 кинта :roll: Без договори , без данъци ей , така като на човек от форума . Стига сте се правели на разбирачи и без тва Българския рент-а-кар е един от най-скъпите в Европа , за тва и никой не го ползва :idea:

батка дай ми твойто е39 за 3 дена среюу 150лв...ей така на честна дума,без данъци и т.н.Гарантирам ти,че няма да я блъсна ама колко мъка ще види тая кола... Стига,точно пък ти дето те гледам,че за сериозен човек го раздаваш да ги пишеш тия работи...

Аз всъщност Е39 нямам , имам А6 но е същата боза , кажи-речи . Наистина не бих дал колата си на непознат , но всъщност аз лично не познавам никой от форума . За даването въпроса е принципен - не за 150 лева , дори за 850 лева аз не бих си дал колата и въпроса не е в парите . За някой хора въпроса Е в парите и за тях са тия 250 лева а има и депозит , който не е коментиран . Аз продължавам да твърдя 4е за кола 8-9 000 лева(визирам 725ТДС) , 250 за 5дни не са малко пари .

Ачо, не знам що защитаваш колегата, но товйта кола били ми я дал за 5 дни, че имам ходене на Доспат /палатково такова/, а не ми се троши мойта? И щом по твойта логика, 725тдс е 8000лв, а да ти наема твойта за 5 дни за 85 кинта / все пак десен волан/??? А?

п.п не са малко пари кво
;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Entwicklung 38
Мечтае да кара: B12

Мнение от 7BREYTON » 14 Авг 2009, 1:13

uricatoli написа:
_65536_kb_sec_ написа:аз съм навит да услужа с мойта Е32-ка с-у 50-100 пари но при условието че шофирам аз :twisted:

Еми така де.. да предложи тези пари.. ще го закарам на морето.. обаче да ми плати нощувките.. храната.. пиенето.. и т.н.. служебни разходи бе.. като има да плаща за е38 ще има да плаща и за собственника му... (това е момента да се покажат собственничките на е38)

точно в момента не се сещам за нещо по секси от готина собственичка на Е38 .... много яко е да видиш някое красиво момиче да излиза от Е38 като преди това е била зад волана ....

а по темата ... малко нереалистично ми звучи колега ... не се обиждай но трудно някой би си дал Е38цата... аз поне не бих ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 14 Авг 2009, 1:16

Извинявай много, но защо точно Е38? :roll: Ама честно!!! Та нали си имаш друго Е...
Искам... под наем... до еди къде си... голям съм... от еди къде си съм... и т.н... Много търговски вид, някакси, има питане-искането ти... Не звучи по човешки, като пред приятели-съмишленици, а прозира надеждица за приятелски, все пак ;) , жест... Нещо липсва... :roll:
Не че имам Е38, с което да ти услужа, но ми стана интересно що за човек изпитва подобно желание - с чужда пита... :confused:
"... _ _ _ ..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 14 Авг 2009, 1:35

не бре аз не искам там нощувки и глупости, на мене ми е за самото пътуване, а колкото до даването на колата - жената се дава, колата обаче НЕ. Така че качвам се, зареждаме и газ колкото може.
ама трябва и желание, а и с тези условия да е Е38, пък и дизел пък и не знам си какво ...
Изображение

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 14 Авг 2009, 1:53

Честно казано, парите не са ми яд в случая и незнам дали бих я дал на някои дори много добър приятел да я кара. Ако е за това да го закарам донякъде - от мен проблеми няма, пари не искам отгоре, патуването си е кефа, а и къде да отседне човек винаги има :mhihi: Както каза колегата над мен, патуването му е майката...
Но найстина, колега, като се знае Българската поговорка "чужда кола и чужда жена не се пазят" трудно някои би склонил дори и за без пари. Едва ли толкова много ги оправят тия пари хората които карат Е38 (пък била тя и не толкова скъпа кола вече) по-скоро всеки се притеснява за колата си.
Изображение
E34, E38

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 14 Авг 2009, 8:33

acho.rs написа:
P1tbuL написа:стига сте го заяждали момчето ... не е наясно с цените , толкова са му се видели нормално толкова дава , а това че няма да намери за тия пари лично аз в тая тема го прочетох 98223987562987356 пъти ... поспрете се малко има време за ''старши ентусиасти'' :mhihi: :mhihi:

Реално погледнато не са моного пари за Е38 . Всъщност не са и 50 лева на ден а 250 лева за 5 дни , има разлика . Посоченото 730Д по-принцип си е скъпо . До колкото знам 725тдс са дооста по-евтини(около 3 пъти) и са рапространени , защо някой да не го отстъпи за 250 кинта :roll: Без договори , без данъци ей , така като на човек от форума . Стига сте се правели на разбирачи и без тва Българския рент-а-кар е един от най-скъпите в Европа , за тва и никой не го ползва :idea:

Депозита на 730Д е 500 евро, а нали се сещаш че давайки си колата на непознат рискуваш да ти подмени половината чарколяк.
Ти ако имаш 7ца що не му я отсъпиш? Кажи кво става ако си дадеш ТДСката на някой който я напъва с 200 по магистралата, докато в един прекрасен момент колата не "притихне"? Тебе ще ти хареса ли някой да ти звънне от петолъчката и да ти каже "ела да си вземеш колата от петолъчката щот спря"
Глупости говорите, който иска да киселее на морето ще трябва да си ПЛАЩА! Даваш 500Е депозит и си плащаш, ако не - дундуркай се с Е30ката към морето и я спирай по далече от лимузините.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 14 Авг 2009, 12:50

Сондьора написа:
acho.rs написа:
RSxRacer написа:
acho.rs написа:Реално погледнато не са моного пари за Е38 . Всъщност не са и 50 лева на ден а 250 лева за 5 дни , има разлика . Посоченото 730Д по-принцип си е скъпо . До колкото знам 725тдс са дооста по-евтини(около 3 пъти) и са рапространени , защо някой да не го отстъпи за 250 кинта :roll: Без договори , без данъци ей , така като на човек от форума . Стига сте се правели на разбирачи и без тва Българския рент-а-кар е един от най-скъпите в Европа , за тва и никой не го ползва :idea:

батка дай ми твойто е39 за 3 дена среюу 150лв...ей така на честна дума,без данъци и т.н.Гарантирам ти,че няма да я блъсна ама колко мъка ще види тая кола... Стига,точно пък ти дето те гледам,че за сериозен човек го раздаваш да ги пишеш тия работи...

Аз всъщност Е39 нямам , имам А6 но е същата боза , кажи-речи . Наистина не бих дал колата си на непознат , но всъщност аз лично не познавам никой от форума . За даването въпроса е принципен - не за 150 лева , дори за 850 лева аз не бих си дал колата и въпроса не е в парите . За някой хора въпроса Е в парите и за тях са тия 250 лева а има и депозит , който не е коментиран . Аз продължавам да твърдя 4е за кола 8-9 000 лева(визирам 725ТДС) , 250 за 5дни не са малко пари .

Ачо, не знам що защитаваш колегата, но товйта кола били ми я дал за 5 дни, че имам ходене на Доспат /палатково такова/, а не ми се троши мойта? И щом по твойта логика, 725тдс е 8000лв, а да ти наема твойта за 5 дни за 85 кинта / все пак десен волан/??? А?

п.п не са малко пари кво
;)

Първо да ти благодаря , че ми оцени колата на 2500 лева - понеже е със десен волан мисля даже за едно магаре и толумба сиерене да я продам :mhihi:
Като гледам темата се е раздвоила на две , а някой от нас още не са се осетили . Едната посока е - да си даваме ли колата под наем , а другата е - за колко пари . За мен първото е абсурдно , което автоматично изключва другото , но все пак има хора които са си премерили риска , или доверието и са обявили някаква цена . Това което обсъждам е че тези пари не са много за някой РЕШИЛ да си дава колата под наем , сега какъв е смисъла да обсъждаме - ама как така ще си давам колата на някой . Тва е все едно да тръгнем да обсъждаме банките , как така дават пари на непознати ....

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Re: Наемам Е38 - 250лева

Мнение от Vasko » 15 Авг 2009, 13:20

seriozen написа:Здравейте колеги,

Ще пътувам за морето и искам да пътувам с Е38.
Колата ми триабва от 18.08 вечерта до 22 или 23.08 (4 или 5 дена).
Готов съм да платя 250 лева за този период. Ще оставя и депозит.

От София съм.
На 33 години съм.
гсм 0898 658251

Колега, виж анкетата която пуснах по повод на твоета тема и сам си прави изводите ...
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=161941

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата