Евалата на собственика на сребриста софийска Е46-ца купе 320

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 25 Юли 2009, 15:33

По-добре 15 мин по-късно отколкото 50 години по-рано ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525tds
Мечтае да кара: Винаги BMW

Мнение от №0123456789 » 25 Юли 2009, 19:28

jordanov написа:По-добре 15 мин по-късно отколкото 50 години по-рано ...

:clap: :yes: :clap:

:bgflag:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drevnia » 25 Юли 2009, 21:39

колеги моята историа е следната; Зареждам на бензиностанциа и както винаги казвам за колко да сипят и през това време отивам на касата за да си платя и на враштане гледам спира един колега с х5 да зареди, не беше балгарин. Трагвам аз и след 5 мин. виждам след мен варви х5- цата от бензиностанцията и мига усардно и аз спрях спря и той и ми показа капака на резервоара ми нее затворен. После се ка4и и обарна и трагна в посока разли4на от моята. Браво на този господин. А на този от бензиностанцията се варнах и му казах да си варши по добре работата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 320i coupe

Мнение от Simmargal » 10 Авг 2009, 11:37

Не ми се искаше, но ще се намеся и аз в темата. Всички някъде много сериозно бъркате. (целта не е да прозвучи нито грубо, нито заядливо) Проблемът се корени много по-дълбоко и се свежда до следното: НЕ може да се дават книжки на куцо и сакато просто ей тъй. За да управляваш МПС (говоря за качествено управление) ти трябват много качества. Трудно ще ми е да ги степенувам по-важност, защото най-малкото, повечето от тях (да не кажа всички) са взаимно свързани. Нека почнем от мисъл. Ползвам я като първа, защото в този момент баща ми ми е за пример. Той е със стаж вече над 35г. Кара достатъчно бързо, за да не изнервя пътниците и достатъчно разумно, за да не създава дискомфорт на останалите шофьори. Ще продължа с рефлексите, но не само на тялото, ами и мозъчните. Има моменти, в които трябва да мислиш много бързо и да реагираш адекватно на случващото се. Не става някой, който зяпа чашата му как пада от масата и чак след като се е счупила вече, да реши да я хване да става шофьор... Според мен тези знаци са поставяни точно за такива хора. КАТ въобще няма смисъл да бъдат коментирани. Там положението е плачевно. Съобразяване-ето тук става страшно. Все по-малко хора си спомнят факта, че не са сами на пътя и в нормални обстоятелства не седи до тях я Алена, я Ванга, че да предположи какво му хрумнало на наш Бай Ганьо. Е сега мили съфорумници, обяснете ми, как може едни да карат със 180 км/ч без да всяват стрес и паника у останалите, а други с 60 км/ч (личен опит) ви карат да се хващате за дръжката и да си превъртате живота на лента, че я го вземе този завой, я не и вземе ли го да споменавате името Господне Н на брой пъти с бързина, която не сте предполагали, че вашия мозък може да развие... Ето, че проблемът се оказва не в колегиалността, не в осъзнаването на думата като значение, а много по-дълбоко. Свалям шапка на колегите от по-горе споменатите ситуации, които са готови винаги за помощ. Ако и те изчезнат не знам за къде сме. Правилно или не, едно добро дело винаги ти стопля душата. А и остава дозата късмет. Все пак както казват хората, пътят към ада е осеян с добри намерения... Извинявам се за офф-топика, жалко, че развалихме хубавата тема. Сега пожелавам на всички един прекрасен и усмихнат ден и се стремете по-често да оценявате дребните, но добри жестове. ;)

Потребител
Аватар

Мнение от A6 » 11 Авг 2009, 21:47

Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!

Баси колко постове изписахте за нЕква гонка мужду параолимпийци.
Е46 320i... нЕма такъв смЕх. :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 11 Авг 2009, 22:06

A6 написа:Баси колко постове изписахте за нЕква гонка мужду параолимпийци.
Е46 320i... нЕма такъв смЕх. :D

Ми кат си се напушил как нема да ти е смешно. Айде гаси лампата, че майка ти ще ти се скара

Потребител
Аватар

Мнение от A6 » 11 Авг 2009, 22:54

horhef написа:Ми кат си се напушил как нема да ти е смешно. Айде гаси лампата, че майка ти ще ти се скара

Баси къФ си забавен. Направо ме размазА.
Я разкАжи и ти нЕкоя история за нЕкое бързо 318i, да се посмеем. :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 13 Авг 2009, 10:45

A6 написа:
horhef написа:Ми кат си се напушил как нема да ти е смешно. Айде гаси лампата, че майка ти ще ти се скара

Тая умрЕлата е46, 320 е биванос 170 коня, а шофЕра е леко луд. Ти с тоя параход А6, ако не си с 3.0 мотор не говори, за бързи и бавни коли!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 13 Авг 2009, 11:11

alekangg написа:
A6 написа:

Тая умрЕлата е46, 320 е биванос 170 коня, а шофЕра е леко луд. Ти с тоя параход А6, ако не си с 3.0 мотор не говори, за бързи и бавни коли!

Май нещо не сте прочели цялата тема ми се струва???? ;)
:driving: :dunno: :driving:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 13 Авг 2009, 12:58

biogame написа:Май нещо не сте прочели цялата тема ми се струва???? ;)

Аз я прочетох ама този А6 май е влзенал тук само да се заяжда

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 13 Авг 2009, 13:00

Колеги, игнорирайте субекти като "А6", за да не се създава после двойна и тройна работа на модераторите...

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 14 Авг 2009, 16:09

ивчо3 написа:В темата не става въпрос кой колко бързо ще стигне от точка А до точка Б. Рядко ми се случва да бързам занякъде и въпреки това не се съобразявам с ограниченията, защото ме побърква карането по правилата, или по-точно пенсионерското шофиране. Напълно издивявам когато някой ме вози с тези смешни скорости. Винаги когато имам възможност предпочитам да си карам моята кола, въпреки че мога съвсем спокойно да се придвижа като пасажер в други коли. Единствено когато се возя ми прави кеф когато шофьора е някой изрод зад волана. Така поне няма да заспя. А тези ограничения на скоростта 130-140 км/час на магистрала са повече от опасни. Под 180 км/час буквално заспивам зад волана и имам чувство, че съм спрял.
Колега, ставал ли си свидетел на катастрофа и на последствията след нея?Само това ще те попитам, защото аз съм ставал. Когато видиш нещо такова, ще разбереш защо аджеба не се заспива на волана със 130. Точно заради хората, решили, че "карането по правилата " ги кара да заспиват сме една от държавите с най-лошите шофъори( по мое мнение)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 14 Авг 2009, 22:59

аиде да не говорим за шофиори в гърция сичко живо кара като откачено и там незнаят какво е мигач в тая пресечка няма завие в другата ще завива и кат варви с 60 скача на спирачките и завива...
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

Предишна

Назад към Страхотни истории