Заглавие: BMW X5 или ML???
Модератор: Технически модератори
60 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Мишу написа:10000% ML320cdi чувал съм ,че x5 са добри само за снимка бъкани са с дефекти ,скоростни проблеми пък и моторите не са им много здрави казвам го съмсем сериозно и от наблюдения на приятели !! Вземи покараи 1ч мл и х5 и сам ще прецениш едва ли ще я караш само оффроуд мл вози доста по добре направен е с стари(старомодни ) части което го прави по здрав като окачване
Хубаво, че само си чувал

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
aз па да кажа, че Х5-та си ходи до сервиза почни на абонаментен план ... мине ли и гаранцията директно я засилвам някъде
то не бяха вакуми на вратите ... рейка .. неква хидравлика... днеска тръбата на турбото към колектора (деа тоя бууст)..
главини някъде в началото още се развиха като вълк настъпен от баба меца ... въобще баси джипа
то не бяха вакуми на вратите ... рейка .. неква хидравлика... днеска тръбата на турбото към колектора (деа тоя бууст)..
главини някъде в началото още се развиха като вълк настъпен от баба меца ... въобще баси джипа
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
MaXimal написа:И сега какво излизаЕдните собственици на Е70 са крайно недоволни, а другите са много доволни
Ми значи е онче-бонче и каквото изтеглиш - това е

Si non confectus, non reficiat.
- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
Zagy написа:Ми значи е онче-бонче и каквото изтеглиш - това е
И после дилъра да ми каже "такъв ти бил късмета" и да му начупя кофата

- ///M_power13
- Потребител
-
Re:
blackiee написа:Абе я си карай старото, което е с по- евтини части и от пасат дори! или си вземи Х5ца, па и накупувай "неоригинални" части та цело село да те знае че джип BMW караш. Скромно мнение, но от сърце.
А, забрави да питаш "колко гори?"
И тук има малко сърказам
Re: Заглавие: BMW X5 или ML???
За E70 явно е до късмет, защото един познат му направи на 3.0sd с чип 70 000 км с душманско каране, само 2 пъти е сменил масла/филтри и понякога със "земеделски"!!! дизел, "сеца" (така нарича рязко двойно напомпване на газта с цел по-сигурен kick-down) и нищо му няма на "пущиняка", както той се изразява 

- sinbad0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520d
- Детайли за колата: 520d 177p.s. E60
Моятя 520д 177кс. дърпа 270цди Е клас,280цди сме рамо до рамо по Т.Александров,незнам с МЛ270 кой ли няма да те задминава по светофарите,Х5 е светлинни години пред Мерцедеса относно динамика,а и интериора на МЛ е катастрофа.
БМВ
БМВ

въпреки че съм фен на БМВ бих казал че МЛ (2006+) ми харесва доста и дори ми се иска да притежавам такъв екземпляр...
pironkov написа:въпреки че съм фен на БМВ бих казал че МЛ (2006+) ми харесва доста и дори ми се иска да притежавам такъв екземпляр...
Същия кошник кат Х5-цата че и по-голем.
Стигам до извода че това което е правено от негрите в щатите за нищо не става
- sinbad0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520d
- Детайли за колата: 520d 177p.s. E60
Тук съм съгласен,в М кар Пловдив споделиха че Х6 им е идвал от Америка с степенки от едната страна,а от другата без,или бамбук на едните врати,махагон на другите.Няма такъв ужас от Германия никога нямало такива изцепки.
При МЛ съм виждал да вадят гумен чук под тапицерията на пода и 25 цента от двойната ламарина на багажника....Madi in Alabama.
При МЛ съм виждал да вадят гумен чук под тапицерията на пода и 25 цента от двойната ламарина на багажника....Madi in Alabama.
- lusienk
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 535xd LCI
В Германия колите ни ги сглобяват германски научни сътрудници, а турци , араби и шиптери. Така, че нещата опират до котрол , а не до персонала, който слобява колата.
- insane_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW T-Roc Sport 2.0 TFSI
- Мечтае да кара: Всичко що започва с М
Здравейте, колеги,
Реших да изтупам праха от старата тема, вместо да пускам нова. И аз стоя пред същата дилема. Нека да уточня, че става дума за X5 E70 или ML W164 (Модела, който започва от 2006). И при двете марки говорим за кола около 2007-2008.
По принцип мразя дизели, така че съм се ориентирал към бензиновите мотори, съответно X5 3,0si (272hp) или ML350 (272hp). Предвид оскъдния избор на бензинови джипки обаче май ще трябва да помисля и за дизеловите варианти.
Заклет фен съм на БМВ, но съм слушал доста за скъпите части на Х5-ците, а и като дизайн МЛ-ите ми харесват малко повече. Само за сравнение ще отбележа, че за моята Е46 330хи един вътрешен шарнир струва 170 лв (115 лв ако е с отстъпка от форума), а за МЛ същия шарнир струвал около 40лв!!! Не знам дали и с останалите части, които влизат в категорията "консумативи" положението е подобно (това следва да се провери), но ако и с другите части разликите в цените са такива, то май наистина ще сменям марката!
Другите 2 основни причини, поради които се замислям за МЛ са, че МЛ-ите са с 10-15 000 лв по-евтини от Х5-ците, и че Х5-ците са най-крадените коли в света. Може би съм прекалено параноичен, но ме е страх, че да паркираш Е70 пред блока вечерта е като да оставиш куфарче с пари на тротоара и да се надяваш никой да не го вземе
Реших да изтупам праха от старата тема, вместо да пускам нова. И аз стоя пред същата дилема. Нека да уточня, че става дума за X5 E70 или ML W164 (Модела, който започва от 2006). И при двете марки говорим за кола около 2007-2008.
По принцип мразя дизели, така че съм се ориентирал към бензиновите мотори, съответно X5 3,0si (272hp) или ML350 (272hp). Предвид оскъдния избор на бензинови джипки обаче май ще трябва да помисля и за дизеловите варианти.
Заклет фен съм на БМВ, но съм слушал доста за скъпите части на Х5-ците, а и като дизайн МЛ-ите ми харесват малко повече. Само за сравнение ще отбележа, че за моята Е46 330хи един вътрешен шарнир струва 170 лв (115 лв ако е с отстъпка от форума), а за МЛ същия шарнир струвал около 40лв!!! Не знам дали и с останалите части, които влизат в категорията "консумативи" положението е подобно (това следва да се провери), но ако и с другите части разликите в цените са такива, то май наистина ще сменям марката!
Другите 2 основни причини, поради които се замислям за МЛ са, че МЛ-ите са с 10-15 000 лв по-евтини от Х5-ците, и че Х5-ците са най-крадените коли в света. Може би съм прекалено параноичен, но ме е страх, че да паркираш Е70 пред блока вечерта е като да оставиш куфарче с пари на тротоара и да се надяваш никой да не го вземе

60 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4