Въпрос за ел.перка на м50
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за ел.перка на м50
здравейте.
Първо да кажа че днес слагах ел.перка и сичко сглобих..трагвам и тя фклучи по едно време обаче нещте да исклучи ? неможе да охлади до температърата на датчика които е от 87-92 градуса а държи постоянно на средата и си е фклучена. Датчика сам го сложил на горния маркуч, А перката е от климатик на мерцедес на големина е същата като на бмв и предполагам че нее в нея причината. Та вазможно ли е да е от Водната помпа да не може да варти добре водата поради причината че е за смяна тече или че сам сложил перката много близо до радиатора ?
И какво реле да сложа колко Ампера че тва 30А изгоря.
Благодя.
Първо да кажа че днес слагах ел.перка и сичко сглобих..трагвам и тя фклучи по едно време обаче нещте да исклучи ? неможе да охлади до температърата на датчика които е от 87-92 градуса а държи постоянно на средата и си е фклучена. Датчика сам го сложил на горния маркуч, А перката е от климатик на мерцедес на големина е същата като на бмв и предполагам че нее в нея причината. Та вазможно ли е да е от Водната помпа да не може да варти добре водата поради причината че е за смяна тече или че сам сложил перката много близо до радиатора ?
И какво реле да сложа колко Ампера че тва 30А изгоря.
Благодя.
Който не харесва моята мелодия бързо да поема свойта лична траектория!
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Малеееее... и аз - 3 пъти чета, един път пиша, нищо не разбрах...
Какъв датчик на горен маркуч?
Водната помпа не трябва да тече... колата прегрява ли?
Термостата доколкото помня отваря на 88градуса (или поне Валер-а), а не зная с този твой датчик на колко зацепва - ама ако е на 87 ще ти върти... нека по-запознатите да кажат какъв датчик трябва...
Най ми е интересно как е изгоряло това реле 30А, тая перка да не тегли колата при излитане
да не е от Аctros 
Какъв датчик на горен маркуч?
Водната помпа не трябва да тече... колата прегрява ли?
Термостата доколкото помня отваря на 88градуса (или поне Валер-а), а не зная с този твой датчик на колко зацепва - ама ако е на 87 ще ти върти... нека по-запознатите да кажат какъв датчик трябва...

Най ми е интересно как е изгоряло това реле 30А, тая перка да не тегли колата при излитане

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Toва с датчика на горния маркуч няма как да го разбереш, понеже е супер крива модификация... предната седмица го видях на още едно М50
режат маркуча, който влиза в радиатора (горния) и слагат плочка подобна на тази за газта, на която е навит датчик за t*...
За да ти изгори това реле 30А, значи нещо изобщо не е в ред-имаш проблем или в самата верига до перката или в самия мотор на перката. Виж какво пише на нея. Каква мощност й дават. Тези 30А при 12В са ти 360W... съмнява ме моторчето да е повече.

За да ти изгори това реле 30А, значи нещо изобщо не е в ред-имаш проблем или в самата верига до перката или в самия мотор на перката. Виж какво пише на нея. Каква мощност й дават. Тези 30А при 12В са ти 360W... съмнява ме моторчето да е повече.
4 мнения
• Страница 1 от 1