Откачен климатроник ....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Или нещо не си направил както трябва или ти е заминал таралежа,заради нередовна смяна на филтъра на климатика...тука ще заболи малко повечко - втора ръка върви ~200лв по спомени
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
[quote="emo_rusevci"]aми накрая май ще трябва аз да си ги сменя щото само ще ми викат че всичко било наред ....
Добре де,този жичкаджия толкова ли му беше трудно да ти смени кондензатора при положение ,че уж го е замервал,кво му мери ,съпротивлението ли
,да го смени с друг кондензатор и ако не става търсиш проблема другаде ,а и сам може да разпоиш две крачета и да запоиш други две освен ако не си виждал поялник през живота си,кви майстори кви 5 лева ,всичко е описано подробно,а може и да е от таралежа,но 50 стотинки е по-малко от 150-200 лева.
Успех
Добре де,този жичкаджия толкова ли му беше трудно да ти смени кондензатора при положение ,че уж го е замервал,кво му мери ,съпротивлението ли
Успех
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Имаше една тема в която колега беше показал как е заместил таралежа чрез ръчно изработено от него управление , споням си , че го беше направил много добре като е ползвал два транзисотра за некви левчета .... потърси я тази тема и ако ти е съсипан таралежа и не ти се дават пари може да се опиташ да си го направиш това ...
Последна промяна metodi80 на 14 Авг 2009, 23:48, променена общо 1 път
- changethegame
- младши ентусиаст
-
metodi80 написа:Имаше една тема в която колега беше показал как е заместил таралежа чрез ръчно изработено от него управление , споням си , че го беше направил много добре като е ползвал два тирисотра за некви левчета .... потърси я тази тема и ако ти е съсипан таралежа и не ти се дават пари може да се опиташ да си го направиш това ...
Ето я темата: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 6&start=15
Много ми помогна на мен лично
И май пак ще ми помага за борбата с таралежа
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3