Хибридни стъкла (дизайн като Angel Eyes но за стара е39)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
nightdriver написа:benzinoo написа:Cet magnifique или нещо такова
oui, c,est ca
А правилата на форума?

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
И аз май се подпалих по тия стъкла. Вижте аз на какви попаднах и кажете дали ще е голяма цигания, че нещо не мога да си го представя как ще стои на колата http://cgi.ebay.com/ebaymotors/96-99-BM ... 06.c0.m245
- moleo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD 2008 235 hp
- Детайли за колата: М sport
аз бих ти препоръчал да се придържаш към оригиналния вид на колата, колегата с ксенона и вече поставените стъкла имам чувството, че ако карам срещу него ще ми избоде очите 

- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Според мен всички фарове с хром седят ужасно просто,а и тези капаци на стъклата изглеждат полвинчата работа и не ми стоят добре.Но всеки с вкуса си.benzinoo написа:Колега тъкмо преди малко ми се случи да видя подобни целите в хром на е39 на светла кола със сигурност стои много зле но виж ако ти е тъмна колата може да не стоят лошо
обичам BMW
- PLUX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E39 M5
Мой приятел сложи такива с хром и стой ужасно, според мен разбира се, мога да ти я снимам да видиш и ти. Може пък да ти хареса 

- nightdriver
- ентусиаст
-
moleo написа:аз бих ти препоръчал да се придържаш към оригиналния вид на колата, колегата с ксенона и вече поставените стъкла имам чувството, че ако карам срещу него ще ми избоде очите
koлега,
хенона съм го сложил на дългите, а аз спазвам правилника при разминаване, така че няма страшно

- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
nightdriver написа:moleo написа:аз бих ти препоръчал да се придържаш към оригиналния вид на колата, колегата с ксенона и вече поставените стъкла имам чувството, че ако карам срещу него ще ми избоде очите
koлега,
хенона съм го сложил на дългите, а аз спазвам правилника при разминаване, така че няма страшно
Ако е китайски, каквито и правила да спазваш спасение няма. Трябва или да е много забит или да си сложиш по скъпичък. Аз бях с китайски разсейва светлината до няма и къде отиваш на реглаж остават повече сенки от колкото светлина. Сега съм с фейслифтовите фарове с оригиналния ксенон и разбрах едва сега какво е да имаш фарове

The Ultimate Driving Machine
- nightdriver
- ентусиаст
-
Noob4o написа:nightdriver написа:moleo написа:аз бих ти препоръчал да се придържаш към оригиналния вид на колата, колегата с ксенона и вече поставените стъкла имам чувството, че ако карам срещу него ще ми избоде очите
koлега,
Ако е китайски, каквито и правила да спазваш спасение няма. Трябва или да е много забит или да си сложиш по скъпичък. Аз бях с китайски разсейва светлината до няма и къде отиваш на реглаж остават повече сенки от колкото светлина. Сега съм с фейслифтовите фарове с оригиналния ксенон и разбрах едва сега какво е да имаш фарове
колега , ти на дълги ли се разминаваш през ноща

късите ми са с оригинален хенон 4,5к ,
не знаех, че има оригинален хенон на дългите
- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
Не разбира се, коментирах за късите фарове с китайския ксенон, иначе за дългите - да и китайски да е нямаш грижи. Оригинално има но не и за мойта специално иначе видях X five с оригинален ксенон на дългите и ефекта е че вечер като караш ако не знаеш колко е часа ще забравиш че е нощ 

The Ultimate Driving Machine
- twake
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- marin_rangelov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: e60 M5
- Детайли за колата: M пакет
Re: Хибридни стъкла (дизайн като Angel Eyes но за стара е39)
колеги кажете от каде да купя стаклата с бял мига4 и колко кинти струват
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Re: Хибридни стъкла (дизайн като Angel Eyes но за стара е39)
marin_rangelov
нови стъкла са 200 лв и то неоригинални, а на ДЕПО (с бял мигач)
ако искаш за 200 ще те пратя при точния човек от форума които ги предлага но пак ти казвам не са оригнални а на ДЕПО
ако искаш оригнални НО не само стъкла ами целите фарове - здрави на 100% , си продавам фаровете които са оригнална ХЕЛЛА с оригинален фабричен ксенон ! снимка може да видиш в ляво на аватара ми
ако имаш интерес пиши, от софия съм
нови стъкла са 200 лв и то неоригинални, а на ДЕПО (с бял мигач)
ако искаш за 200 ще те пратя при точния човек от форума които ги предлага но пак ти казвам не са оригнални а на ДЕПО
ако искаш оригнални НО не само стъкла ами целите фарове - здрави на 100% , си продавам фаровете които са оригнална ХЕЛЛА с оригинален фабричен ксенон ! снимка може да видиш в ляво на аватара ми
ако имаш интерес пиши, от софия съм
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2