ВНИМАНИЕ: Кражби в Пловдив
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Да се радва,че поне номера са му оставили пред колата...
На мен преди 3 години за идентичен случай великите застрахователи БУЛ ИНС ми платиха 24лв,които не стигнаха дори за пререгистрацията на колата
На мен преди 3 години за идентичен случай великите застрахователи БУЛ ИНС ми платиха 24лв,които не стигнаха дори за пререгистрацията на колата

- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Кофтито е че няма как да се разпознаят крадените неща от тези, които просто са 2-ра ръка и ги е свалил някой, дето не са му трябвали или си е взел нещо ново и по-добро... от тук според мен няма и как да се спре търговията с части 2-ра ръка 

Think. Believe. Dream. Dare...
Xscape написа:Кофтито е че няма как да се разпознаят крадените неща от тези, които просто са 2-ра ръка и ги е свалил някой, дето не са му трябвали или си е взел нещо ново и по-добро... от тук според мен няма и как да се спре търговията с части 2-ра ръка
Случайно да си видял някой дето си е свалил и продава аербега щото не му трябвал или щот си е взел по-нов или по-добър?
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Бег не, ама цели волани се продават на поразия. Бега ясно от къде е, ама броня, халогени, огледала и тнт няма как да се знае 

Think. Believe. Dream. Dare...
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2