Откачен климатроник ....

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 14 Авг 2009, 16:31

Или нещо не си направил както трябва или ти е заминал таралежа,заради нередовна смяна на филтъра на климатика...тука ще заболи малко повечко - втора ръка върви ~200лв по спомени
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Потребител
Аватар
Кара: E46

Мнение от d00mR » 14 Авг 2009, 19:40

може да сам объркал някои от другите кондензатори и да са фъснали и заради това да е утре 6те трябва пак да го прегледам

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е36
Мечтае да кара: Е46 М3

Мнение от baitun » 14 Авг 2009, 20:21

[quote="emo_rusevci"]aми накрая май ще трябва аз да си ги сменя щото само ще ми викат че всичко било наред ....

Добре де,този жичкаджия толкова ли му беше трудно да ти смени кондензатора при положение ,че уж го е замервал,кво му мери ,съпротивлението ли :mhihi: ,да го смени с друг кондензатор и ако не става търсиш проблема другаде ,а и сам може да разпоиш две крачета и да запоиш други две освен ако не си виждал поялник през живота си,кви майстори кви 5 лева ,всичко е описано подробно,а може и да е от таралежа,но 50 стотинки е по-малко от 150-200 лева.
Успех

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 14 Авг 2009, 20:32

Имаше една тема в която колега беше показал как е заместил таралежа чрез ръчно изработено от него управление , споням си , че го беше направил много добре като е ползвал два транзисотра за некви левчета .... потърси я тази тема и ако ти е съсипан таралежа и не ти се дават пари може да се опиташ да си го направиш това ...
Последна промяна metodi80 на 14 Авг 2009, 23:48, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от changethegame » 14 Авг 2009, 23:37

metodi80 написа:Имаше една тема в която колега беше показал как е заместил таралежа чрез ръчно изработено от него управление , споням си , че го беше направил много добре като е ползвал два тирисотра за некви левчета .... потърси я тази тема и ако ти е съсипан таралежа и не ти се дават пари може да се опиташ да си го направиш това ...

Ето я темата: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 6&start=15
Много ми помогна на мен лично :yes:
И май пак ще ми помага за борбата с таралежа :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към E36