Забраниха чалгата на ДесиСлава (в. Стандарт, 14.08.2009)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 14 Авг 2009, 15:51

Пука ми на мене за песните на Десислава... яка щракалка ИзображениеИзображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 14 Авг 2009, 15:53

saleen написа:Чалгата е за гледане, не за слушане, тъй че боли ме фара дали ще пее поп или фолк, важното е да има с какво да се оплакне окото 8)

Че тя и визуално е чалга... :roll:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rado_e30m40b16 » 14 Авг 2009, 15:59

немога да си го представя да пия на друга музика не на чалга :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vikito_24 » 14 Авг 2009, 18:29

Българската Мадона , така ли стана? :mhihi:
Аре нема нужда...

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 14 Авг 2009, 19:19

Бе, въпроса е купона да е як, музика ша я измислим..!
То и аз нямам една чалга песен на компа, ама като почнат едни особени личности да се делат и да те гледат възвешено от пиедестал, че видиш ли те не слушали чалга. Ама то си е минус за тях, такива хора винаги се взимат прекалено насериозно... душата на компанията - тръцки :mhihi:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 14 Авг 2009, 20:34

rado_e30m40b16 написа:немога да си го представя да пия на друга музика не на чалга :mhihi:

То по тази логика в цял свят хората, като пият чалга ли слушат?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 14 Авг 2009, 20:37

Не бе слушат клокърска музика :mhihi: Колега, говорим за бг :P

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 14 Авг 2009, 20:42

xpl0d написа:
rado_e30m40b16 написа:немога да си го представя да пия на друга музика не на чалга :mhihi:

То по тази логика в цял свят хората, като пият чалга ли слушат?
бе не,ама то купон ли е тяхното .. ИзображениеИзображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Feanor » 14 Авг 2009, 21:26

acer написа:Бе, въпроса е купона да е як, музика ша я измислим..!
То и аз нямам една чалга песен на компа, ама като почнат едни особени личности да се делат и да те гледат възвешено от пиедестал, че видиш ли те не слушали чалга. Ама то си е минус за тях, такива хора винаги се взимат прекалено насериозно... душата на компанията - тръцки :mhihi:

И защо точно е минус за мен, може ли да обясниш? ;)
Ако е за "душата на компанията" - първо, никога не съм се натискал за тая позиция, и второ - в моите компании с чалга манталитет трудно ще стигнеш до нея. Та? Сериозно, любопитен съм. :)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 14 Авг 2009, 22:27

Пич, изобщо не съм се адресирал към теб или някой друг, просто си разработвам клавиатурата :mhihi: Но като питаш ще ти споделя,
абсолютно всички хора, които познавам и твърдят, че не слушат чалга им има нещо - или са меланхолици, или странни, или наркомани.
Приказката не е за музиката, а за широко и тясно скроените хора.. Нали се сещаш, че има голяма разлика между адвоката, който слуша всяква музика, включително чалга и знае как да се весели, и между селския бек от чиято кола се чува люта чалга от 2 махали. А, минус, е защото не могат да се веселят, да не споменавам за мадамите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 & E39

Мнение от nikolai_v » 14 Авг 2009, 22:37

acer написа:Пич, изобщо не съм се адресирал към теб или някой друг, просто си разработвам клавиатурата :mhihi: Но като питаш ще ти споделя,
абсолютно всички хора, които познавам и твърдят, че не слушат чалга им има нещо - или са меланхолици, или странни, или наркомани.
Приказката не е за музиката, а за широко и тясно скроените хора.. Нали се сещаш, че има голяма разлика между адвоката, който слуша всяква музика, включително чалга и знае как да се весели, и между селския бек от чиято кола се чува люта чалга от 2 махали. А, минус, е защото не могат да се веселят, да не споменавам за мадамите :mhihi:
Съгласен съм. Едно е чалгата да ти е начин на живот, друго е когато я слушаш на градус в компания.
Изображение

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 14 Авг 2009, 22:42

а моа ли да ви питам,кое му е по-възвишеното на рапа,регетона,повтарящите се единични реплик в хаЛс музикътъ? :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Feanor » 14 Авг 2009, 23:01

acer написа:Пич, изобщо не съм се адресирал към теб или някой друг, просто си разработвам клавиатурата :mhihi: Но като питаш ще ти споделя,

Хехе... какво пък, според мен пък са странни онези, които слушат чалга... и особено онези от тях, които твърдят "аз чалга не слушам" докато не обърнат няколко чашки. Та мисълта ми е... всеки с вкусовете си, обаче, чалгата е проява на лош вкус. И абсолютно не съм съгласен с твърдението, че щом не слушаш чалга, значи "не знаеш как да се веселиш"... Подобно твърдение показва адски ограничена гледна точка, която хич не се връзва с "широките кройки", за които говориш. ;)
Колкото до мадамите... За щастие, не всички са чалгаджийки.

Слави
Аватар

Мнение от © » 14 Авг 2009, 23:04

е то от толкова тъпа тема какво друго да излезе
пак въпроса - чалгата музика ли е? :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 14 Авг 2009, 23:12

аз също не слушам чалга. нито трезвен, нито пиян.

причината е че текста на повечето чалгарски песни е... обиден и се отнася до една ценностна система която аз .. не я тача особено.

разбирам хората които слушат такава музика... аз просто не съм един от тях.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата