Въпрос за акт в друг град

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Въпрос за акт в друг град

Мнение от Escape » 14 Авг 2009, 10:49

Имам акт който ми писаха в Плевен. И понеже трябва да пристигне в Сф а той още го няма (те сигурно пеша ги носят тези актове)...... та въпроса е мога ли да отида пак в Плевен да го презаверя? (имам път натам)

Не ми се минава през софийския кат да угробя 1/2 ден за един нещастен подпис....
един познат ми каза че могат да се удължават и в града в който са ти го писали, а вече когато излезе наказателното постановление ще се виси в Софийския КАТ. Някой правил ли е такава врътка?

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 14 Авг 2009, 11:00

Колега в Софииския КАТ няма да висиш цял ден за един нещастен подпис. За проверка на акта не ти трябва номер който да теглиш и да чакаш. Просто отиваш на гише номер 5 мисля че беше обикновено там има опашка в някои случаи няма за да провериш дали ти е излязло постановленито. Щом е писано в друг град и щом не е престигнало в КАТ, там на това гише ще ти го презаверят. Цялата работа ако има опшка отнема около 15-20 мин а ако няма 5 мин. Казвам то го защото съм минал през това доста пъти. Така че ти сам си прецени но щом имаш път нищо не ти пречи да отидеш и в Плевен да го презавериш и там...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 14 Авг 2009, 11:05

[quote="Kregec"][/quote]

Мерси колега. Аз не съм ходил скоро в КАТ за актове (последния ми акт беше преди 4-5 години), обаче още имам спомени като регистрирах колата как отидох в 5:30 сутринта и бях 1345-ти на опашката и от тогава само като си помисля за КАТ Сф и ми иде да ида с гранатомета.

А тогава като регистрирах колата, помня цайса който е на канала за БМВ-та. Въпреки 200-те коли опашка, нашия си завтвори в 10:30 за почивка за кафе :shock:

Назад към Извън Темата