Проблем с е36 помпа или и аз нз кво
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с е36 помпа или и аз нз кво
Здравейте колеги днес ми се случи една странна работа ....
карам е36 316и м40 двигател ... таа карам си аз и решавам че нещо не ми въри колата както тряя форся да прекъсне колата си прекъсва но над 3 3500 се забавят оборотите и след 2 3 мин спирам при един познат и чувам бензиновата ми помпа започнала да свири ся .... чудя се ко да прая дали тя си утива или някаде някой филтър се запуши и затова твари помпата и аз нз някой ако е имал такъф проблем да сподели благодаря предварително ....
карам е36 316и м40 двигател ... таа карам си аз и решавам че нещо не ми въри колата както тряя форся да прекъсне колата си прекъсва но над 3 3500 се забавят оборотите и след 2 3 мин спирам при един познат и чувам бензиновата ми помпа започнала да свири ся .... чудя се ко да прая дали тя си утива или някаде някой филтър се запуши и затова твари помпата и аз нз някой ако е имал такъф проблем да сподели благодаря предварително ....
ти
как си караш колата имам предвит винаги ли имаш достатачно гориво в резервоара или повече ти свети резервата и си караш без да те бърка на лампа защото ако ти е по малко горивото в резервоара се чува помпата като напъва горивота
- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
5 мнения
• Страница 1 от 1