Моля за Помощ - Решено
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Dani Dupeto написа:До края на перфорирания месец! По закон!
Oт дата до дата..отзат на гърба на талона я пише.
По нареба 32 на ДАИ!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Може ли някой от по-запознатите да каже по кой закон... ако спомене и члена ще е най добре...
А ДАИ никога не са ме спирали, не зная КАТ имат ли право по някакви норми на ДАИ да ме ебават...
и накрая като логика - какво значи - точно в този ден колата трябва да мине на преглед
- като че ли един ден по-рано е перфектна, един ден по-късно вече е неизправна... +това като мина по-рано ми пишат настоящата дата, а не като гражданската от-до.
за данъка - според ситуацията
... няма ли да го направят като в някои нормални страни - важи 2год. - е са ще кажете, че там прегледа е "наистина" - ами аз никога не съм минавал "по 2-я начин" - поддържам колата доколкото мога (много тунинги са спестени поради ремонти) - заради СЕБЕ си... и другите на пътя...
А ДАИ никога не са ме спирали, не зная КАТ имат ли право по някакви норми на ДАИ да ме ебават...
и накрая като логика - какво значи - точно в този ден колата трябва да мине на преглед

за данъка - според ситуацията

... няма ли да го направят като в някои нормални страни - важи 2год. - е са ще кажете, че там прегледа е "наистина" - ами аз никога не съм минавал "по 2-я начин" - поддържам колата доколкото мога (много тунинги са спестени поради ремонти) - заради СЕБЕ си... и другите на пътя...
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2