Да ви се похваля (откраднаха ми халогените)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
О, при вас пак са само халогените, ако се разгледате за темата дето бях пуснал - на едно приятелче цялата м-кова броня балабар с халогени и чудеса. За драскотини няма кво да говорим - завистливи глупаци колкото искаш, точно за това си държа колата на охраняем паркинг вече и никога няма да излезе от там когато трябва да я оставя в квартала за повече от 30 минути
Нема оправия колеги и да ги лепите и с болтове да хващате и с планки - ако не го открадне ще го счупи и пак същото 
Think. Believe. Dream. Dare...
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
changethegame написа:Много съжалявам колега, в лош филм си влязъл, 200 кинта назаде, аз съм го гледал ама до половината, само единият успяха да ми отмъкнат, проблема го решил кардинално с пенополиеританова пяна, малко кофти като трябва да сменям крушките ходя на канал, ама по-добре така... А иначе си прав, че може и да се появят в продава, искрено ти пожелавам да ги намериш, само добри думи мога да кажа за теб...
'50 кинта назаде'.... нещо обърка сметките колега
Интерестното е че нови струват 50 лв... колко ще им вземе тоя наркоман или какъвто е... надявам се да е наркоман ... да не е някой с бмв... който вместо да си купи халогени е тафил твойте...
- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
- Кара: вече мечтата си !
- Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
- Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina
Да не кажа и аз някоя псувня ви подкрепям че повечето мангале и пишлемета си вземат БМВ и то Е36 специялно щото са по евтини и аз нз под какво разбират евтини ма карай но ми е много смешно като почнат да се оплакват "аа ма то харчело много,много скъпи части има,
много се чупи " е ще ме извинявате ма на гол тумбак пищови ннема как и като незнаят как да ги карат и защо са ги купили къде тръгнали !?!?!?!
много се чупи " е ще ме извинявате ма на гол тумбак пищови ннема как и като незнаят как да ги карат и защо са ги купили къде тръгнали !?!?!?!
Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"
"Drat! And Double Drat!"След като ми свалиха лявото огледало и проба за сваляне на халогените аз направих следното: гравирах си номера на колата върху огледалата и халогените. Ей тъй точно по средата. Невярвам някой да купи надписани огледала. Тава разбира се не пречи да бъдат свалени отново. Но поне няма да си ги менкаме по между си.
Ще потитате дали ми пречат надписите. Не ми пречат тези в страничните огледака, както не ми пречат нагревателите на задното стъкло когато погледна в централното огледало за задно виждане.
Нека станем по-добри.
Ще потитате дали ми пречат надписите. Не ми пречат тези в страничните огледака, както не ми пречат нагревателите на задното стъкло когато погледна в централното огледало за задно виждане.
Нека станем по-добри.
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
На тези гадни дроги трябва да им се режат ръцете ,защото ние като ги хванем,прокурорите ги пускат,налагат им една пробация или обществено полезен труд/полагат труда си върху нашите коли/ а ние си възстановяваме щетите сами.Докато има заложни къщи,автоморги и магазини за части втора ръка ще е така.Но и ние сме си виновни като купуваме части втора ръка без доказан произход.
Както казваше баба ми "Да им изсъхнат ръцете" на гадните копелета и жените им таралеж да родят.
Безаварийно на всички!!!!!
Както казваше баба ми "Да им изсъхнат ръцете" на гадните копелета и жените им таралеж да родят.
Безаварийно на всички!!!!!
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3