Добри майстори !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: BMW 318 IS
Мечтае да кара: M-power 3.2

Добри майстори !!!

Мнение от CASIO » 13 Авг 2009, 10:08

Колега понеже нали преди време си изкривих джантата алуминиева е,та
сега търся добри майстори за изправяне на алуминиеви джанти
изкривяването е около 1.5см :)
Става дума за територията наСофия.
Господи пази ме от модератора "Mamouk" той е исатински звяр,пребива и наказва хора който не познава !!!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 13 Авг 2009, 10:23

На мой приятел изправяха една никелирана 20-ка в Лозенец и я направиха много добре, но за съжаление не мога да ти кажа цени.
На сервиза пише BF Goodrich, намира се някъде тук http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=eb7506293ed7420bb4734cba1073d84f&tip=1
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Re: Добри майстори !!!

Мнение от miroslav4ev » 13 Авг 2009, 11:08

CASIO написа:Колега понеже нали преди време си изкривих джантата алуминиева е,та
сега търся добри майстори за изправяне на алуминиеви джанти
изкривяването е около 1.5см :)
Става дума за територията наСофия.

В Дружба, бул. Асен Йорданов, преди светофара за левия завой на булеварда, който води към колелото на 4-ти км. има бензиностанция на ЕКО, след нея има гумаджийница, там изправяне на джанти - 20лв. смяната на гуми също беше доста тънка, май по 8лв. за 15-ки с тежести и т.н. виж ги - работят добре, аз лично съм доволен.
http://bgmaps.com/map.aspx?sid=16b2011b ... ef77&tip=1

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 13 Авг 2009, 11:42

Има 1 колега занимаващ се точно с това. weel му е прякора. Има тема във важни в подфорум Продава. Лошото, е че е в Казичене чак. Доброто, е че взима много евтино. На мен за 3 заварки по 2см всяка, изправяне + монтаж,демонтаж и баланс ми взеха 150лв. :shock: Това за 2 джанти. В неделя или понеделник ще ида при колегата в Казичене за изправяне на джантите и ще пиша и аз отзиви в неговата тема и тук. Иначе цената му е 5лв монтаж,демонта + баланс на джанта и изправяне по 1 лв на цол. Мисля, че това си е доста добра цена, нищо че е в Казичене чак.

Иво Андреев
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

Назад към Извън Темата