Като загрее Умира..
Модератор: Технически модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
_65536_kb_sec_ написа:пусни и повечко газ да идва
добре... защо да и пускам повече като имам чувство че тя се дави.. ве пак мирише доста..

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
ахам... понеже последно като ходих на газаджия ми я нагласи да не гърми и каза че я е скопил.._65536_kb_sec_ написа:защото обикновенно гърми ако е бедна сместта
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
uricatoli написа:ахам... понеже последно като ходих на газаджия ми я нагласи да не гърми и каза че я е скопил.._65536_kb_sec_ написа:защото обикновенно гърми ако е бедна сместта
а бе стига пита, ами ходи пусни мъничко още газ на колата защото тя си иска и гориво иначе те псува като гърми.

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
_65536_kb_sec_ написа:uricatoli написа:ахам... понеже последно като ходих на газаджия ми я нагласи да не гърми и каза че я е скопил.._65536_kb_sec_ написа:защото обикновенно гърми ако е бедна сместта
а бе стига пита, ами ходи пусни мъничко още газ на колата защото тя си иска и гориво иначе те псува като гърми.
хихихихихихи Добре де.. ще го пробвам но по закона на логиката като е студена колата нали трябва да и е богата сместа.. демек ако и идва по малко газта значи ще гърми и ще е още по-зле.. а пък е точно обратното.. като е студена е перфект..
махни газовата щом прави ядове. Може нещо да се ебава винтила и да си пуска газчица и на бенз и да става прекалено богата сместа, пък на газ да е бедна. Шитня е аз моита съм махнал плочка и кихалката и си я возя вече година и разхода падна от 20 бенз градско докато беше с газовата вече до 15-16 бенз в града. Истината е,че си иска кадърни маистори и е кофти когато някоя майстор пипа без да разбира.
Понеже имам 5 коли и другите 4 всичките са с газови, ама там изпарителите се регулират от вакум докато на БМВ-то беше някъв с електронно регулиране и си прави квото си иска. Има и един друг момент,че като се регулира моторчето за празен ход регулира оборотите и ти се лъжеш,че си я настройл. По сложно е от карбураторен мотор затова повечето газаджии нещо не се справят и викат ох тея БМВ-та са много сложни за газифициране БМВ на газ еди кво си и т.н.
Отърви се от газовата и я подкарай първо да работи перфект на бензин.
След това може да се оправя газовата.
Понеже имам 5 коли и другите 4 всичките са с газови, ама там изпарителите се регулират от вакум докато на БМВ-то беше някъв с електронно регулиране и си прави квото си иска. Има и един друг момент,че като се регулира моторчето за празен ход регулира оборотите и ти се лъжеш,че си я настройл. По сложно е от карбураторен мотор затова повечето газаджии нещо не се справят и викат ох тея БМВ-та са много сложни за газифициране БМВ на газ еди кво си и т.н.
Отърви се от газовата и я подкарай първо да работи перфект на бензин.
След това може да се оправя газовата.
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Кьорав карти не играепавката написа:колата е перфектна

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Re: Като загрее Умира..
uricatoli написа:Колеги.. почна ми пак главоблъсканицата.. Карам си е32ката на газ.. примерно паля си я сутрин на Бензин, сменям на газ тръгвам си всичко ок.. и като позагрее и си влезе в 12 часа и почва филм.. няма обороти. гасне гърми.. Ходих на диагностика не изписа грешки.. прегледах всички маркучи.. оплатнения.. също и да не би да смуче въздух някъде.. Не.. Като карам на бензин е по същия начин..по едно време се оправи.. след това пак същата.. интересното е че го прави до 2000 оборота.. от тях нагоре си е пушка..
КОлега, пусни и повече Газ и това е решението ако не отивай при Борко от Пазарджик.Той със сигурност има решение на проблема ти .. И от мен да знаеш-щом колата ти гърми на ГАЗ,проблема е някъде по токовете- ел.системата.
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Той, колегата докато се замъкне до Пазарджик ще му излезе колкото да си купи нова АГУ.
Аз си мисля първо колегата да провери в дебитомера останала ли е някаква жичка, че с тези гърмели много ме съмнява...
Та, искам да кажа, че дебитомера е логично обяснение на това поведение... мисля...
Поздрави и успех,
Д
Аз си мисля първо колегата да провери в дебитомера останала ли е някаква жичка, че с тези гърмели много ме съмнява...
Та, искам да кажа, че дебитомера е логично обяснение на това поведение... мисля...

Поздрави и успех,
Д

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
ddddk написа:Той, колегата докато се замъкне до Пазарджик ще му излезе колкото да си купи нова АГУ.
Та, искам да кажа, че дебитомера е логично обяснение на това поведение... мисля...![]()
Поздрави и успех,
Д
какви жици бре колега, Зайо има М30 а той е с механичен дебитомер.

- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
отиди на газаджия от там е проблема както казваш че е гьрмяла
и понеже си с обикновенна газ значи си и с железни колектори а не пластмаса икато е грьмнала налягането е отишло при филтьра и дебитомера
и понеже си с обикновенна газ значи си и с железни колектори а не пластмаса икато е грьмнала налягането е отишло при филтьра и дебитомера

- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
ей аман....колегата с проблема е много прав сместа е твърде богата или просто некоректна...кви са тия съвети да я обогати още не ми е ясно....била гърмяла като и е бедна сместа...айде бе....детонациите било то в колекторите или в генерацията се получават от непоето гориво....демек горивото е повече - двигателя не успява да го отработи то се натрупва тук там и бауууу....отделно от това колега не си махай газовата....мани ги тех
...славянко много правилно каза преди време - що па да не карам на газ било то и 750...щото като съм на газ ще ми останат 5 лв да ги похарча за мен и семейстово....много е прав човека - най пошлата гъзария е да не караш на газ при настоящите цени....отклоних се яко....
пак по проблема...закарай я на газаджия да пробва дали може да я настрои, но като се има впредвид че проблема го има и на бензин се съмнявам да е от газовата....

пак по проблема...закарай я на газаджия да пробва дали може да я настрои, но като се има впредвид че проблема го има и на бензин се съмнявам да е от газовата....
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
а и ако сте баш гъзари бензинджии да ви кажа че сте демоде - хората карат и на нитрометан
така че къв е тоя умрел бензин бе....не ви ли е срам
sniper74 е как па реши с кви колектори е....и що сметна че ако е с пластмасови треа да е с ГИ....мнооооого неща не знаеш

sniper74 е как па реши с кви колектори е....и що сметна че ако е с пластмасови треа да е с ГИ....мнооооого неща не знаеш

"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
Стоян пак се оказа прав.. понеже при гърмежа беше се спукал един вакум без да знаем сме разбутали газовото.. след това оправихме вакума ама не оправихме и газовото.. сега като го нагласихме колата е пак пушка 

34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3