Въпросче за Nokia N73
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
biogame написа:Старши диодчето свети когато телефона е в режим на готовност.![]()
т.е. когато не се ти звънели и не си го пипал 5 минути диодчето светва и тела е в режим на готовност.
С такъв телефон съм вече 2 години и мога само да кажа че е много корава нокиа.
и аз съм с него само че мюзик едишъна и аз съм много доволен но някой може ли да ми каже как подяволите му се ъпдейтва сотуера на това говедо че почна да се гаври нещо....
P1tbuL написа:biogame написа:Старши диодчето свети когато телефона е в режим на готовност.![]()
т.е. когато не се ти звънели и не си го пипал 5 минути диодчето светва и тела е в режим на готовност.
С такъв телефон съм вече 2 години и мога само да кажа че е много корава нокиа.
и аз съм с него само че мюзик едишъна и аз съм много доволен но някой може ли да ми каже как подяволите му се ъпдейтва сотуера на това говедо че почна да се гаври нещо....
трябва ти Nokia Software Updater: http://europe.nokia.com/get-support-and ... are-update
задължително зареждаш батерията, закачаш телефона с кабел за компютъра, отваряш програмката и после е лесно...
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
European написа:Ако се прави на лаптоп, на който му държи батерията си е най-добре... защото при токов удър или гаснене на тока... нокията умира и трябва на сервизче...
То колега при токов удар и лаптопа отива на ремонтче или направо на Суходол

R6 - Was sonst?
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Имам Нокия 73 и синьото диодче, когато телефона е пуснат (използваш го) играе ролята на сензор за светлината - пуска подсветката на копчетата, а когато почне да мига значи телефона е заспал , мисля че беше стенд бай режим в настройките. Това позволява доста дълъг период без зареждане.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2