Да ви се похваля (откраднаха ми халогените)

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 12 Авг 2009, 21:01

И моя десен го откраднаха тая вечер, а на един колега малко по-надоло в другия блок левият са му зели. Плевен Дружба 1. Чакам ги с чифтето на тересата....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527

Мнение от stony1 » 12 Авг 2009, 21:01

PNR написа:
krasman написа:
changethegame написа:Много съжалявам колега, в лош филм си влязъл, 200 кинта назаде...

100-110лв. са двата чисто нови ,4удя им се как рискуват да влязат в болница за 100лв.

То това е лошото а пък и те няма да има вземат 100лв на вотра ръка ама .. само да създадат главоболия

А ако сега сложа едни счупени ще мога ли да ги мина през застрахователите или ще се зачдат че и двата са счупени ???

Съжалявам колега, вярно само главоболия създават гадовете.
За пред застрахователите, какво като са счупени и двата. Кажи им, че така си ги намерил сутринта като си излизал за работа и готово. Аз като приключвах отношенията си с Дженерали ми заведоха пет (5) щети и си платиха.

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 12 Авг 2009, 22:49

Ох позната история...След първия път преправих халогените да не се свалят и сега след повторен опит да ги отмъкнат единия е спукан, а другия не свети.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 I Touring
Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003

Мнение от ned_gm28 » 12 Авг 2009, 22:57

TUZara` написа:Лошото е,че кризата ебава майката на пейзажа и подобни теми ще зачестяват...Пак ще почнат да свалят огледала,лайсни,емблеми,халогени,добавки,лайсни,прагове.. да свалят брони с все регистрацийте и да чупят стъкла за волани и касетофони...Аз лично утре други ден ще получа комплект халогени от колегата тони_компакт и се чудя изобщо да ги слагам ли или да не си донасям доброволно нерви да ми ги свалят след 2-3 дена и да се ядосвам...

За съжаление,не мисля,че само кризата има вина за тая......простотия ли,цигания ли и аз не знам как да го нарека :?: Тук нещата опират и до възпитание и манталитет :!: Освен това,изобщо не съм убеден,че не е възможно и хора от нас да си пипат :!: Какво като си регистриран във форума на БМВ,ако си "българин" по природа :?: А за жалост Е36 поевтиня толкова много,че стана масов автомобил и е каран от всякакви убитаци,съсипващи имиджа на марката :maad:
Колегите от Габрово да ме извиняват,нямам нищо лично към никой от тях тук,но кажете ми,как да ги гледам всичките келеши каращи Е36 из града,като от време на време ми изчезва по нещо от колата :?: Я бъбрек,я "М" добавка......Тези работи кой ги свива,или на кого ги продава :?: Но......сега ще ми вземат дедовия-вече спи в гараж ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 318is COUPE M42

Мнение от PNR » 13 Авг 2009, 1:15

прат то спането в гаража хубаво но мойте ги дръпнаха пред мене дет се кзавам докато се подстригвам кво да правя да я вкарвам с мене навсякъде иили да си карам клетка ???

Просто сме нещастници и това си е там ни е проблема и никога няма да се оправим зажалост просто манталитета ни е такъв :(:(:(
PNR@abv.bg
София
0888779546

младши ентусиаст
Аватар
Кара: засилен дизел
Мечтае да кара: на Шаро поршето
Детайли за колата: TOP!!! FULL!!! MPACK!!! Всички екстри за модела! :D :D :D

Мнение от Snoop » 13 Авг 2009, 1:34

Колега. Не трябва да се примиряваме с "просто сме си такива", а като видиш, че на някоя кола и крадът нещо - била тя от наща секта, мерцедес, ауди, опел или квото ще да е - хващаш и го пребиваш тоя, докато не дойде собственика.
Така ше се научат нещасниците, че т'ва дето не е тяхно не може да се пипа. Аман 'начи... :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318 Yes-ka 97''

Мнение от DarkPsy » 13 Авг 2009, 2:30

Най-лошото е че всеки ден има теми за откраднати части, а дори и цели коли, да не говорим колко хора не споделят че са им свили нещо от колата. Тази държава няма да се оправи :(

Моите съм ги фугирал от вънка със черен силикон, така не се притеснявам че мога да ги изгубя по нашите хубави пътища :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м52б2...

Re: ре

Мнение от thelux » 13 Авг 2009, 9:20

motg написа:няма да отиде при колега от форума,а при поредния мангал с БМВ,те само с това се занимават разкостване на коли,а сега повечето карат именно 36-ци :mhihi:

Прав си колега,но има и българи,който ще направят тази глупост за жалост :( :(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 13 Авг 2009, 10:56

DarkPsy написа:
Моите съм ги фугирал от вънка със черен силикон, така не се притеснявам че мога да ги изгубя по нашите хубави пътища :winky:

изкаш ли снимки как една сутрин ми бяха оставили само силикона :confused: и тва вече не е спасение,но за 2г.тези секи ден пред блока поне изкараха пак дълго според мен

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d
E46 3.0i
Е60 545i

Мнение от Biogame » 13 Авг 2009, 11:12

Досега нищо не ми бяха пипали по колата,но вчера излизам,отивам до колата и сякаш нещо ме бутна да я погледна отзад,и какво да видя единия стоп счупен,а другия надраскан,Крушките са си там нищо не са взели но за какво им е пък да чупят стоповете.
На никой нищо не съм направил,нито съм псувал някой нито съм сякал пътя на някой,но ето единия счупен другия надран.
:driving: :dunno: :driving:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 13 Авг 2009, 11:20

еми това е по добрия варянт отколкото ако беше заварил едни дупки на тяхно място,ся при застрахователите и си свиркаи

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325 tds Touring
Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >

Мнение от Любо /ba1_hu1/ » 13 Авг 2009, 11:41

Мисля, че е време да се направят теми за маркиране и за по-здраво захващане на тези пусти халогени...та белким или да ги счупят или като ги продават да няма на кой...То поне халогените да не ги пипат.Вече незнам и аз колко колеги са взимали от мен и халогени и мигачи защото им били откраднати...чи и на мен даже преди ми свиха единия уж на осветено място и в спокоен квартал.Нямам думи...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 13 Авг 2009, 12:06

Колега , сложи два счупени и бягай при застрахователя (нямат причина да ти откажат да платят....). А иначе истината не е в това да захващаме по здраво халогените или каквото и да било по колата , защото те боклуците като видят, че не могат да ги свалят и ги чупят... та собственика е все вътрешно ... Истината е в това както каза един колега , да сме по-отговорни като общество и като видиме , че на някой му пипат по колата (дори да не е нашата) , да реагираме и по този начин крадците няма да са толкова "нагли" да карадат посред бял ден пред хора ..... Аз съм забелязал , че клекна пред моята кола (никой не знае примерно че е моя) , алармата вие , аз си ровя нещо по-бронята примерно , но никой , ама НИКОЙ не идва да каже ..."Абе момче какво ровиш по тая кола " , а чуват , че алармата вие ... Просто на никой не му ДРЕМЕ ... всеки се е свил в черупката си и си гледа собствената "паница" и изобщо не го е*е за другите .... Докато сме такова общество , винаги ще патиме и ще има такива теми ... А пък друг колега беше казал , че на никой нищо не направил , на никой с нищо не пречи , не се заяжда с никой и въпреки това са му счупили стоповете .... (мисля че беше колегата "biogame" ) ... Колега живееме в страна в която хората са гладни , жадни и най-вече завистливи. Като вижда , че имаш нещо повече от него , жалката му насрана душичка трепери от яд и докато не ти направи мръсно нема да се успокои .... е това сме ... Български - Балкански манталитет ... жалка работа !!!!!!!!!!!!!!! :banghead: :comp: На мен цяло лято ми крадат капачките на вентилите (аз поне с малко се разминавам) , ама тия капачки са 3лв комплекта (от типа шестостени, алуминиеви), на мен ми ги крадат , аз пак си купувам и пак си ги сменям .... Цяяяяло лято сигурно поне 10 комплекта ми гепиха , накрая хванах един пикльо от блока да ги краде и го заведох при баща му ... А баща му се развика , че съм бил стресирал детето му ( а аз даже не съм го пипнал с пръст , само го хванах за ръката и право при баща му ) , че щял да ме съди за тормоз над детето му , даже подскачаше и трепери да удря и се дърпя някакъв .... Хванах го спуках го от бой пред детето му и жена му на вратата му буквално и вече не ми се крадат капачките .... Та така ... нема се оправиме !!!!
Извинявам се за дългия пост и емоцията ама ... аман вече !!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527

Мнение от stony1 » 13 Авг 2009, 13:13

biogame написа:Досега нищо не ми бяха пипали по колата,но вчера излизам,отивам до колата и сякаш нещо ме бутна да я погледна отзад,и какво да видя единия стоп счупен,а другия надраскан,Крушките са си там нищо не са взели но за какво им е пък да чупят стоповете.
На никой нищо не съм направил,нито съм псувал някой нито съм сякал пътя на някой,но ето единия счупен другия надран.

Стоповете, ще ги смениш колега, ами при мен като са надрали боята, даже на задната лява врвта и букви са писали. Сега трябва да боядисвам цялата кола. И после говорим за българщината, ами аз като я боядисам и веднага ще я надерат, защото на някой тъпанар му пречи това, че моята кола е по-лъскава от неговата и като гледам само аз и съседа, който има мерцедес се оплакваме, че все някой ни драска колите. А имам и Опел Вектра Б, ама на нея нищо и няма и никой не драска по нея.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d
E46 3.0i
Е60 545i

Мнение от Biogame » 13 Авг 2009, 13:17

stony1 написа:
biogame написа:Досега нищо не ми бяха пипали по колата,но вчера излизам,отивам до колата и сякаш нещо ме бутна да я погледна отзад,и какво да видя единия стоп счупен,а другия надраскан,Крушките са си там нищо не са взели но за какво им е пък да чупят стоповете.

Стоповете, ще ги смениш колега, ами при мен като са надрали боята, даже на задната лява врвта и букви са писали. Сега трябва да боядисвам цялата кола. И после говорим за българщината, ами аз като я боядисам и веднага ще я надерат, защото на някой тъпанар му пречи това, че моята кола е по-лъскава от неговата и като гледам само аз и съседа, който има мерцедес се оплакваме, че все някой ни драска колите.

Да прав си ще ги сменя,даже вече ги смених,взех от един приятел докато си купя нови.
Но за боята там е много по лошо,скоро бях на автомивка при един приятел и работниците му ми мият колата ние си лафим и по едно време едното момче идва и ми вика ела да си видиш боята.Отивам и на капака на багажника отгоре едни следи от не точно драскано,все едно някой си беше оставил чашата и останало следа от това,но пък и не се чисти.Тогава приятеля ми взе паста с която пастирват колите и леко го разтърка отгоре,добре че се махна,пастата го покри.Ама при теб това не е решение.
:driving: :dunno: :driving:

ПредишнаСледваща

Назад към E36