гасне в движение помощ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
re
BMW-E39 написа:красавица голема е колата, ама тва трудно палене с въртене по 10 секунди брато маи към помпа отиват нещата
И моя кошник гаснеше в движение и светваще ДДЕ ,палеше трудно топла и дори студена се замисляше. (Затова я бях и взел на добра цена)
-Извадих подкачващата помпа и изчистих цедката и.(безплатно)
-сложих невъзвратен клапан преди горивния филтър. (12лв)
-центровах си помпата (ГПВН) (сам)
-Залепих си умната дюза (6лв лепило).
И проблема изчезна, не знам точно от кое от тея всичките неща беше гасненето ,но вече 2,5 месеца няма отклонения. Продължавам да карам.
Успех.
- kakd4
- Потребител
-
- Кара: E30 323i touring
- Мечтае да кара: всякакво М3
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
смених помпата и акумолатора вече пали от раз и се чува че помпата работи но понякой път в повечето случеи след като я настъпя леко примерно да изпредваря някои като спра на светофара нетръгва нормално с малко гас а трябва да натисна педала докрай тя почва да качва бавно оборотите и да се движи докато немине 3000-4000 оборота и чак тогава почва да върви нормално иначе с газта до ламарината и едвам едвам се мърда какво може да причинява това заглъхване ?
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
хмм дали ако е катализатор нема ли да го прави тоя номер постояно на мен ми се оправя най често след като колата и била изгасена поседяла е 5 мин и я запаля пак ? вече негасне и несвети ДДе
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
сега говорих с 1 монтьор и му обясних че след като я настъпя на светофара тръгва все едно тръгва от трета иначе мога да я карам с месеци ако я карам спокйно тои ми каза че сигорно влиза в авариен режим но нищо не ми свети по таблото някакви идеи ?
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
проблема е в скоростната ми кутия 2-3 та скорост боксуват и ми се пуска аварийния режим но страното е че лампата несвети сега следва 1 неприятен за джоба ремонт на скоростната кутия някой може ли да ми препоръча добър майстор в София ?
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2