ролка проблем
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW_DRIVER525
- Потребител
-
- Кара: бмв 525 ТДС
ролка проблем
колеги извинявам се за въпроса ама ми свири ролка на успокоителя(оптега4а) та да ви питам нали се продава само ролката която е в долния краи не комплект с успокоителя(оптега4а)спе6но ми се налага да пътувам и така дали 6те мога с тая ролка или да я сменям 4е наистина нямам никакво време дали 6те издържи ?извиняваите за глупавите въпроси ама нямам никакво време да търся затова отворих тема съжалявам ама и горе -долу колко струва тая ролка мерси предварително!!!
- BMW_DRIVER525
- Потребител
-
- chegevara1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06
колега сменяй преди пътя че аз така брах ядове големи- скъсаха ми се всички ремъци и бях на никаде на средата на пътя.
а може и по големи проблеми да си докара6 (прегряване)
а може и по големи проблеми да си докара6 (прегряване)
- BMW_DRIVER525
- Потребител
-
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Преди година сменях ремъци и ми смениха и обтегачите. На външен вид, когато въртя ролките или се опитвам да ги разклатя настрани, по нищо не им личи да са били за смяна, така смята и един авер, който продава нови авточасти. Така че ако си в София и обтегачите за твоя мотор са същите като моите, нямаш грижи да ти подаря един, като си даваш сметка, че е на около 130к километра и си поемаш риска за евентуалното му ненавременно счупване.
Става дума за механични обтегачи със силна пружина вътре. Във фактурата се твърди, че са ми сменили и хидравличен, но "незнайно защо" него не ми го върнаха. Ако се бориш за хидравличния, не мога да помогна.
Става дума за механични обтегачи със силна пружина вътре. Във фактурата се твърди, че са ми сменили и хидравличен, но "незнайно защо" него не ми го върнаха. Ако се бориш за хидравличния, не мога да помогна.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- BMW_DRIVER525
- Потребител
-
ами колега 6те ходя да го погледната някаде и 6те пи6а за кво става вапрос ама така като гледам си е 4исто ролка ина4е да от софия съм 6те пи6а пак ,мерси колега 6те карам внимателно жив и здрав и ти 

- BMW_DRIVER525
- Потребител
-
ами колега 6те ходя да го погледната някаде и 6те пи6а за кво става вапрос ама така като гледам си е 4исто ролка ина4е да от софия съм 6те пи6а пак ,мерси колега 6те карам внимателно жив и здрав и ти 

- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
ре

Тази за която ти говоря ,че е 50-60 лв е No.4 от ремъка на климатика (късия) тя си има една метална планка и вървят заедно. А ти сигурно имаш предвид другите ролки на дългия ремък,така ли е?
хвърли едно око тук:
http://forum.e46fanatics.com/showthread ... diy&page=1
10 мнения
• Страница 1 от 1