Свърших бензина на път - възможни обяснения на проблема
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 523i
Така докато четох и си мисля, дали да не е проблем с поплавъка??? Ако се промие и почисти резервоара от боклуците натрупани във времето??
може и да е глупаво, но за тва се замислих
може и да е глупаво, но за тва се замислих

- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
На мен също това ми мина първо през акъла, но пък от друга страна като се замислих, ако поплавъкът е проблема нямаше ли и стрелката да не се мърда, а тя си вървеше мисля нормално?! 

F**k them all!
- MasterBoy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '03 330ci
И аз 2 пъти свършвах бензина на път и имам подобен проблем. Стрелката се движи, борд комп. отчита колко км могат да се изминат и те си намаляват, само че бензина свършва по-рано
на около 1/4. Забелязах и че понякога до като карам стрелката се мести до 5мм и борда си сменя показанията.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Просто не може да се избута бензина от единия резервоар към другия,понякога така става когато се намали дебита на помпата.
- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 523i
Е.Димитров написа:Просто не може да се избута бензина от единия резервоар към другия,понякога така става когато се намали дебита на помпата.

ха да го кажа и ме изпревари

- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
ITK написа:Хазначи не съм единствения с подобна идиотска ситуация..
С ресет какво искате да кажете - диагностика и изчистване на грешките със софтуера ли?
Ресет-21-вото скрито меню на борда....пример зареди 20 лева и колата да кажем показва че с досегашната скорост,с досегашното натискане на педала ши изминеш 200 км (примерно) удари и един ресет (21-вото скрито меню) и ще покаже че можеш да минеш 160 км (примерно)
И мен много пъти ме е лъгал борда,че и по някога съм зареждал 30 лева, и неотчита абсолютно нищо,след което следва реплика "Майка му стара тез въздух ли заредиха бе"

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2