OIL Service Възможно ли е ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- changethegame
- младши ентусиаст
-
Колкото и невероятно да звучи, все пак има някаква минимална възможност да не е била затегната капачката на буксата за диагностика, да е влязло вода, все пак водата е проводник и в момента на контакта да е закъсило точно пиновете за нулиране (не се сещам в момента кои номера бяха)
Наистина сам не си вярвам, че го написах това
А иначе колега не виждам защо се притесняваш, щом знаеш, че ти е за смяна маслото, сменяй си го, хем ще спестиш някой лев за зануляване
Наистина сам не си вярвам, че го написах това
А иначе колега не виждам защо се притесняваш, щом знаеш, че ти е за смяна маслото, сменяй си го, хем ще спестиш някой лев за зануляване
- bmwmaniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i M40
5-10 лева не са проблем даже и пак ще го зануля когато го сменя .. искам всичко да си е както си му е реда... Днес видях една друга странна работа ... самия пластмасовия куплонг се е стопил от нещо и май че е от тръбичката на газовото ... кога ли ще ме стегне шапката да го махна незнам но самата трабичка направо си е заела формата върху куплонга там ... в почивните дни ще е разглобя там нацяло да видя какво се случва точно и снимки ще покажа да го видите направо ... та сега въпроса ми е дали се продава този куплонг или да търся по моргите ??? става въпрос за този където е от страната на компа там където се занулява ...
- changethegame
- младши ентусиаст
-
Значи може и да не е толкова невероятно това което написах
Иначе за куплонга, предполагам, че го продават и нов, но сигурно ще е цифра, а от морга според мен ще е читав, тази част е повече механична и няма какво да и се развали
Иначе за куплонга, предполагам, че го продават и нов, но сигурно ще е цифра, а от морга според мен ще е читав, тази част е повече механична и няма какво да и се развали
- bmwmaniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i M40
по скоро ми струва че е укасило нещо от колкото да е влязло вода чак до там но ще е видим тази работа след като го сваля ... сега ще търся този куплонг да видим дали ще го намеря или ще си побългарявам моя ...
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: 04" X5 m57
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2